06 50974457 info@monfaraz.nl

Stel & Bescherm je grens zonder schuldgevoel
Voor zorgzame en gevoelige
multiculturele islamitische vrouwen

Heb je veel aan je hoofd, en voel je je daardoor onrustig? Moet jij van jezelf alle ballen hooghouden en ojee als er één valt?

Je wilt alles perfect doen en hebt moeite je grenzen aan te geven. Maar in dat heilige moeten loop je zo langzamerhand vast. 

Het groeit je allemaal boven het hoofd.

Maar tegen beter weten in blijf je aanmodderen om toch te proberen alle ballen hoog te houden. Dat je lichaam de alarmbellen laat rinkelen, negeer je maar even. Stoppen kan namelijk echt niet!

Je loyaliteit en je grote verantwoordelijkheidsgevoel, zorgen dat je MOET doorgaan.Het voelt alsof je je aan beide werelden moet bewijzen. Je doet je best recht te doen aan de twee werelden waarin je leeft.

Alleen in die zoektocht lijk je jezelf alsmaar meer kwijt te raken.

Oh wat verlang je ernaar om het knagend schuldgevoel te overwinnen. Om de energieën en emoties van anderen bij hen te laten.

De balans in je leven. Zodat je weer in contact komt met jezelf en heerlijk kunt genieten van de kleine dingen in het leven. De koffiegeur die op zondagochtend je neus verwent. Zingende vogels en de kleurrijke bloemen die je wandeling in de natuur plezierig maken. Om de blijdschap en energie in jezelf te voelen stromen. 

Grenzen stellen is geen luxe
maar noodzaak

In mijn therapieproces staat Allah op nummer één en ik ben altijd op zoek naar Zijn leiding. Voor elke therapie start bid ik salaat al istiqarah (Gebed waarbij je Allah vraagt om je te leiden naar een juiste keuze). Zodat ik kan vertrouwen op zijn zegen en kracht in jouw proces. Ik wil jou uitnodigen ook het gebed te bidden.

Als Allah onze paden heeft doen kruisen dan werken we voor minimaal een half jaar tot jaar samen.
Omdat ik je met dit traject op een duurzame manier wens te begeleiden. Zodat je leert je grenzen te stellen en beschermen zonder schuldgevoel. Zodat je harmonie, berusting en vreugde in je hart en leven ervaart In shāʾ Allāh.

Jij bent minimaal net zo belangrijk
als de mensen om je heen

Nog niet eerder voelde ik me zo rot en verloren als in 2009. Maar toch probeerde ik te blijven uitstralen dat ik de sterke vrouw was.

Uit vrees voor verder vastlopen probeerde ik het negeren. Alleen dat ging niet. Want het zit niet in mijn aard om weg te duiken als het moeilijk wordt.

Mijn kracht ligt juist in het vinden van wegen om uit moeilijke situaties te stappen.

De weg leidde me naar een instituut dat de mens helpt zichzelf en de inspiratie te hervinden. Daar ging ik met mezelf aan de slag. Ruimde oud zeer op en bouwde aan zelfvertrouwen. Met succes.

Mijn zelfvertrouwen werd zo groot en sterk als een rots. Het gevoel van tekortschieten verdween. Omdat ik steevast geloof dat ik goed ben zoals ik ben.

Ik leerde liefdevol en conflictvrij mijn grenzen stellen. Problemen van anderen rusten niet meer langer met schuldgevoel op mijn schouders. Eindelijk de balans, in mijn leven.

Ook kwam ik erachter wat me dreef en wat mijn talenten zijn: mensen vanuit positiviteit inspireren en de rust laten stromen. Ik ontdekte mijn échte ik en dat er een therapeut in mij huisde.

Dit inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard – ik ontwikkelde de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt. 

Waar je als vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen schaamteloos jezelf kunt zijn. Je erkend wordt in wie je bent en de pijnen die je met je meedraagt. Je de ruimte krijgt om je grenzen te leren herkennen en beschermen. En je ontdekt hoe je schuldgevoel voor je kan laten werken i.p.v. tegen je.

