06 50974457 info@monfaraz.nl
Verlies jij jezelf almaar meer door drukkende emoties en spanning?
Loop je rond met een emmer die bijna overloopt?

Ruim emotionele bagage op

Zodat je weer in contact komt met jezelf en je mooie innerlijk(e) kracht..

Wil je dat?

Dan is dit wellicht de belangrijkste pagina die je de komende tijd leest…

Misschien heb je al geprobeerd jezelf te bevrijden van oude en pijnlijke gevoelens. Je praatte erover met bekenden. Las zelfhulpboeken en ging aan de slag met oefenen.
Maar heb je het gevoel dat wat je ook doet, je niet of nauwelijks verlichting ervaart? Dan heb ik een bijzonder verhaal voor je.

Lees verder – en al helemaal als je wel eens ervaart ‘dat er iets zit waar je niet bij kan…’

Loop jij met verdriet, schaamte, onrust of onzekerheid rond?

Je bent een gevoelige vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen. In beide werelden kon je niet helemaal jezelf zijn. Thema’s als religie en cultuur stonden te ver van elkaar. Waardoor schaamte en onzekerheid hun verblijf bij je vonden. Gedachten of je wel goed genoeg bent, mag je er wel zijn, werden je eigen. Ook spaarde je gevoelens van schaamte op, en van minderwaardigheid, verdriet en onrust. 

Het saboteert en kleurt je heden.

Je wilt ervan af. Liefst helemaal, maar in elk geval dat het vermindert.

Alleen: het lukt maar niet. Althans, niet voldoende om er grip op te krijgen.

Veel vrouwen zitten zichzelf in de weg door wat ze met zich meedragen. Herken jij dit ook? 

In het dagelijks leven gebeurt daarom dit:

Je s’ochtends bij het opstaan al een druk ervaart

Vanbinnen voel je hoe de onzekerheid groeit

Je verliest steeds meer jezelf door de innerlijke druk die je door de dag heen voelt

Je hart in je keel klopt als je bijna op je werk of thuis aankomt

Je lontje steeds korter wordt

Je voelt je opgejaagd door je eigen onrust vanbinnen

Ontspannen? Daar heb je geen tijd voor. Of je weet simpelweg niet meer hoe te ontspannen

Ondanks alles lukt het je om door te gaan. Alleen:

Het vechten blust je uit. Waardoor je met steeds minder energie je bed in en uit gaat 

Moedig probeer je een weg te slaan in wat je doormaakt. Maar langzamerhand zakt de moed je steeds meer in de schoenen 

Het moment van leven gaat steeds meer aan je voorbij.

Voor veel vrouwen is dit een grote worsteling. Die ervoor zorgt dat ze steeds meer grip verliezen op hun leven. Bakken met energie kost het en ze raken steeds meer vervreemd van hunzelf.

Spijtig.

Zonde.

Vooral omdat de prijs die ervoor betaald wordt onnodig hoog is.
Maar voor jou hoeft het helemaal niet zo te zijn.

Kan ik je daarbij helpen?

 

Ja

Er is namelijk een manier om ervoor te zorgen dat je loskomt van emoties die op je drukken. Zodat er innerlijke ruimte ontstaat. En je draagvlak vergroot. Dit bereik je met je het traject ‘Vind je IK terug’.

Stel je voor: je bevrijdt jezelf van de spanning en de daarbij behorende drukkende emoties. 

En je gaat ervaren dat: 

Z

Je grip krijgt op je situatie en je beter in je vel voelt

Z

Je het afvoerputje in jezelf gevonden hebt en je innerlijke emmer leegt

Z

Negativiteit teruggedrongen wordt en positiviteit weer mag stromen

Z

Jij je helpende gedachten, gevoelens en gedragingen ontdekt zodat jij je eigen emotionele broek kunt ophouden

Z

Je vanbinnen meer ruimte voelt en je incasseringsvermogen vergroot 

Z

Er ruimte is voor jezelf en anderen in je leven waardoor je relaties verbeteren

Z

Je energie overhoudt om prettig de dag door te komen

En ook: dat je steeds meer tot jezelf komt.

Wat is de weg daarnaartoe?

Wellicht ben je eerder in therapie geweest en heb je al ontdekt waar de schoen voor jou wringt. Met je verstand weet je nu wat je moet doen.

Maar je gevoel werkt niet helemaal mee.

Hoe ga je nu verder? Blijf je aanmodderen, tegen beter weten in ?

Niet doen.

Het leven is te kort om je emoties tussen jou en je relaties in te laten staan. Bakken met energie kost het en je raakt steeds meer van jezelf vervreemd.

