Kom in contact met jouw mooie innerlijke kracht

Een uniek traject in Nederland en België
door de combinatie van persoonlijke groei & Allah’s onmetelijke liefde

Bevrijd jezelf van angst, schuldgevoel, toenemende onzekerheid
en vergroot jouw mooie innerlijke kracht.….

Wil je dat?
Dan is dit wellicht de belangrijkste pagina die je de komende tijd leest…

Misschien heb je al geprobeerd jezelf te bevrijden van deze gevoelens. Je praatte erover met bekenden. Las zelfhulpboeken en ging aan de slag met oefeningen.
Maar heb je het gevoel dat wat je ook doet, je niet of nauwelijks verlichting ervaart? Dan heb ik een bijzonder verhaal voor je.

Lees verder – en al helemaal als je wel eens ervaart ‘dat er iets zit waar je niet bij kan…’

 

Je bent een zorgzame islamitische vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen. De verwachtingen van beide werelden liepen niet met elkaar op. Een sluimerend schuldgevoel als gevolg. Maar van nature ben je positief ingesteld en je liet dan ook niet kisten.

Je studeerde hard. Timmerde aan de weg om succesvol te zijn. Het perfecte plaatje aan de buitenkant. Alleen wat weinig mensen van jou weten, is hoe je je vanbinnen voelt.

Door de angst en onzekerheid is je mooie innerlijke kracht, net zoals een glas helder water met modder, vertroebeld geraakt.
In het traject ’’Kom in contact met je mooie innerlijke kracht’’ ontdek jij hoe je loskomt van spanning, angst, en schuldgevoel. En hoe je uit handen blijft van toenemende onzekerheid.

Om de hoogglans van je zelfvertrouwen te doen glimmen…….

Vaker dan me lief is, zie ik zulke mooie en getalenteerde vrouwen zich onnodig in de weg zitten. Onbewust zorgen ze voor de modder, die hun innerlijke kracht vertroebeld doet raken, in een glas helder water. Maar hoe kan dit? En welk fenomeen suddert hieronder? Dat als rode draad de verbinding vormt tussen onzekerheid, schuldgevoel en angst. Je ontdek het in deze korte video.

 

Stel je voor: je bevrijdt jezelf van de spanning en de daarbij behorende drukkende emoties.Versterkt je mooie innerlijke kracht en doet de hoogglans van je zelfvertrouwen glimmen…

Ik gun het je vanuit mijn hart ….

Ik ben FatimaZohra Bouchareb en mijn liefde voor de mens is groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn talent ligt in het op natuurlijke wijze rust brengen in een situatie. Mensen geruststellen en op weg helpen.

Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt.
Waar je als vrouw, die is opgegroeid tussen twee culturen, schaamteloos jezelf kunt zijn.

Waar je erkend wordt in wie je bent en wat je doormaakt. Jij je angsten en onzekerheden transformeert.

Zodat jij in contact bent met je mooie innerlijke kracht en steeds meer inziet hoe waardevol jij bent.

Want krachtige vrouwen vormen harmonieuze en vreugdevolle gemeenschappen. En ik geloof oprecht dat dat is wat de wereld nu nodig heeft.

Het transformerende resultaat van het traject….

 • Je bent in contact met je mooie innerlijke kracht. Iedere dag neem jij je zelfvertrouwen beter waar. En situaties maken je minder snel zenuwachtig. 
 • Je innerlijke emmer is leger en je incasseringsvermogen groter. Je voelt je mentaal en emotioneel sterk(er).
 • Het gepieker en gemaal in je hoofd stopt. Er ontstaat ruimte in je hoofd en je slaapt beter.
 • Je maakt innerlijke ruimte vrij en brengt evenwicht in je emoties. Zodat elk celletje en vezeltje in je lichaam zich oplaadt met nieuwe energie.
 • Je ontdekt hoe je schuldgevoel afneemt en zit jezelf niet meer met alle moeten(s)in de weg . Je kan daardoor de mildheid voor jezelf laten stromen. 
 • Je vormt positieve overtuigingen over jezelf en staat steviger in je schoenen.
 • Oude gevoelens en voornemens die het voor jou maakten onzeker in de wereld te staan, laat je los. Je voelt je anders… positief, met meer motivatie en energie. 
 • Je gaat beter om met angst voor kritiek of oordelen van anderen en je blik op de toekomst wordt meer gekleurd vanuit vertrouwen.
 • Je kunt beter ontspannen en berusting vinden in zaken. De levendigheid stroomt meer en je geniet heerlijk van de kleine dingen in het leven. 
 • Je weet hoe je uit handen blijft van die toenemende onzekerheid. Je voelt de blijdschap en zekerheid in jezelf stromen. 

