Maandagochtend 14 mrt 2022, net iets na half negen, voelde ik een hand op mijn onderbeen. Zachtjes wiegend. Met de intentie mij te wekken.

Een beetje warrig. Met één oog open. Hoorde ik in de verte een stem. Terwijl ik me oriënterend op de ruimte, probeerde ik te achterhalen waar ik was. Natuurlijk. Ik ben in België. Voor mijn tweemaandelijkse week offline. De stem kon ik daardoor beter plaatsen.

Het was mijn (toen nog) tienjarige neefje

Omhuld in een dekbed. Herstellende van een buikgriep. Met een laptop in zijn handen. Het lukt niet om te verbinden met internet. Wil jij met me meekijken? vroeg hij. Jazeker schat. Alleen geef me wat tijd om op te frissen en wakker te worden.

Even later zaten we allebei achter de laptop. Met een kopje dampende thee. De internetverbinding te herstellen. Dit lukte. Waarna hij me vol trots zijn verzamelde informatie over kanker liet zien. Ter input voor zijn PowerPoint presentatie’’ De strijd tegen kinderkanker’’. Een boeiend onderwerp. Goed bezig. Ga vooral zo door, zei ik.

Dit deed hij en zijn presentatie kreeg steeds meer vorm. Inhoudelijk sterk en verrijkend. Alleen toch leek er net iets te missen. Een schakel. Waardoor de waarde meer belicht werd. De kindjes op school beter zijn verhaal konden ontvangen.

Uit ervaring weet ik dat het vaak in iets kleins zit….

Na het avondeten, besloten zijn moeder, hij en ik er even naar te kijken. Ineens zei hij, ik weet het. Wat als ik ervan maak: de strijd tegen kanker. En dat ik in mijn presentatie een persoonlijk verhaal vertel. Het verhaal over hoe mijn oma kanker overwon.
Het raakte mijn hart, waardoor ik wist dat hij beet had.

Eén woord. Veranderde de vorm. Maakte het persoonlijker en verder verrijkend.
Hetzelfde deed ik met ‘’ Kom in contact met je mooie innerlijke kracht’’. Eén woord. Veranderde de vorm. Maakte het persoonlijker en verder verrijkend.

Een traject voor persoonlijke groei. Waarin ik drie maanden samen met jou mee reis. zij aan zij. We passeren diverse stations. Zodat je een positieve transformatie doorgaat in sha Allah.

Wil jij in een gratis gesprek meer over die mooie transformatie horen? Vraag dan hier je persoonlijke uitnodiging aan.

Met gastvrije groet,

FatimaZohra

PS: Benieuwd naar hoe de presentatie van mijn neefje verliep? Hij roerde de kinderen tot tranen. Bood ze een podium om hun persoonlijke verhalen en vragen te delen. En ontving een daverend applaus.

 

 

 

Pin It on Pinterest