Terwijl jij niet je emotie bent. Jij bent veel meer dan dat. Je hebt prachtige hulpbronnen in jou.

Die kunnen je helpen je innerlijke kracht weer te ervaren. Het enige is dat jij misschien niet weet hoe je weer in contact komt met die hulpbronnen. 

Althans: nog niet.

De oplossing: kom weer in contact met je hulpbronnen
Met het traject ‘Vind je IK terug’ maak je je los van de emoties die op je drukken. Zodat je weer vanuit je eigen kracht leert handelen. 
Er spleten ontstaan om rust door te laten stromen. En je weer tot jezelf komt. 

Mijn ervaring bij MonFaraz was een eyeopener en heeft mij heel veel geholpen om nog dichterbij mezelf te komen en om beter naar de binnenkant van mijn lichaam te luisteren! Het heeft mij echt bewust gemaakt om naar mijn innerlijke kind binnen in mij te luisteren, en ook hoe je ermee om moet gaan! Hoe je goed leert te luisteren en voelen…. En wat je dan moet doen etc. Want dat is zooo belangrijk wil je dichtbij jezelf blijven, en je binnenkant helen….. En het heeft ook enorm geholpen dat de eigenaresse, Fatima, zo een hartverwarmend en fijn mens is, ik voelde me nooit bevooroordeeld bij haar of wat dan ook…. Je kunt haar alles vertellen zonder dat je je ongemakkelijk erbij voelt. Ik ben Fatima voor altijd heel erg dankbaar en ik raad het iedereen aan die oude wonden van vroeger wilt helen, om zo dichterbij jezelf te komen! Doe het nu! Wees lief voor jezelf en schenk jezelf dit mooie cadeau waar je de rest van je leven veel plezier van zult hebben!! Want wie wilt nu niet gelukkig zijn :). Alvast heel veel succes gewenst aan iedereen die ervoor kiest om de beste versie van zichzelf te worden! 

Britt

When paths cross each other,
Ik kwam voor het eerst in contact met Monfaraz, nadat een vriendin mij vertelde dat ze een intake had ingepland met een psychologe.Zelf was ik toentertijd herstellende van burn out en had ik net een aantal sessies achter de rug met een psychologe die mij via het werk was aangeraden. Helaas voelde ik me daar niet goed begrepen en daardoor dacht ik ook dat het bezoeken van een psychologe niks voor mij was. Echter, voelde ik aan mezelf dat het nog steeds niet goed ging en wist ik dat ik hulp nodig had om verder te komen.Nadat mijn vriendin haar intake had gehad bestookte ik haar met vragen omdat ik erg nieuwsgierig was naar haar eerste kennismaking met Monfaraz. Het antwoord maakte mij nog nieuwsgieriger waardoor ik de behandelmethodes van Monfaraz online ging bekijken. Hierna heb ik snel een afspraak gemaakt voor een intake. Het is de beste stap die ik ooit in mijn leven gezet heb. Losstaand van het feit dat FatimaZohra een ontzettend mooi mens is, is ze erg bekwaam in het uitoefenen van haar passie. De behandelmethodes van Monfaraz zijn erg doortastend en op maat gemaakt. Door de persoonlijke en meelevende benadering voelde ik mij erg gehoord en begrepen. Dankzij de toegepaste methodes kan ik vandaag de dag weer zeggen dat ik een sterke onafhankelijke vrouw ben geworden. Ik ben er oprecht sterker uitgekomen dan dat ik erin ging. Creatief als FatimaZohra is geloof ik dan ook heilig in de haar uitspraak dat therapie net als een APK keuring voor een auto is. 1 keer in de zoveel is het goed om een behandeling te ondergaan als ‘onderhoud’. Oftewel: Voorkomen is beter dan genezen. Lieve FatimaZohra, ontzettend bedankt voor alles!

Loubna

‘Vind je IK terug’ is een speciaal ontwikkeld traject gericht op jezelf bevrijden van de innerlijke spanning en drukkende emoties. Met behulp van methodes waarvan de werking in wetenschappelijk onderzoek is aangetoond. En die in de ruim vier jaar dat ik therapeut ben hun effectiviteit in de praktijk bewezen hebben.

Samen maken we de weg vrij naar je emoties, gedrag en overtuigingen. Als vanzelf activeer je een diepere laag in jezelf. Dat helpt bij het verwerken van oude emotionele of lichamelijke pijn en bij het verkennen van ander gedrag. Zo maak je je los van gevoelens die op je drukken, zonder dat je daarvoor diep hoeft te graven. Je laat emotionele bagage los en ervaart meer innerlijke ruimte. Ook je incasseringsvermogen groeit.