Het is je goed recht.

Ik heb met al mijn liefde, talent, ervaring en kennis dit traject voor jou ontwikkeld.
De combinatie persoonlijke groei & Allah’s onmetelijke liefde maakt het uniek in Nederland en België.

Je mag daarin rekenen op mijn vertrouwde begeleiding als therapeut. Zodat je na het traject de mooie transformerende groei, vertrouwen en kracht ervaart….

Mooie woorden van prachtige vrouwen

“‘In zeer korte tijd twee grote issues aangepakt.”

Lieve Fatima Zohra,

Ontzettend bedankt voor je pure en professionele inzet. Vind het sowieso een compliment waard dat je mij niet alleen kon volgen, maar ook begreep en uiteindelijk de juiste richting kon opduwen.

Je hebt me geholpen in zeer korte tijd twee grote issues aan te pakken. Hoop je inshAllah weer te zien, ook als er geen grote issues moeten worden aangepakt. Ik zie het dan meer als een APK-behandeling.

Moge Allah jou en je dierbaren belonen.
Liefs
Rachida

 

“Het is meer dan therapie”

Zoals ik sinds begin af aan heb gezegd “Het is meer dan therapie”! Fatima-Zohra is een geweldige therapeute die zich 100% inzet voor haar cliënten.

Ik ben zeer tevreden met deze investering in mijzelf. Dankzij MonFaraz ready om zelf verder te gaan, maar kom zeker wel terug voor een periodieke keuring 😉

Sarah

 

“Door jouw hulp sta ik weer stevig in mijn schoenen”

Lieve Fatima Zohra,

Ik ben niet goed met woorden, maar ik voel zoveel liefde voor jou. Je hebt me geholpen toen ik het moeilijk had. Je geloofde in mij toen ik het niet deed in mezelf. Door jouw hulp sta ik weer stevig in mijn schoenen, geloof en hou ik weer van mezelf.

Hasna

 

“Ik heb mijn kracht hervonden”

Daar zit ik dan, vast in een rollercoaster, emotieloos. Willen schreeuwen maar ik kan niet schreeuwen. Ik raak in de war.

En dan een intake gesprek met een spot on diagnose door Monfaraz. Met als resultaat dat een enkele behandeling mij m’n stem heeft terug gegeven. Ik kan mijn rust weer de ruimte geven en opgelucht ademen.

Ik heb mijn kracht hervonden en kan nu mijn verlies en verdriet gaan omarmen met een glimlach.

Ouarda

 

Dit traject is ideaal, verrijkend en alléén voor jou wanneer jij:

 • Gelooft dat échte verandering begint bij jezelf.
 • Liever naar wegen zoekt voor groei in plaats van ergens in blijven hangen.
 • Je voor de volle 100 % committeert en bereid bent de stappen te zetten die nodig zijn.
 • Van nature positief ingesteld bent en het vermogen hebt om te reflecteren.
 • Bereid bent tijd, aandacht en geld te investeren in jezelf.

2 manieren om de investering van het traject in je leven te ontvangen.

1. De honing in jouw verzekeringspotje.

Met MonFaraz ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen NBVH, RBCZ en SCAG. Zo garandeer ik de hoge kwalitatieve zorg binnen MonFaraz. Plus ik maak het daarmee voor jou ook mogelijk om in aanmerking te komen voor vergoeding. Nieuwgiering naar die honing? Bekijk de video…..