Therapie & Allah’s onmetelijke liefde

In shāʾ Allāh 

»Voel je vanbinnen meer ruimte en je incasseringsvermogen vergroot. Je kunt beter ontspannen en de rust in jezelf vinden.
» Heb je je eigen innerlijke kracht ontdekt en geleerd te geloven dat je goed bent zoals je bent. Je krijgt grip op jezelf én grip op je situatie en je voelt je beter in je vel.

» Heb je onbewuste overtuiging over Nee zeggen opgespoord en getransformeerd. Zodat ze je niet langer in de weg gaan zitten. 

»Leer je Nee zeggen zonder het gevoel dat je anderen voor het hoofd stoot. Zodat je beter bij jezelf kunt blijven en de stevigheid in jezelf ervaart.

» Ben je je bewust van je eigen grens. Heb je deze vormgeven op een manier waardoor je je beschermt voelt.

» Weet je je eigen gevoelens, beelden en overtuigingen te onderscheiden van anderen. Zodat je zonder schuldgevoel problemen van anderen bij hen kunt laten.

» Heb je het vermogen ontwikkelt je grens te voelen en hanteren. Zodat je zonder kleerscheuren door het leven gaat.

»Vormt zich een nieuwe mentale flexibiliteit die zich van de oude denkpatronen zal onderscheiden. Waardoor je bevrijdt van gedachten en meer bewust de rust opzoekt.

» Ga je steeds vastberadener voor je mening uitkomen. Op een geweldloze manier. Waardoor je zelfvertrouwen een nieuwe kwaliteit krijgt.

» Zullen je medemensen de positieve veranderingen bij je opmerken. Het valt ze op dat je je rustiger en kalmer bent geworden.

» Heb je ervaren hoe je jezelf kunt bevrijden van schuldgevoelens en ballast uit het verleden. Zodat je meer harmonie, eenheid, acceptatie en rust in je hart en dagelijkse leven vindt.

Mooie woorden van prachtige vrouwen

Van nature ben ik iemand die mensen hoop en moed geeft. Alleen ik zal nooit beweren dat het mijn verdiensten zijn als iemand zich daardoor beter voelt. Maar wat ben ik dankbaar als het lukt en ik deze woorden ontvang: 

De vraag die mijn leven letterlijk veranderde

Ze vroeg me welke kleur heeft jouw leven nu? Gitzwart hoorde ik mezelf zeggen. Toen barstte ik in huilen uit. Maar het was oké zei ze, laat je tranen er maar zijn. Daar begon het helingsproces voor mij. Ik hoefde me niet meer groot te houden.

FatimaZohra is een fantastisch mens. Je voelt dat ze je wilt helpen. En geholpen heeft ze me. Als ik mijn therapieproces mag beschrijven: van gitzwart dal naar een mooi lichtblauwe vlinder. Ik voel me weer vrij en blij. Beste lezer, als er iemand op aarde begaan is met jouw lot en geluk dan is het therapeute FatimaZohra wel. Wanneer je vastloopt dan helpt ze je verder. Wanneer je weer vrij bent, helpt ze je naar meer levensvreugde. Ik kom nog steeds met veel plezier langs voor een APK sessie

Majda

Lieve Fatima Zohra,

In het begin vond ik het heel spannend en wist niet wat ik kon verwachten. Door jouw goede uitleg, begrip en rustgevende stem en houding is het goed gekomen. Na een aantal sessies voelde ik mijzelf al een stuk sterker.

Los van dat ik soms heel verdrietig was hebben wij ook veel gelachen. Ik vond dat heel fijn.

Bedankt voor je luisterend oor en je inzet. 

Sascha

 

Jij hebt een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. En dat doe jij nog steeds. Jij hebt mij geholpen om mezelf weer terug te vinden. Om weer van het leven te genieten en om te doen waar ik van houd. Jij hebt ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen heb in mezelf. Ik geniet nu weer van de dingen waar ik hiervoor van genoot. Ik ben weer de oude ik, waar ik naar op zoek was, maar die ik dankzij jou weer heb gevonden. Het allermooiste is zelfs dat ik nu nog meer van het leven geniet dan ooit hiervoor. Het zijn de kleine dingen die mij gelukkig maken. Dankbaar, dat is wat ik ben.

