Bouw vertrouwen zo sterk als een rots

En open je hart voor meer zelfliefde….

Je bent een zorgzame jonge vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen. Je studeerde hard en timmerde aan de weg om succesvol te zijn. Het heeft je gevormd tot de prachtige vrouw die je nu bent.

Alleen zie je het zelf niet en voelt het niet altijd zo. De toenemende onzekerheid speelt je hierin parten. Het doet je zelfvertrouwen kelderen en de angst werpt zich als een schaduw van lijden over je heen.

Je ontneemt jezelf daarom de ruimte om fouten te maken. Dit wakkert je perfectionisme aan. Het houdt je als een soldaat in bedwang en het doet jou verstijven.

Naarstig kijk je om je heen en je vraagt je af wat anderen van je vinden.

Het onvermijdelijke gebeurt. Je vergelijkt jezelf met anderen en komt als mindere uit de bus.

Stel dat je zo doorgaat, op deze weg, waar brengt je dat?
Bij de kleine versie van jezelf die alleen maar droomt van hoe je leven zou kunnen zijn…

Eeuwige zonde.

Jij bent namelijk veel meer dan de angst en onzekerheid.

Echt! 

Allah heeft je met zulke mooie eigenschappen, krachten, talenten en een diep vertrouwen geschapen. Met dit traject gun ik je dat je het contact met deze krachtbronnen herstelt. Zodat je ontdekt dat er zoveel meer mogelijk is dan dat angst je doet geloven. Alsof je een eetzaal in stapt en droog brood ruilt voor allerlei lekkernijen en kleurrijke vers fruit.

Er was een moment in mijn leven dat de deur naar mijn eigen innerlijke rust en zelfvertrouwen klemde. Hoe ik ook trok hij ging niet open.

En net toen ik dacht: "krijg ik hem ooit nog wel open?" Ontvouwde zich voor mij de weg.

Er ontstond een nieuw begin. In deze video inspireer ik jou graag met mijn ware transformatie.

Oordeel-en schaamteloos jezelf zijn is geen uitzondering, maar de norm.

Ik ben FatimaZohra Bouchareb en mijn liefde voor de mens is groot.
Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn talent ligt in het op natuurlijke wijze rust brengen in een situatie. Mensen geruststellen en op weg helpen.

Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt. Waar je als vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen schaamteloos jezelf kunt zijn.

Je erkend wordt in wie je bent en wat je doormaakt. Jij je angsten en onzekerheden transformeert. Zodat ze je niet langer belemmeren en de liefde voor jezelf groeit.

Met één doel. Een sterk eigen kompas ontwikkelen, een rotsvast vertrouwen. Want krachtige vrouwen vormen harmonieuze en vreugdevolle gemeenschappen. En ik geloof dat dat is wat de wereld nodig heeft.

Jij wil …

 • De toenemende onzekerheid- die de prachtige vrouw in jou gijzelt- niet langer meer vrij spel geven.
 • De deur naar innerlijke rust en ruimte openen. Zodat de druk van al het MOETEN steeds meer terrein verliest.
 • De zelfvertrouwen lift ook naar boven leren bedienen.
 • De angst leren omarmen zodat deze zich niet langer als een schaduw van lijden over je heen werpt.
 • De perfectionistische soldaat als een betrouwbare bondgenoot voor je laten werken. Zodat hij je dient en jou niet langer doet verstijven.

Jij verlangt …

 • Orde in je hoofd en zodoende meer rust en harmonie in je gevoel, hart en leven.
 • Loskomen van negatieve energieën en verwachtingen van anderen. Om jezelf daarmee te ontlasten.
 • Erkenning, waardering en zelfacceptatie. Zodat wanneer je in de spiegel kijkt jij je mooie eigenschappen en innerlijke kracht weerspiegelt ziet.
 • Schaamteloos, speelser en vrijer jezelf zijn. Om daarmee niet meer die overvolle bus van vergelijken in te hoeven stappen.
 • Het knagende schuldgevoel te stillen en een nieuwe rol op het podium te geven. Eentje als wijze adviseur. Die jou helpt meer harmonie, berusting en liefde in je leven uit te nodigen.