 

2. De gouden manier van denken

In de audio neem ik je graag mee in een persoonlijk verhaal. Zodat je een inkijkje hebt in hoe ik de investeringen voor mijn groei in mijn leven ontvang. En ervaar je een gouden manier van denken gesteund door de kracht van Allah.

Ik ben de reisgids aan jouw zijde gedurende 3 maanden.

3 maanden reis ik mee als gids aan jouw zijde. Stap voor stap om die groei te ervaren.

Hoe dat er in de praktijk uitziet?
Mooie vraag.
Daar neem ik je in deze video graag in mee.

Ik ontmoet jou graag en nodig jou uit voor een persoonlijk gratis gesprek. Klik op de knop hieronder om jouw uitnodiging te ontvangen en vul de vragenlijst zo volledig en vrijuit mogelijk in.

Dit ontvang jij in het traject Kom in contact met je mooie innerlijke kracht

12 online sessies

6 1-op-1 sessies

3 coaching calls

12 online sessies

Met toegang tot de Academy word je het recht verleent tot 12 online sessies. Dit zijn sessies die zo zijn ingericht alsof je ze bij mij in de praktijk volgt. In audio, video en tekst vorm ben ik aanwezig, om jou te begeleiden.

Je ontvangt daarvoor:

 • Je eigen account in de beveiligde Academy. Zodat je 24/7 toegang hebt tot het materiaal.
 • 11 mooie werkboeken. Voor elk thema twee a drie werkboeken met daarin mooie inspirerende en levensveranderende inzichten op een serveerblad.
 • Verschillende korte en lange transformerende en ontspannende luisteroefeningen. Doordrenkt met die onmetelijke liefde van Allah.
 • Audio’s met dua en positieve woorden.
 • Videos, e-boeken en andere inspiratiebronnen.

6 1-op-1 sessies van 45 minuten

 • Sessie 1: Samen leggen we de basis voor jouw positieve groei. Daarin is jouw verhaal het script en ben ik de regisseur van het proces.
 • Sessie 2: Op maat verdiepen we het thema innerlijke kracht terrein laten winnen.
 • Sessie 3: Op maat verdiepen we het thema loslaten en angstreductie.
 • Sessie 4: Op maat verdiepen we het thema zelfwaardering en zelfacceptatie. Staan we stil bij de mooie stappen die je gezet hebt. En de mooie stappen die je nog gaat zetten.
 • Sessie 5: Op maat verdiepen we het thema loslaten van schuldgevoel.
  Sessie 6:
  Op maat verdiepen we het thema zelfvertrouwen en vieren we het succes van jouw groei. 

3 coaching calls van 20 minuten

 • Call 1: Check-up zoom meeting tussen de sessies door. Voor als er vragen zijn over het materiaal in de Academy of andere zaken.
 • Call 2: Check-up zoom meeting tussen de sessies door. Voor het indienen van een casus of gebeurtenis waar ik je op maat een extra tool voor aanbied.
 • Call 3: Check-up zoom meeting voor acht weken na het afronden van het traject. Om te ervaren hoe het met je gaat en hoe je mooie innerlijke kracht vorm heeft in je leven.

"'Ik durf nu mijn hart te volgen en heb een carrière switch gemaakt. Mijn leven heeft diepgang"

Er is zoveel wat ik wil zeggen maar weet niet waar te beginnen. Als ik het in één woord mag vatten dan is Monfaraz voor mij levensveranderend geweest.

Op alle vlakken. Werk. Loskomen van pijn uit mijn verleden. Relaties die verbeterden omdat ik liefdevoller werd naar mezelf en anderen. Vooral die met mijn ouders. Ik kan nu zoveel beter inzien dat zij bepaalde dingen hebben gedaan omdat ze niet beter wisten en niet omdat ze niet beter wilden. Ik ben nu zo dankbaar voor hun aanwezigheid in mijn leven.

Ook durfde ik mijn hart te volgen en heb een carrière switch gemaakt. Mijn leven heeft diepgang. Betekenis en een nieuwe kleur. Ik krimp niet meer ineen van schaamte of angst maar sta achter mezelf en mijn beslissingen.

