Je ontvangt meteen toegang

Ontspanningsopname: natuurlijke paracetamol tegen stress en spanning

Als zorgzame, gevoelige, positief ingestelde multiculturele vrouw met een islamitische achtergrond, is het vaak moeilijk om niet telkens over je grenzen heen te gaan. Dit kan veel stress opleveren voor je lichaam, terwijl zowel je lichaam als geest juist die momenten van rust en ontspanning zo hard nodig hebben. Daarom heb ik speciaal voor jou deze krachtige ontspanningsopname gecreëerd, met positieve woorden die doordrongen zijn van Allah’s onmetelijke liefde.

De opname kun je altijd en overal beluisteren. Beschouw het als een natuurlijke paracetamol tegen stress en spanning.

Zodat jij: 

  • Opgebouwde stress, negativiteit en de beslommeringen van de dag loslaat
  • Je innerlijke batterij oplaadt en prettig tot jezelf komt
  • Elke cel en vezel van je lichaam kan leren ontspannen
  • De innerlijke rust van binnenuit voelt stromen en beter kunt verbinden met de onmetelijke liefde van Allah
  • Je innerlijke emmer leegt en weer vult met nieuwe positieve energie

    Verlang jij hier ook naar? Voor slechts €17,- inclusief btw krijg je direct toegang tot de opname, die je altijd en overal kunt beluisteren in de beveiligde Academy met je persoonlijke account.

Mijn naam is FatimaZohra Bouchareb

Met MonFaraz leef en maak ik sinds 2015 mijn missie waar: jou als zorgzame, gevoelige, multiculturele islamitische vrouw een plek bieden waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt. Om je angsten en onzekerheden te transformeren en vertrouwen te bouwen zo sterk als een rots.

Recencies

Dit zeggen anderen

Als een paracetamol voor mijn angsten, heb ik de opname nu altijd bij me Jinan (40)

In een hevige paniekaanval heeft de opname mij een route gegeven naar mijn ademhaling. Luisterend naar mijn ademhaling kreeg ik de opdracht om op zoek te gaan naar waar de angst zat en deze op te vangen. Rust en erkenning geven aan de angst; dat was de volgende stap. Ik mocht bang zijn… Het was oké… Ik voelde de kalmte terugkomen en kreeg inzicht in hoe grip te krijgen op mijn angsten.

Ik kwam weer in de kracht van mijn volwassenheid… Als een paracetamol voor mijn angsten, heb ik de opname nu altijd bij me.

 

Ik heb mijn kracht hervonden en omarm mijn verdriet met een glimlach (Ouardia 41) 

Daar zit ik dan, vast in een rollercoaster, emotieloos. Willen schreeuwen maar ik kan niet schreeuwen. Ik raak in de war. En dan een intake gesprek met een spot on behandelplan door Monfaraz. Met als resultaat dat een enkele behandeling mij m’n stem heeft terug gegeven.

Ik kan mijn rust weer de ruimte geven en opgelucht ademen. Ik heb mijn kracht hervonden en kan nu mijn verlies en verdriet gaan omarmen met een glimlach.

 

 

 

Ik heb de kracht in mezelf gevonden om mooie dingen te bereike  (Hayate 28)

Ik heb in het verleden therapiesessies bij FatimaZohra gevolgd en ik kan zeggen dat het één van de mooiste en aangenaamste ervaringen was. Je merkt al heel snel dat ze het beste wil voor haar klanten en alles vanuit haar hart doet. Het is ook heel mooi hoe ze de Islam en de liefde die Allah voor ons heeft op een natuurlijke manier verwerkt in haar sessies.

Ze luistert goed naar de dingen die je nodig hebt en vanuit haar expertise kan ze ook heel goed inschatten wat er nog meer gaande is zonder dat je daar zelf bewust van bent. Ik voelde me altijd vredig en heel na een sessie met haar. Tijdens mijn tijd met haar zijn er heel veel mooie dingen gebeurd. Ik heb de kracht in mezelf gevonden om mooie dingen te bereiken. Ik ben haar eeuwig dankbaar, hamdoullilah.

 

 

 

 

 

FatimaZohra geeft je echt het gevoel dat je een mens bent en niet alleen een cliënt! (Leyla 35)

Ik heb een aantal coaching- en therapie-sessies geprobeerd buiten MonFaraz. Bij hen voelde ik me ofwel “gewoon een cliënt” of had ik het gevoel dat er onnodige therapietechnieken werden gebruikt om de kosten op te drijven.

MonFaraz is voor mij een heel andere ervaring geweest.
FatimaZohra geeft je echt het gevoel dat je een mens bent en niet alleen een cliënt!
Ze neemt je mee in haar eigen levenservaringen, waardoor je snel betrokken raakt bij elkaar en elkaar VOELT!

FatimaZohra is een geweldig mens die je begeleidt op een manier die bij jou past!

Ik ben haar dankbaar voor haar liefde en haar toewijding aan haar werk! Dankzij haar heb ik mijn kracht weer teruggevonden!

Kortom, als je therapie nodig hebt en je wilt je weer gezien en gehoord voelen, zodat je de juiste tools krijgt voor je emotionele lasten, is MonFaraz (FatimaZohra) het juiste adres!

 

 

Pin It on Pinterest