Jij droomt van …

 • De rust en kracht van het al goed zijn zoals je bent ervaren. Zodat je niet langer meer naar perfectie hoeft te streven. Want in imperfectie zit I’m perfect.
 • Om je leven een nieuwe kleur te geven. Een glans. Zodat het je zelfvertrouwen oppoetst en doet glimmen.
 • Om je hart verder te openen voor zelfliefde, je dromen en verlangens. Zodat je leven als een reis aanvoelt waarin jij je eigen unieke pad bewandelt.
 • Om angsten te transformeren en patronen te doorbreken. Zodat je de eetzaal betreedt waar je het droog brood verruilt voor de lekkernijen en het kleurrijke vers fruit.
 • Een sterk eigen kompas te ontwikkelen, een rotsvast vertrouwen in jezelf. Zodat jij de bevestiging in jezelf vindt en niet bij een ander.

Het is je goed recht.

Ik heb al mijn liefde, talent, ervaring en kennis voor jou in dit traject gestopt. Met de intentie deze hartewensen, dromen en verlangens jouw nieuwe realiteit te laten zijn.

De combinatie Psychotherapie & Allah’s onmetelijke liefde maakt het uniek. Ik durf dan ook te stellen dat dit het eerste traject in Nederland is dat op deze manier is opgebouwd. Als een persoonlijke ontwikkelingsreis. Waar je langs 11 groei stations komt om na elk station sterker door te reizen.

Reis mee langs deze 11 unieke stations en groei.

Station 0

Zie jouw unieke verhaal zonder oordeel

Alles begint met jouw verhaal. Het script in de therapie. Je gaat er op een liefde- en betekenisvolle manier naar kijken. Daarin die rahma van Allah doorvoelend. Je hoop wordt groter en de toenemende onzekerheid kleiner.

Station 1

Versterk je mooie innerlijke kracht

Je innerlijke kracht wordt met de dag sterker. Je ervaart een groter gevoel van persoonlijke veiligheid en zekerheid. En reduceert de angst.

Station 2

Open de deur naar innerlijke rust

Je opent de deur naar innerlijke rust en ruimte.
De drukte en ruis in je hoofd vermindert. Ook ontdek jij hoe je emotionele bagage en last loslaat. Daarmee creëer je een vruchtbare bodem voor een diep vertrouwen. Eentje waar positieve gedachten en gevoelens de ruimte krijgen voor overvloedige groei.

Station 3

Breng rust en kalmte in je leven

Je vergroot de rust in jezelf en creëert een gevoel van thuiskomen. Je ondekt hoe je goed voor jezelf zorgt in alle situaties in het leven. Hoe je rust en kalmte in je dag brengt. Je krijgt helderheid in je belemmerende patronen en maakt daarmee de weg vrij voor het gevoel van goed genoeg zijn.

Station 4

Word je innerlijke saboteurs de baas

Je transformeert je beperkende gedachten. De perfectionistische soldaat neemt zijn rol in als betrouwbare bondgenoot. En het knagend schuldgevoel wordt gestild en krijgt een nieuwe plek op het podium. Het is het begin van het doorbreken van belemmerende patronen en een ware transformatie.

Station 5

Ontdek het goud in jouw persoonlijkheid

Je sterke kanten worden belicht en de minder sterke kanten omarmt. Je bedient de zelfvertrouwen lift naar boven en stapt uit de schaduw van angst. Je ervaart en bevestigt het gevoel van goed genoeg zijn.