Nogmaals: DANKBAAR!!! Bedankt voor alles! Jij maakt therapie iets moois en niet iets psychisch of medisch. Jij maakt het verschil. Ma shaa Allah en Allahouma bareek.

Siham

»Een Intakegesprek van 60 minuten.
In het gesprek leggen we samen vast waar je nu staat. Zodat we gaandeweg het proces jouw positieve groei kunnen meten. 

» 11 live 1-op1 sessies
We zien elkaar daarna om de twee of drie weken in 11 persoonlijke live therapiesessies van 60 minuten. Waarin we in elke sessie met een thema werken dat een bouwsteen vormt voor het stellen en beschermen van grenzen. 

» 6 schaduw sessies
Dit zijn sessies die je thuis volgt  aan de hand van het materiaal dat ik je bied. Daarmee versterk je op jouw manier en tempo je grens.

» Mp3 luisteroefeningen.
Na iedere live sessie krijg je transformerende, rustgevende en versterkende luisteroefeningen mee. Zodat je het mooi verrichte werk van de sessie thuis kunt doorzetten en verdiepen.

» Inspirerende (e)boeken
Leesvoer zodat je je kan verrijken met inspirerende kennis rondom thema’s als energieën en emoties van anderen,  schuldgevoelens en boosheid.  

» Ruime selectie van dua’s
Je krijgt 10-tallen effectieve duʿāʾ’s  die de hoop, berustende vreugde en het vertrouwen vergroten.

» Podcasts met versterkende woorden
Krachtige woorden als steun voor jou. Alsof je door de polder fietst met de wind zachtjes in je rug. Zodat je daarna weer de energie en kracht voelt.

Investering
De investering voor het traject bedraagt 1.497 euro*. 
*De mogelijkheid om renteloos in termijnen te betalen is bespreekbaar.


Hieronder drie manieren om de investering mogelijk te maken: 

1. Informeer bij je verzekeraar naar de mogelijkheden. 
Om MonFaraz duurzaam te laten voortbestaan en de zorg voor cliënten betaalbaar te houden, ben ik met MonFaraz aangesloten bij de RBCZ, NBVH en SCAG. Zo garandeer ik de hoge kwalitatieve zorg en maak ik het voor jou mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Bij een aanvullende verzekering kan afhankelijk van de verzekeraar het bedrag tussen € 250,00 en € 1.500,00 euro uitkomen.

Informeer bij je verzekeraar naar de mogelijkheden.  

2. Potje voor persoonlijke ontwikkeling
Veel van mijn cliënten hebben hun trajecten vergoed gekregen van hun werkgever. Wellicht heeft jouw werkgever ook een potje voor persoonlijke ontwikkeling. 

3. Prachtige dua met wonderlijke werking.
Ik heb van dichtbij mogen meemaken hoe cliënten Subhanallah op miraculeuze wijze Rizq van Allah hebben ontvangen.
Nadat ze herhaaldelijk deze dua opzegden:
Geliefde Allah wat is er nodig om de investering voor mijn therapie traject in mijn leven te doen verschijnen? Vertrouw er daarna op dat Allah het in je leven doet verschijnen.

Voor wie wel en voor wie niet?


Dit traject is voor vrouwen die geloven dat échte verandering begint bij henzelf. Ze zijn bereid de weg naar positieve verandering te bewandelen wanneer ze daarin begeleid worden.

Als je de zwaarte van het schuldgevoel wenst los te laten. De balans en harmonie in je hart en leven wil ervaren.  

Kleine waarschuwing vooraf: Ik heb 100% bereidheid tot positieve verandering van jou nodig. Dat je aan de slag gaat met de geboden tools en de stappen te zetten die nodig zijn.

Ik werk daarom alleen met gemotiveerde vrouwen. Die een grote wilskracht en sterke drijfveer hebben.

In dit gesprek kun je gratis en vrijblijvend in 30 minuten ontdekken hoe dit traject jou in sha Allah ook verder kan helpen.

Vraag hieronder een persoonlijke uitnodiging aan.

11 + 15 =