Maar… hoe gaat het in zijn werk?

Nu je weet wat het traject ‘Vind je IK terug’ inhoudt, kan ik me zo voorstellen dat je je afvraagt: “Maar hoe werkt het in de praktijk?”

Mooie vraag. Ik neem je daarin mee.

De eerste stap in het traject is succes vieren. Het is namelijk moedig dat je besluit je te willen losmaken van beperkende innerlijke spanning en drukkende emoties.

Daarna werken we in twaalf weken tijd- 
samen stap voor stap toegewijd aan het terugvinden van je IK. 

Praktisch ziet het er zo uit:

Een intakegesprek van 60 minuten.
In het  intakegesprek leggen we samen de basis voor jouw positieve groei. Daarin is jouw verhaal het script en ben ik de regisseur van het proces.

We zien elkaar daarna om de twee weken in 6 persoonlijke live therapie sessies van 60 minuten. Waarin we in elke sessie met een thema werken dat je helpt meer tot jezelf komen. 

Ook heb je recht op drie schaduwsessies. Dat zijn sessies die je thuis volgt aan de hand van het bonusmateriaal dat ik je bied.

Zodat de spanning en druk langzaam afbrokkelt en er ruimte ontstaat voor rust in je hoofd en in jezelf.

Het mooie resultaat van het traject:

Z

Je krijgt grip op jezelf én grip op je situatie

Z

Je emmer is leger en je incasseringsvermogen groter

Z

Je ontdekt je eigen innerlijke kracht en leert geloven dat je goed bent zoals je bent

Z

Je maakt innerlijke ruimte vrij en ruimt pijnlijke gedateerde emoties op. Zodat elk celletje en vezeltje in je lichaam zich oplaadt met nieuwe energie

Z

Iedere dag neem je je zelfvertrouwen beter waar. En situaties maken je minder snel zenuwachtig.

Z

Er ontstaat ruimte en rust in je hoofd en je slaapt beter.

Z

Je zenuwen worden met de dag sterker waardoor je beter opgewassen bent tegen uitdagingen in het leven

Dit zorgt ervoor dat:

Z

Je positieve overtuigingen over jezelf vormt en daardoor meer staat voor wie je bent

Z

Je de lader voor je innerlijke batterij ontdekt om jezelf te vullen met nieuwe energie

Z

Je jezelf vrijmaakt van de beslommeringen van de dag

Z

Je vastzittende spanning in je lijf loslaat, zodat je lichaam verzacht en welverdiende rust krijgt

Z

Je jezelf niet meer in de weg zit met alle moeten(s) en daardoor de mildheid voor jezelf kunt laten stromen

Z

Je beter kunt ontspannen en de rust in jezelf vinden

Z

Je weer in contact met jezelf komt en heerlijk kunt genieten van de kleine dingen in het leven

Met als prachtig bijproduct:

Z

Je voelt je anders… positief, met meer motivatie en energie

Z

Je voelt meer de levendigheid van het leven en hoort de vogeltjes weer fluiten.

Z

Je blik op de toekomst wordt meer gekleurd vanuit vertrouwen

Z

Je voelt de blijdschap en de energie in jezelf stromen

Z

Iedere dag groeit je zelfvertrouwen omdat je weet dat je goed bent zoals je bent

Z

Je zult niet alleen zijn wie je bent, je zult er ook steeds meer van genieten

Z

Zekerheid vult elke vezel van je lichaam, zodat je dit natuurlijk uitstraalt. Het doet je goed, het doet je stevig in het leven staan.

Bonusmateriaal drie schaduwsessies

Rust beter uit terwijl je slaapt

  • ter waarde van € 145,00 GRATIS

De onrust die je overdag ervaart, heeft invloed op je slaap. Bij het inslapen en wakker worden. Met deze opname verdiep en verbeter je je slaap en rust je beter uit. Je inslaaptijd verkort en schapen tellen is niet meer nodig.

  • Stressmomenten de baas ter waarde van € 65,00 GRATIS

Hoge ademhalingen en hyperventilatie worden verleden tijd met deze opname. Je leert je ademhaling reguleren en committeren aan rust. Stressmomenten ben je daardoor de baas.

  • Moeten maakt niet langer gek ter waarde van € 362,00 GRATIS

Met deze opname leer je eigen moeten(s) en de angst die erbij hoort loslaten. Op een prettige manier ontdek je dat angst niet je grootste vriend is maar dat je hem gerust in de ogen kunt kijken. Je vormt mooie en nieuwe overtuigingen. Die je leren met mildheid naar jezelf en een ander kijken.