Station 6

Kom los van andermans verwachtingen

Je ontlast jezelf door los te komen van verwachtingen van anderen en de gedachte over wat ze van je vinden. Ook ontdek je hoe jij je vrijmaakt van negatieve energieën van anderen. Als vanzelf opent je hart voor meer zelfliefde. Je ervaart de rust en kracht van het al goed zijn zoals je bent.

Station 7

Ontwikkel jouw rotsvast kompas

Je ontwikkelt een sterk eigen kompas. Dat je helpt autonome keuzes maken, die bij je passen. Je weet hoe je op een liefdevolle manier nee zegt en je grenzen stelt. Problemen van anderen rusten niet langer op jouw schouders. 

Station 8

Pas de Face it, Trust it and you’ll Make it methode toe

Je ontdekt een gouden methode, die je helpt moeilijke situaties met vertrouwen overwinnen. Jij als prachtige vrouw, met al haar talenten en mooie eigenschappen staat aan het roer van je leven.

Station 9

Droom groots – Allah is groot

Je stelt je vanuit overvloed open voor je dromen. Met de wijsheid om het beste en hoogste te verlangen, omdat je diep gelooft dat Allah tot alles in staat is. Je betreedt de keuken waar je droog brood verruilt voor allerlei lekkernijen en kleurrijk vers fruit.

Station 10

Leef vanuit diep vertrouwen

Zelfliefde stroomt in je hart. Je leven kleur en glans. Het heeft je zelfvertrouwen opgepoetst en het glimt nu. Je vervolgt je leven als een reis waarin jij je eigen unieke pad bewandelt. Vanuit een diep vertrouwen, zo sterk als een rots.

"'Ik durf nu mijn hart te volgen en heb een carrière switch gemaakt. Mijn leven heeft diepgang"

Er is zoveel wat ik wil zeggen maar weet niet waar te beginnen. Als ik het in één woord mag vatten dan is Monfaraz voor mij levensveranderend geweest.

Op alle vlakken. Werk. Loskomen van pijn uit mijn verleden. Relaties die verbeterden omdat ik liefdevoller werd naar mezelf en anderen. Vooral die met mijn ouders. Ik kan nu zoveel beter inzien dat zij bepaalde dingen hebben gedaan omdat ze niet beter wisten en niet omdat ze niet beter wilden. Ik ben nu zo dankbaar voor hun aanwezigheid in mijn leven.

Ook durfde ik mijn hart te volgen en heb een carrière switch gemaakt. Mijn leven heeft diepgang. Betekenis en een nieuwe kleur. Ik krimp niet meer ineen van schaamte of angst maar sta achter mezelf en mijn beslissingen.

Maar waar ik FatimaZohra het meest dankbaar voor ben is dat ik door haar meer van mezelf en Allah ben gaan houden. Ik vertrouw zoveel meer op de mooie dingen die in mijn leven komen en gaan komen. Als je maar een beetje twijfelt over Monfaraz, niet doen. Puurder, echter en liefdevoller in haar professionaliteit zal je niet vinden. 
Esra (31)

Je ontvangt direct toegang tot je persoonlijke account in onze veilige Academy

"Het heeft een aanzienlijke, blijvende en positieve impact gehad op mijn leven"

Voordat ik Monfaraz ontdekte, gaf ik alles weg zonder grenzen. Mijn liefde, tijd, en zelfs mijn schatten stonden altijd ter beschikking van anderen, zelfs voor vage kennissen. Dit kwam voort uit onzekerheid en een diep verlangen om anderen te helpen, maar uiteindelijk deed ik mezelf tekort en kwam ik niet tot bloei.

Op zoek naar verandering begon ik aan het programma "Bouw vertrouwen zo sterk als een rots." De oefeningen en inzichten waren diepgaand en hebben mijn leven aanzienlijk veranderd. Twee weken geleden kreeg ik op mijn werk de opdracht om te delen welke situatie of persoon mij als mens heeft veranderd. Dankzij het programma heb ik geleerd om niet alles te delen en mijn kwetsbaarheid beter te beschermen.

