Drie handvatten om de deur te openen naar innerlijke rust en vertrouwen

Gratis 3-daagse video training
voor de zorgzame multiculturele islamitische vrouw.

Waarin ik inspirerende handvatten met je deel, die zorgen voor innerlijke rust en vertrouwen. En je helpen ontdekken: 

  • Op dag 1: Een mooie manier, om inzichtelijk te krijgen, hoeveel innerlijke rust jij op dit moment in je leven ervaart.
    ↠ Hoe je het lek dicht waar druk en ruis bij je binnenkomt.
    ↠ Wat je nodig hebt om de zaadjes voor innerlijke rust en vertrouwen te planten. 
  • Op dag 2: Ontdek je wat de dieperliggende reden is waarom we verwijderd raken van die innerlijke rust en vertrouwen. Een simpel concept dat je leven positief ( en wellicht voorgoed) verandert.
  • Op dag 3: Deel ik met jou een fijn handvat om je innerlijke rust te vergroten. Ook krijg je van mij bouwstenen die houvast bieden om in dat vertrouwen te stappen. Zodat het gemakkelijker voor je wordt om meer te ontspannen en bewuster rust en vertrouwen te ervaren in sha Allah.

Oordeel-en schaamteloos jezelf zijn
is geen uitzondering, maar de norm.

Ik ben FatimaZohra Bouchareb en mijn liefde voor de mens is groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn talent ligt in het op natuurlijke wijze rust brengen in een situatie. Mensen geruststellen en op weg helpen.

Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt. Waar je als vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen schaamteloos jezelf kunt zijn.

Je erkend wordt in wie je bent en wat je doormaakt. Jij je angsten en onzekerheden transformeert. Zodat ze je niet langer belemmeren en de liefde voor jezelf groeit.

Met één doel. Een sterk eigen kompas ontwikkelen, een rotsvast vertrouwen. Want krachtige vrouwen vormen harmonieuze en vreugdevolle gemeenschappen. En ik geloof dat dat is wat de wereld nu nodig heeft.

En nu even praktisch

Waar & wanneer?

Te volgen wanneer het jou uitkomt.
De eerste video ontvang je al binnen vijf minuten.

Tijdbesteding tussen de 5 en 15 minuten per dag

3 korte video’s met waarde en inspiratie
( compact & to the point)

Online MonFaraz Academy 

Wat mag je verwachten na aanmelden?

Na aanmelden ontvang je een welkomstmail met daarin alle informatie en een link. Op deze link kan je klikken om naar de eerste gratis video te gaan.

Op de tweede en de derde dag ontvang je ook een begeleidende e-mail. Waarin ik je kort meeneem in wat je mag verwachten en krijg je de link naar de video.

Ook wil ik je uitnodigen om jezelf deze video training als cadeau te gunnen. Reserveer de tijd daarvoor in je agenda. Zodat je vanuit de rust en plezier mooie inzichten opdoet in sha Allah.

 

Wanneer is deze gratis video training ideaal

en waardevol voor jou ….

  • Als jij positief bent ingesteld en het vermogen hebt om te reflecteren.

  • Als jij graag opzoek gaat naar wegen voor groei en daarin een open houding hebt. 

“Ik ben keihard gegroeid.”

Ik heb handvatten van jou gekregen om mezelf te ontwikkelen.
Ik stond op instorten. Wist niet meer hoe te handelen in woorden en daden. Alles ging letterlijk mis en ik werd heel erg onzeker.

Nu sta ik mijn mannetje en laat niemand over me heen lopen. Ik bestrijd haat met liefde. Heb veel geduld. Maar genoeg is genoeg en dat laat ik zien en merken op een liefdevolle manier.

Verder durfde ik niet in groep te praten, dat ging nooit goed. Altijd stotteren en over woorden struikelen. Nu hou ik presentaties voor een groep.

MonFaraz is uniek omdat het geloof erbij betrokken wordt. Dit helpt goed bij persoonlijke groei. Ook geeft het je rust en kalmte en besef je ieder keer opnieuw hoe gezegend wij zijn met ons prachtige geloof Islam. Hoe groot de liefde en rahma van Allah de verhevene is.

FatimaZohra beantwoordt buiten de sessie om mijn mails als ik in de knoop zit. Ze reageert erop en stuurt een audio met bemoedigende woorden. Gewoon masha Allah!!
Aicha (36)

“Groei zonder de onnodige groeipijn”

Mijn reis bij Monfaraz heeft mij op meerdere fronten verrijkt. O.a. hoe ik naar mezelf kijk en hoe ik steeds beter omga met andermans energieën. Ik ben nu veel milder naar mezelf.

FatimaZohra is deskundig, open, warm en oprecht. Je kan op haar vertrouwen.

Je komt als een verzopen katje aan en gaat weer weg als een krachtige leeuwin.

Rachida (44)

“Een reis vanuit de diepte naar waar je uiteindelijk wil zijn.”

Ik ben FatimaZohra dankbaar voor haar tijd en energie. Dankzij haar kracht heb ik geleerd dat tranen ook een emotie zijn en dat je altijd moet luisteren als iets jou onrust geeft vanbinnen.

In het begin was ik omsingeld door angst en paniek waardoor ik niks alleen durfde. Nu sta ik sterker in mijn schoenen dan voorheen.
FatimaZohra gelooft in je en doet alles om je ware aard weer te realiseren.

Nese (30)

De deur openen naar rust en vertrouwen?

Vraag dan hieronder de gratis videotraining aan  ……

Om deel te nemen aan deze gratis videotraining behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring. Voor mij is dat een pure formaliteit. Je mag erop vertrouwen dat ik zorgvuldig met je gegevens omga. Want ik weet niet beter dan dat eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden de norm is.

Pin It on Pinterest