Maar waar ik FatimaZohra het meest dankbaar voor ben is dat ik door haar meer van mezelf en Allah ben gaan houden. Ik vertrouw zoveel meer op de mooie dingen die in mijn leven komen en gaan komen. Als je maar een beetje twijfelt over Monfaraz, niet doen. Puurder, echter en liefdevoller in haar professionaliteit zal je niet vinden. 
Esra (31)

Je ontvangt direct toegang tot je persoonlijke account in onze veilige Academy

"Het heeft een aanzienlijke, blijvende en positieve impact gehad op mijn leven"

Voordat ik Monfaraz ontdekte, gaf ik alles weg zonder grenzen. Mijn liefde, tijd, en zelfs mijn schatten stonden altijd ter beschikking van anderen, zelfs voor vage kennissen. Dit kwam voort uit onzekerheid en een diep verlangen om anderen te helpen, maar uiteindelijk deed ik mezelf tekort en kwam ik niet tot bloei.

Op zoek naar verandering begon ik aan het programma "Bouw vertrouwen zo sterk als een rots." De oefeningen en inzichten waren diepgaand en hebben mijn leven aanzienlijk veranderd. Twee weken geleden kreeg ik op mijn werk de opdracht om te delen welke situatie of persoon mij als mens heeft veranderd. Dankzij het programma heb ik geleerd om niet alles te delen en mijn kwetsbaarheid beter te beschermen.

Waar ik voorheen alles met mijn team deelde, ben ik nu selectiever en bewuster in wat ik deel en met wie. Dit heeft me geholpen om sterker en zelfverzekerder te worden. Mijn diepste gevoelens en ervaringen blijven bij mij, en ik deel ze alleen met mensen die het waard zijn. Dit heeft mijn kwaliteiten beter naar voren gebracht en me in staat gesteld om mezelf het beste te gunnen.

"Bouw vertrouwen zo sterk als een rots" heeft me geleerd om mijn grenzen te bewaken en mijn waarde te erkennen. Het is een krachtig programma dat een blijvende, positieve impact heeft gehad op mijn leven. Mijn dua is ook voor jou. Zonder jouw hulp was ik nooit gekomen waar ik nu ben, in de staat waarin ik nu verkeer, op de weg naar het uit laten komen van alles wat ik wil bereiken. Moge Allah jou rijkelijk belonen met het goede en moge Allah alles wat jij wilt verwezenlijken mogelijk maken. Moge Allah jou en je geliefden beschermen en moge Allah jou anderen laten begeleiden naar hun droom!
Anna (45)

 

Kies de investering die het beste bij jou past.

Dit maakt het voor jou makkelijker om in contact te blijven met je mooie innerlijke kracht

éénmalig

€ 997

in 2 termijnen

€ 512

in 3 termijnen

€ 369

Betalen in termijnen komt ietsje hoger uit wegens extra administratie.

Kom in contact met je mooie innerlijke kracht is een onderdeel van mijn levenswerk

Al mijn ervaring, kennis, inzicht, energie en intuïtie zit in dit traject. En de begeleiding met ondersteuning van de Academy heeft zijn meerwaarde bewezen.

Alleen omdat dit de eerste ronde van dit traject is, hanteer ik een introductieprijs.
Deze prijs geldt alleen voor deze ronde en daarin is plaats voor twaalf vrouwen.

Doe je liever mee aan de volgende ronde (Dec 2022). Dan ben je natuurlijk heel welkom en ontvang ik je met liefde. Wel betaal je dan het volledige tarief van € 1297.

De deuren voor dit traject zijn geopend van 20 april tot uiterlijk 30 juni 2022. Daarna sluiten de deuren voor dit traject tot 01 december 2022.

De eerste 12 geselecteerden genieten van deze introductieprijs.
Op dit moment zijn er 0 plekken vrij.

Faq

Ik ben bang dat ik een beerput open of diep behoor te graven in mijn verleden.