Waar ik voorheen alles met mijn team deelde, ben ik nu selectiever en bewuster in wat ik deel en met wie. Dit heeft me geholpen om sterker en zelfverzekerder te worden. Mijn diepste gevoelens en ervaringen blijven bij mij, en ik deel ze alleen met mensen die het waard zijn. Dit heeft mijn kwaliteiten beter naar voren gebracht en me in staat gesteld om mezelf het beste te gunnen.

"Bouw vertrouwen zo sterk als een rots" heeft me geleerd om mijn grenzen te bewaken en mijn waarde te erkennen. Het is een krachtig programma dat een blijvende, positieve impact heeft gehad op mijn leven. Mijn dua is ook voor jou. Zonder jouw hulp was ik nooit gekomen waar ik nu ben, in de staat waarin ik nu verkeer, op de weg naar het uit laten komen van alles wat ik wil bereiken. Moge Allah jou rijkelijk belonen met het goede en moge Allah alles wat jij wilt verwezenlijken mogelijk maken. Moge Allah jou en je geliefden beschermen en moge Allah jou anderen laten begeleiden naar hun droom!
Anna (45)

 

Deze persoonlijke ontwikkelingsreis is ideaal, verrijkend en alléén voor jou wanneer jij:

 • Gelooft dat échte verandering begint bij jezelf.
 • Liever naar wegen zoekt voor groei in plaats van ergens in blijven hangen.
 • Je voor de volle 100 % committeert en bereid bent de stappen te zetten die nodig zijn.
 • Van nature positief ingesteld bent en het vermogen hebt om te reflecteren.
 • Bereid bent tijd, aandacht en geld te investeren in jezelf.
 • Gelooft dat het bouwen van een diep vertrouwen aandacht en tijd verdient. Zodat het gefundeerd en stevig neergezet wordt. Een cadeau voor jezelf en je naasten in het leven.

Ik ontmoet jou graag en nodig jou uit voor een persoonlijk gratis gesprek. Klik op de knop hieronder om jouw uitnodiging te ontvangen en vul de vragenlijst zo volledig en vrijuit mogelijk in.

3 manieren om de investering van het traject in je leven te ontvangen.

1. De honing in jouw verzekeringspotje.

Met MonFaraz ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen NBVH, RBCZ en SCAG. Zo garandeer ik de hoge kwalitatieve zorg binnen MonFaraz. Plus ik maak het daarmee voor jou ook mogelijk om in aanmerking te komen voor vergoeding. Nieuwgiering naar die honing? Bekijk de video…..

 

2. Jouw persoonlijk ontwikkelingsbudget (POB) potje.

Jij investeert enkel jouw tijd en betaalt 0 euro.

Give it a shot.
En onderzoek jouw persoonlijke ontwikkelingspotje.

Hoe je dat doe?
Dat vertel ik je in deze video.

3. Betreed jouw keuken met allerlei lekkernijen en kleurrijk vers fruit.

Leef in overvloed.
Ervaar een gouden manier van denken gesteund door de kracht van Allah.

In de audio hiernaast neem ik je graag mee in een persoonlijk verhaal. Zodat je een inkijkje hebt in hoe ik de keuken betreed om droog brood te verruilen voor allerlei lekkernijen en kleurrijk vers fruit. En ervaar je een gouden manier van denken gesteund door de kracht van Allah.

Ik ben de reisgids aan jouw zijde gedurende 7 maanden.

7 maanden reis ik mee als gids aan jouw zijde. Waar je langs 10 groei stations komt om na elk station sterker door te reizen.

Hoe dat er in de praktijk uitziet?
Mooie vraag.
Daar neem ik je in deze video graag in mee.

Dit ontvang jij in het traject Bouw vertrouwen zo sterk als een rots.