Investering 

Je investering voor dit traject is 880 euro.

Daarbovenop krijg je de gratis bonussen ter waarde van minimaal € 572,00.

Of je de investeringen in termijnen kan voldoen?
Ja, dat kan. Dat maakt het voor jou makkelijker om jezelf te verlossen van oud zeer. Je totale investering komt wel ietsje hoger uit: 3 termijnen van 310 euro omdat we administratief het een en ander moeten omzetten.

Maar misschien hoef je het niet uit eigen zak te betalen

Claim je korting die wel kan oplopen tot € 1.500,00
Met MonFaraz ben ik aangesloten bij de RBCZ, NBVH en SCAG. Zo garandeer ik de hoge kwalitatieve zorg. Ook maak ik het daarmee voor jou mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Bij een aanvullende verzekering kan afhankelijk van de verzekeraar het bedrag tot boven de duizend euro uitkomen. Zo biedt Nationale-Nederlanden een vergoeding aan tot € 1.500,00. Wellicht wordt jouw traject dan alléén een investering van tijd en niet van geld. Informeer daarom vandaag nog bij je verzekeraar naar de mogelijkheden. 

Voor wie is ‘Vind je IK terug’(en voor wie niet)?

Vind je IK terug is voor vrouwen die geloven dat échte verandering begint bij henzelf. Ze zijn bereid de weg naar verandering te bewandelen wanneer ze daarin begeleid worden. Het is ook voor vrouwen die wel therapie willen volgen, mits bij iemand die hun culturele of religieuze achtergrond begrijpt.
Daarnaast is het voor vrouwen die al eerder therapie hebben gehad en het mooi verrichte werk willen doorzetten en verdiepen.

Als je het verleden wilt leren accepteren. Een positievere kijk op de toekomst wilt hebben. Wanneer je je emoties niet tussen jou, en je kinderen en relaties in wilt laten staan. Meer de rust in jezelf en je gedrag wilt vinden. Eindelijk de zwaarte en druk eraf.

In al die gevallen is ‘Vind je IK terug’ bij uitstek geschikt voor jou.

Kleine waarschuwing vooraf: diep graven is niet nodig, maar wel een bereidheid tot positieve verandering. Door vooral niet te blijven hangen in wat je doormaakt. De stappen te zetten die nodig zijn. Want je zult met de geboden tools aan de slag behoren te gaan en dat betekent wilskracht en motivatie.

Ik werk daarom alleen met vrouwen die geloven dat ze kunnen veranderen. Gemotiveerde vrouwen met een sterke drijfveer.
Die willen gaan staan voor wie ze echt zijn. Liefdevol naar zichzelf, met oog voor een ander.

FatimaZohra Bouchareb

Waarom zou je met mij werken?

Ver voor het bestaan van MonFaraz was mijn liefde voor de mens al groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Enkele jaren geleden maakte ik een moment van bezinning mee. Hierdoor kon ik verbinding maken met mijn innerlijke kracht en leerde ik mijn verscholen talent kennen. Mijn talent bleek te liggen in het op natuurlijke wijze rust in een situatie brengen, mensen geruststellen en op weg helpen.

Gaandeweg begreep ik dat er een therapeut in mij huisde. Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar een mens zich gezien en begrepen voelt, ongeacht huidskleur, geloof of afkomst.

Waar je als vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen schaamteloos jezelf kunt zijn. Je erkend wordt in wie je bent en de pijnen die je met je meedraagt. Je emotionele bagage kunt opruimen. Zodat het je niet langer belemmert en je de rust in jezelf vindt.

Hoe besluit jij te leven?

Hoe besluit jij te leven? Met emotionele bagage dat op je drukt?
Nee toch?

Daarvoor is het leven te waardevol en mooi. Per slot van rekening heb je maar één leven – waarvan je niet weet hoe lang die is. Ruim emotionele bagage op en vind je IK terug.

De eerste stap zet je hier >>

Kleurrijke groet, FatimaZohra

PS: Dankjewel voor de tijd en moeite die je hebt genomen om mijn boodschap aan jou te lezen.

Laten we ervoor gaan

Klaar om je emotionele bagage op te ruimen?

Vraag hier je gratis intake gesprek aan

8 + 3 =

Hallo bezoeker, 


Leuk je hier te mogen ontvangen! 


Wil je nu al wat rust en positiviteit? Beluister dan de powernap.Zodat je opgebouwde stress, negativiteit en de beslommeringen van de dag kunt loslaten.

Toestemming

You have Successfully Subscribed!