Eén van mijn basisfilosofieën in therapie is: Ook zonder diep graven in je verleden kom je met sprongen vooruit. We wroeten niet in je verleden. Wel geven we je verleden oordeelloos de ruimte. Daarin krijgt je verhaal, emotie, gedrag en alles dat je gevormd heeft de aandacht en respect dat het nodig heeft. Je ontdekt een fijne manier om veilig binnen in jezelf en je verleden te kijken. Hierdoor groei je zonder onnodige groeipijn. Zoals een van mijn cliënte dat heel mooi verwoorde in haar recensie.

Hoeveel tijd en aandacht behoor ik per week te investeren in het traject ?

De ervaring leert me dat je met een gemiddelde van 2 uur per week een heel eind komt.

Je reserveert best 1 uur voor het doornemen van de werkboeken en 1 uur voor het uitwerken van de opdrachten. Het meeste effect ervaar je als je jezelf dagelijks onderdompelt in de ontspanning, de hoop vergrotende dua en positieve gedachten audio’s die doordringen in de diepere lagen.

Hoe lang behoud ik toegang tot de Academy?

Na 3 maanden begeleiding behoud je nog een jaar toegang tot het materiaal. Zo heb je alle ruimte om bepaalde modules op te frissen of daarin de kracht van herhaling toe te passen.

Dit zeggen prachtige vrouwen over MonFaraz

“Niet verwacht, zo een positieve impact”

De opnames over loslaten, zelfvertrouwen en angst hebben een mega impact gehad in mijn traject. Eerlijk, je gaat er veel aan hebben. FatimaZohra is zo een integer en mooi mens. Ze gaat altijd uit van de kracht van Allah. Mooie balans tussen mentale werk en mijn prachtige geloof, de islam.

Qamar (29)

“Als een paracetamol voor mijn angsten”

In een hevige paniekaanval heeft de opname mij een route gegeven naar mijn ademhaling. Luisterend naar mijn ademhaling kreeg ik de opdracht op zoek te gaan naar waar de angst zat en deze op te vangen. Rust en erkenning geven aan de angst; dat was de volgende stap.

Ik mocht bang zijn … Het was oké … Ik voelde de kalmte terugkomen en kreeg inzicht in hoe grip te krijgen op mijn angsten. Ik kwam weer in de kracht van mijn volwassenheid …

Als een paracetamol voor mijn angsten, heb ik de opname nu altijd bij me.

Jinan (40)

“Ik raad het programma van harte aan”

Ik volg een tijdje therapiesessies bij FatimaZohra en ik kan zeggen dat het tot nu toe een aangename ervaring is. Je merkt al heel snel dat ze het beste wil voor haar klanten en alles vanuit haar hart doet.

Het is ook heel mooi hoe ze de Islam en de liefde die Allah voor ons heeft op een natuurlijke manier verwerkt in haar sessies. Ze luistert goed naar de dingen die je nodig hebt en vanuit haar expertise kan ze ook heel goed inschatten wat er nog meer gaande is zonder dat je daar zelf bewust van bent. En dat waardeer ik enorm.

Verschillende thema’s worden behandeld die voor veel mensen relevant zijn en in mijn geval zijn het thema’s die momenteel tegelijkertijd spelen in mijn leven. Daar is dus goed over nagedacht.

Ik raad het programma van harte aan, het is goed ingedeeld en je merkt al heel snel dat FatimaZohra er veel tijd, zorg en een stukje van haar zelf in heeft gestopt.

Hayate (26)

Een persoonlijke aanpak voor jouw persoonlijke groei.

Met MonFaraz heb ik oog en oor voor wie jij bent, waar jij nu staat en waar jij graag naar toe wil groeien. Daarom leer ik je graag beter kennen voor we met elkaar in gesprek gaan. Zo heb ik alvast een beetje achtergrond als we elkaar spreken.

Ik ontmoet jou graag en nodig jou uit voor een persoonlijk gratis gesprek.

Klik op de knop hieronder om jouw uitnodiging te ontvangen en vul de vragenlijst zo volledig en vrijuit mogelijk in.

Pin It on Pinterest