29 online sessies

12 1-op-1 sessies van 60 minuten

3 coaching calls van 20 minuten

29 online sessies

Met toegang tot de Academy word je het recht verleent tot 29 online sessies. Dit zijn sessies die zo zijn ingericht alsof je ze bij mij in de praktijk volgt. In audio, video en tekst vorm ben ik aanwezig, om jou te begeleiden.

Je ontvangt:

 • Je eigen account in de beveiligde Academy. Zodat je 24/7 toegang hebt tot het materiaal. Om 28 weken te bouwen aan je verdiepende vertrouwen.
 • 28 mooie werkboeken. Voor elk thema twee a drie werkboeken met daarin mooie inspirerende en levensveranderende inzichten op een serveerblad.
 • Verschillende korte en lange transformerende en ontspannende luisteroefeningen. Doordrenkt met die onmetelijke liefde van Allah.
 • Audio’s met dua en positieve woorden.
 • Videos, e-boeken en andere inspiratiebronnen.

12 1-op-1 sessies van 60 minuten

 •   Sessie 1: Samen leggen we de basis voor jouw positieve groei. Daarin is jouw verhaal het script en ben ik de regisseur van het proces. We bepalen heel duidelijk waar je nu staat en waar jij jezelf over een halfjaar of jaar wil zien staan.
 • Sessie 2 : Op maat verdiepen we het thema je innerlijke kracht versterken. 
 • Sessie 3 : Staat in het teken van groei in innerlijke rust. Jouw deur naar die innerlijke rust verder en wijder open krijgen. 
 • Sessie 4 : De groei naar meer rust en kalmte in je leven.  
 • Sessie 5: Staat in het teken van de groei in het transformeren van beperkende gedachten.  
 • Sessie 6 : Op maat verdiepen we het thema, het goud in je persoonlijkheid. Staan we stil bij de mooie stappen die je gezet hebt. En de mooie stappen die je nog gaat zetten.
 • Sessie 7: De groei houden op loskomen van verwachtingen van en negatieve energieën van anderen. 
 • Sessie 8 en 9 : Op maat verdiepen we het thema grenzen stellen en problemen laten bij wie ze horen. 
 • Sessie 10 : Op maat verdiepen we het thema hoe je moeilijke situaties overwint vanuit vertrouwen. 
 • Sessie 11 : Je dromen en verlangens krijgen alle ruimte. Om te doorvoelen hoe jij je leven verder invulling wil geven.  
 • Sessie 12 : Op maat verdiepen we het leven vanuit een diep vertrouwen en vieren we het succes van jouw groei. 

3 coaching calls van 20 minuten

 • Call 1: Check-up zoom meeting tussen de sessies door. Voor als er vragen zijn over het materiaal in de Academy of andere zaken.
 • Call 2: Check-up zoom meeting tussen de sessies door. Voor het indienen van een casus of gebeurtenis waar ik je op maat een extra tool voor aanbied.
 • Call 3: Check-up zoom meeting voor acht weken na het afronden van het traject. Om te ervaren hoe het met je gaat en hoe integratie van het diep vertrouwen in je leven verloopt.

“When paths cross each other”

Ik kwam voor het eerst in contact met Monfaraz, nadat een vriendin mij vertelde dat ze een intake had ingepland met een psychologe.

Zelf was ik toentertijd herstellende van burn-out en had ik net een aantal sessies achter de rug met een psychologe die mij via het werk was aangeraden. Helaas voelde ik me daar niet goed begrepen en daardoor dacht ik ook dat het bezoeken van een psychologe niks voor mij was.

Echter, voelde ik aan mezelf dat het nog steeds niet goed ging en wist ik dat ik hulp nodig had om verder te komen. Nadat mijn vriendin haar intake had gehad bestookte ik haar met vragen omdat ik erg nieuwsgierig was naar haar eerste kennismaking met Monfaraz. Het antwoord maakte mij nog nieuwsgieriger waardoor ik de behandelmethodes van Monfaraz online ging bekijken.

