1-op-1 helderheidsgesprek

Voor jou als zorgzame, gevoelige, multiculturele islamitische vrouw die vanuit rust positief wil groeien 

“FatimaZohra is deskundig, open, warm en oprecht. Je kan op haar vertrouwen. Je komt als een verzopen katje aan en gaat weer weg als een krachtige leeuwin.” (Rachida, 44)

 

Het gesprek biedt hoop, rust en perspectief

Maandelijks reserveer ik 3 exclusieve plekken voor gratis gesprekken van 30 minuten, ter waarde van 97 euro, speciaal voor jou als zorgzame, gevoelige, multiculturele islamitische vrouw die het gevoel heeft in twee werelden te leven. Die van nature positief is ingesteld en liever naar wegen zoekt om met uitdagingen om te gaan in plaats erin vast te blijven zitten.

In het gesprek:

 • Zal ik je spiegelen en inzicht geven
  Zodat je glashelder hebt wat de onderliggende reden is dat jij je voelt zoals je je voelt.
 • Ontdek je ook waar je groeipotentieel ligt en hoe je dat vanuit rust bereikt.
 • Ruimte voor je vragen
  Je krijgt de ruimte voor je vragen en persoonlijke aandacht voor de antwoorden hierop.
 • Aansluitend bekijken we of het aanbod van MonFaraz passend voor je is
  Zo zorgen we ervoor dat je de ondersteuning krijgt die het beste bij je past en jouw groei optimaal bevordert in sha Allah.

  Wil jij dit ook ervaren? Vul dan hieronder het formulier zo uitgebreid mogelijk in en kom in aanmerking voor een van de exclusieve gesprekken ter waarde van 97 euro! Ik kijk ernaar uit om samen met jou de weg naar meer inzicht en persoonlijke groei te ontdekken.

Recencies

Dit zeggen anderen

Zij heeft me geleerd in mezelf te geloven
                      Sevda (30)

In mei 2023 ben ik in aanraking gekomen met MonFaraz. Ik snakte naar iemand die mij wegwijs zou maken in ‘het overleven’.

Fatima Zohra heeft mij niet alleen geholpen positiever naar het leven te kijken, maar zij heeft mij ook geleerd in mezelf te geloven, in mijn eigen, echte ik. Na 30 jaar ben ik eindelijk mezelf, en ik realiseer me dat ik waardevol ben! Nog geen jaar geleden was ik aan het huilen om mezelf, maar nu ben ik dankbaar voor wat ik heb meegemaakt.

Ik heb eindelijk mijn verleden kunnen loslaten en draag ik niets meer als last met me mee. Mijn onzekerheid en twijfels zijn verminderd en ik kijk heel anders naar het leven. Ik ben dankbaar, positiever, gelukkiger en energieker. Ik haast me niet meer in mijn helingsproces en ik heb geduld; ook dit heb ik moeten leren. Nu ik kalmer ben en de tijd neem om te helen en te groeien, zie ik ook wat ik heb bereikt, in elk opzicht. Natuurlijk heeft dit tijd en geduld nodig, maar dankzij de academie van Fatima (die overigens 24/7 toegankelijk is), is het bijna onmogelijk om diep te dalen!

Je kunt er terecht met elk onderwerp, hoe zwaar je bagage ook is. En dat vind ik zo mooi aan MonFaraz. Het is breed en niets is te gek!

Dank je wel, Fatima. Ik ben je oprecht dankbaar voor jouw werk. Jij verdient al het goeds op de wereld en in het hiernamaals!

Ik sta nu steviger en zelfverzekerder in het leven Saadia (48)

Vanuit de diepste kern van mijn hart wil ik jou bedanken voor al je krachtige, bemoedigende en liefdevolle woorden. Ik ben Allah oprecht dankbaar dat jij op mijn pad en reis bent gekomen. Je hebt mij geleid en samen met de wil van Allah heb je me heling en rust geschonken.

Dankzij jou heb ik geleerd hoe ik mijn emoties kan omarmen in het dagelijkse leven, hoe ik met het verlies van dierbaren kan omgaan en hoe ik vol vertrouwen in mezelf kan staan. Jij hebt mij het duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had, waardoor ik nu steviger en zelfverzekerder in het leven sta. Ik kan de balans vinden die ik nodig heb en kijk vol trots naar de persoon die ik ben geworden. Bedankt!

Moge Allah je hiervoor rijkelijk belonen en je geven wat je hart begeert. Ameen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb de kracht in mezelf gevonden om mooie dingen te bereiken  (Hayate 28)

Ik heb in het verleden therapiesessies bij FatimaZohra gevolgd en ik kan zeggen dat het een van de mooiste en aangenaamste ervaringen was. Je merkt al heel snel dat ze het beste wil voor haar klanten en alles vanuit haar hart doet. Het is ook heel mooi hoe ze de Islam en de liefde die Allah voor ons heeft op een natuurlijke manier verwerkt in haar sessies.

Ze luistert goed naar de dingen die je nodig hebt en vanuit haar expertise kan ze ook heel goed inschatten wat er nog meer gaande is zonder dat je daar zelf bewust van bent. Ik voelde me altijd vredig en heel na een sessie met haar. Tijdens mijn tijd met haar zijn er heel veel mooie dingen gebeurd. Ik heb de kracht in mezelf gevonden om mooie dingen te bereiken. Ik ben haar eeuwig dankbaar, hamdoullilah.

 

 

 

 

 

FatimaZohra geeft je echt het gevoel dat je een mens bent en niet alleen een cliënt! (Leyla 35)

Ik heb een aantal coaching- en therapie-sessies geprobeerd buiten MonFaraz. Bij hen voelde ik me ofwel “gewoon een cliënt” of had ik het gevoel dat er onnodige therapietechnieken werden gebruikt om de kosten op te drijven.

MonFaraz is voor mij een heel andere ervaring geweest.
FatimaZohra geeft je echt het gevoel dat je een mens bent en niet alleen een cliënt!
Ze neemt je mee in haar eigen levenservaringen, waardoor je snel betrokken raakt bij elkaar en elkaar VOELT!

FatimaZohra is een geweldig mens die je begeleidt op een manier die bij jou past!

Ik ben haar dankbaar voor haar liefde en haar toewijding aan haar werk! Dankzij haar heb ik mijn kracht weer teruggevonden!

Kortom, als je therapie nodig hebt en je wilt je weer gezien en gehoord voelen, zodat je de juiste tools krijgt voor je emotionele lasten, is MonFaraz (FatimaZohra) het juiste adres!

 

 

Pin It on Pinterest