De krachtige vrouw is niet zij die nooit
bang is, maar zij die met haar angst om kan gaan

De gratis vierdaagse Steun en Faraz inspiratie 

Begin tekst video:
He wat leuk dat je hier bent en deze video bekijkt. Het vertelt mij twee dingen. Dat je nieuwsgierig bent naar de vierdaagse gratis steun & Faraz inspiratie reis. 

En wil weten hoe je de eerste stap zet in groeien van angst naar vertrouwen. Mooi doel. Waarin ik je met alle liefde over inspireer en begeleid. Of ik je alvast een tipje van de sluier kan geven? Ja hoor. 

Angst is modebewust en heeft een ruime collectie aan jassen. Zijn favorieten en waar hij graag mee voor de dag komt zijn die van onbehagen, bezorgdheid, benauwdheid, nervositeit, spanning en opgejaagdheid. 

Alleen hoe komt het toch dat je als single, zorgzame, werkende, multiculturele islamitische vrouw onbewust je in die jassen laat kleden? Dat en meer ontdek je de aankomende dagen.
Klik hieronder om je plekje te reserveren.

Einde tekst video

 

In de Steun & Faraz inspiratie reis deel ik met jou inzichten die zorgen voor rust, vertrouwen en helpen ontdekken

Op dag 1: 

↠ Wat de dieperliggende reden is waarom we in die angst terechtkomen.
↠ Hoe het kan dat die angst als een schaduw van lijden zich over ons heen werpt.
↠Welke eerste stap je kunt zetten om je van die opgejaagde angst te bevrijden.

Dag 2:
↠Ontdek je welke belangrijke spil je helpt groeien in het vertrouwen. En geef ik je een mooie manier om het inzicht vorm te geven. Een simpel concept dat je leven positief ( en wellicht) voorgoed verandert.

Dag 3:
↠ Deel ik met jou een fijne en ontspannende manier om vanuit die onmetelijke liefde van Allah de angst te transformeren en steeds meer in het vertrouwen te stappen.

Dag 4: 
↠ Krijg je van mij vier bouwstenen, die je naast je gebeden en dua’s houvast bieden om in dat vertrouwen te stappen, Die je zelfbeeld en vertrouwen versterken. Zodat het gemakkelijker voor je wordt om meer te ontspannen en bewuster dat vertrouwen te ervaren en vergroten in sha Allah.

 

 

Wil jij ook van angst naar vertrouwen groeien?

Om deel te nemen aan de gratis Steun & Faraz inspiratie behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring . Voor mij is dat een pure formaliteit. Want ik weet niet beter dan dat transparantie, eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld de norm is.

 

Pin It on Pinterest