Hierna heb ik snel een afspraak gemaakt voor een intake. Het is de beste stap die ik ooit in mijn leven gezet heb. Losstaand van het feit dat FatimaZohra een ontzettend mooi mens is, is ze erg bekwaam in het uitoefenen van haar passie. De behandelmethodes van Monfaraz zijn erg doortastend en op maat gemaakt.

Door de persoonlijke en meelevende benadering voelde ik mij erg gehoord en begrepen. Dankzij de toegepaste methodes kan ik vandaag de dag weer zeggen dat ik een sterke onafhankelijke vrouw ben geworden. Ik ben er oprecht sterker uitgekomen dan dat ik erin ging.

Creatief als FatimaZohra is geloof ik dan ook heilig in de haar uitspraak dat therapie net als een APK keuring voor een auto is. 1 keer in de zoveel is het goed om een behandeling te ondergaan als ‘onderhoud’. Oftewel: Voorkomen is beter dan genezen. Lieve FatimaZohra, ontzettend bedankt voor alles!

Loubna (28)

“Nooit gedacht maar wel blij dat ik het gedaan heb.”

Als iemand die bijna alleen maar tussen Nederlandse vrienden is opgegroeid, had ik het niet zo met Nederlandse- Marokkanen. Omdat ik te direct ben en er niet van houd hoe ze zo op elkaar letten. Sorry maar zo ervaar ik het.

Dus toen ik Monfaraz op Facebook voorbij zag komen was ik een beetje sceptisch. Straks gaat ze me veroordelen dat ik anders ben. Dat ik rook, drink en soms een jointje rook. Maar toch trok iets aan haar foto mij. Ze had iets zuivers. Ik besloot contact op te nemen en in te gaan op de gratis uitnodiging om te verkennen of het wat voor mij was. Ik kwam binnen en het voelde meteen goed. Haar energie is zuiver en ze is echt. Ik besloot me door haar te laten begeleiden en daar ben ik dankbaar voor.

Mijn leven is 180 graden gedraaid. Ik ben gestopt met roken, drinken en jointjes gebruiken. Leef gezonder. Heb mijn relatie met mijn familie verbeterd en naast mijn werk een opleiding gestart. Ik snap nu veel beter dat ik niet genoeg van mezelf hield en daarom mijn heil zocht in verdovende middelen. Maar waar ik het meest trots op ben is dat ik ook opslag heb gevraagd op mijn werk. Zij liet me inzien dat het helemaal niet gek is om opslag te vragen. Zeker omdat mijn takenpakket groter was geworden.

In één van die sessies deden we een rollenspel. Dat hielp en ik was er zeker van. Zo ga ik het aanpakken. Maar toch zakte de moed mij de volgende dag in de schoenen. Nee nee ik ga het toch niet doen. Tot ik een uberlief berichtje kreeg van FatimaZohra. Die mij succes wenste en dat ze in mij gelooft en vooral gelooft dat ik het dik verdien. Daar was het duwtje in de rug!

Ik vroeg mijn leidinggevende of ze een momentje had en stelde haar subtiel de vraag. Precies zoals ik had geoefend met FatimaZohra.En ja hoor!! Ik hoopte op een opslag van € 150-200, maar ik kreeg € 400 euro!! Wat was ik blij op dat moment, maar vooral trots op de stap die ik mede door FatimaZohra heb durven zetten. De therapie heeft mijn kijk op het leven veranderd en ik heb nu zoveel meer vertrouwen.

Salima (34)

Kies de investering die het beste bij jou past.

Dit maakt het voor jou makkelijker om te bouwen aan een diep vertrouwen.

éénmalig

€ 2497

in 2 termijnen

€ 1275

in 3 termijnen

€ 849

Betalen in termijnen komt ietsje hoger uit wegens extra administratie.

Bouw vertrouwen zo sterk als een rots is mijn levenswerk.

Al mijn ervaring, kennis, inzicht, energie en intuïtie zit in deze persoonlijke ontwikkelingsreis. Met volle toewijding, liefde en bezieling begeleid ik jou daarin.
Wanneer jij iemand bent die:

 • Gelooft dat échte verandering begint bij jezelf.
 • Liever naar wegen zoekt voor groei in plaats van ergens in blijven hangen.
 • Je voor de volle 100 % committeert en bereid bent de stappen te zetten die nodig zijn.
 • Van nature positief ingesteld bent en het vermogen hebt om te reflecteren.
 • Bereid bent tijd, aandacht en geld te investeren in jezelf.
 • Gelooft dat het bouwen van een diep vertrouwen aandacht en tijd verdient. Zodat het gefundeerd en stevig neergezet wordt. Een cadeau voor jezelf en je naasten in het leven.

  Ik ontmoet jou graag en nodig jou uit voor een persoonlijk gratis gesprek.

  Klik op de knop hieronder om jouw uitnodiging te ontvangen en vul de vragenlijst zo volledig en vrijuit mogelijk in.

Faq

Ik ben bang dat ik een beerput open of diep behoor te graven in mijn verleden.

Eén van mijn basisfilosofieën in therapie is: zonder diep graven in je verleden kom je met sprongen vooruit. We wroeten niet in je verleden. Wel geven we je verleden oordeelloos een plekje. Daarin krijgt je verhaal, emotie, gedrag en alles dat je gevormd heeft de aandacht en respect dat het nodig heeft. Je ontdekt een fijne manier om veilig binnen in jezelf en je verleden te kijken. Hierdoor groei je zonder onnodige groeipijn. Zoals cliënte Rachida heel mooi verwoord in haar recensie.

Stel dat het mij niet lukt om een diep vertrouwen te bouwen?

Eén van de eerste dingen waar we aan werken, is de manier waarop je over jezelf denkt. Waar we in geloven, wordt onze waarheid.

Daarom nodig ik je uit om een diep vertrouwen te bouwen. In plaats van te denken ‘Stel dat het me niet lukt.’ onderzoek wat er gebeurt als je denkt ‘Stel dat het mij wel lukt.’

Stel dat je wel een diep vertrouwen bouwt?
En jij achter jezelf en je beslissingen gaat staan?
Je niet langer meer hoeft pleasen of jezelf tekort doen?
Hoe ziet je leven er dan uit?

Precies, als een reis waarin je allerlei moois ontdekt in sha Allah. Laat dat je energie en intentie zijn en dan zal Allah het mogelijk maken.

Hoeveel tijd en aandacht behoor ik per week te investeren in Bouw vertrouwen zo sterk als een rots?

Dit is een zeer persoonlijke reis.
De ervaring leert me dat je met een gemiddelde van 2 uur per week een heel eind komt.

Je reserveert best 1 uur voor het doornemen van de werkboeken en 1 uur voor het uitwerken van de opdrachten. Het meeste effect ervaar je als je jezelf dagelijks onderdompelt in de ontspanning, de hoop vergrotende dua en positieve gedachten audio’s die doordringen in de diepere lagen.

Hoe lang behoud ik toegang tot de Academy?

Na 7 maanden begeleiding behoud je nog een jaar toegang tot het materiaal. Zo heb je alle ruimte om bepaalde modules op te frissen of daarin de kracht van herhaling toe te passen.

“Ik ben keihard gegroeid.”

Ik heb handvatten van jou gekregen om mezelf te ontwikkelen.
Ik stond op instorten. Wist niet meer hoe te handelen in woorden en daden. Alles ging letterlijk mis en ik werd heel erg onzeker.

Nu sta ik mijn mannetje en laat niemand over me heen lopen. Ik bestrijd haat met liefde. Heb veel geduld. Maar genoeg is genoeg en dat laat ik zien en merken op een liefdevolle manier.

Verder durfde ik niet in groep te praten, dat ging nooit goed. Altijd stotteren en over woorden struikelen. Nu hou ik presentaties voor een groep.

MonFaraz is uniek omdat het geloof erbij betrokken wordt. Dit helpt goed bij persoonlijke groei. Ook geeft het je rust en kalmte en besef je ieder keer opnieuw hoe gezegend wij zijn met ons prachtige geloof Islam. Hoe groot de liefde en rahma van Allah de verhevene is.

FatimaZohra beantwoordt buiten de sessie om mijn mails als ik in de knoop zit. Ze reageert erop en stuurt een audio met bemoedigende woorden. Gewoon masha Allah!!
Aicha (36)

“Groei zonder de onnodige groeipijn”

Mijn reis bij Monfaraz heeft mij op meerdere fronten verrijkt. O.a. hoe ik naar mezelf kijk en hoe ik steeds beter omga met andermans energieën. Ik ben nu veel milder naar mezelf.

FatimaZohra is deskundig, open, warm en oprecht. Je kan op haar vertrouwen.

Je komt als een verzopen katje aan en gaat weer weg als een krachtige leeuwin.

Rachida (44)

“Een reis vanuit de diepte naar waar je uiteindelijk wil zijn.”

Ik ben FatimaZohra dankbaar voor haar tijd en energie. Dankzij haar kracht heb ik geleerd dat tranen ook een emotie zijn en dat je altijd moet luisteren als iets jou onrust geeft vanbinnen.

In het begin was ik omsingeld door angst en paniek waardoor ik niks alleen durfde. Nu sta ik sterker in mijn schoenen dan voorheen.
FatimaZohra gelooft in je en doet alles om je ware aard weer te realiseren.

Nese (30)

Een persoonlijke aanpak voor jouw persoonlijke groei.

Met MonFaraz heb ik oog en oor voor wie jij bent, waar jij nu staat en waar jij graag naar toe wil groeien. Daarom leer ik je graag beter kennen voor we met elkaar in gesprek gaan. Zo heb ik alvast een beetje achtergrond als we elkaar spreken.

Ik ontmoet jou graag en nodig jou uit voor een persoonlijk gratis gesprek.

Klik op de knop hieronder om jouw uitnodiging te ontvangen en vul de vragenlijst zo volledig en vrijuit mogelijk in.

“Een reis met veranderende weersomstandigheden”

Ik ben vaker bij andere psychologen geweest, maar de manier hoe FatimaZohra mij begeleidt is zo bijzonder. Ik begrijp nu dingen over mezelf en anderen. Hoe wij denken, waar dingen vandaan komen en waarom ik mij zo voel. Er is een wereld voor mij open gegaan die ik niet kende. Hierin vind ik rust, licht, begrip en intense liefde.

FatimaZohra helpt op maat. Zo kom je dichterbij de onmetelijke liefde van Allah. Dit geeft een onbeschrijfelijk gevoel. Je komt in een mooie wereld die onbekend is.

Als ik het even moeilijk heb, heb ik het gevoel dat FatimaZohra naast mij staat. Ik voel haar aanwezigheid ook echt. Zij is oprecht met onbeschrijfelijke liefde.

Asma (44)

“Ze gunt anderen het beste vanuit haar hart.”

De intentie van FatimaZohra is zuiver en oprecht.

In het verleden heb ik vaker therapieën en gesprekken gevoerd met psychiaters/psychologen, maar ik heb niet eerder zulke grote stappen gemaakt in mijn leven als bij Monfaraz.

Monfaraz geeft mij meer innerlijke rust. Ik ben sterker geworden en ga beter met tegenslagen om. Ik weet nu hoe ik mij snel herpak. Daarnaast ben ik enorm gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb een hele mooie reis gemaakt samen met Monfaraz. Het was niet altijd een makkelijke reis, maar wel een leerzame reis.

Liefs,
Halima (37)

Pin It on Pinterest