06 50974457 info@monfaraz.nl

Liefdevol en conflictvrij grenzen stellen

 

“Hoe je jezelf bevrijdt van oude en drukkende gevoelens, zonder dat je daar diep voor hoeft te graven’’

Wil jij gevoelens die je meedraagt uit het verleden opruimen? Wil je naar de toekomst met een nieuwe en lichtere kleur leren kijken? Dan is dit wellicht de belangrijkste pagina die je de komende tijd leest…

Misschien heb je al geprobeerd jezelf te bevrijden van oude en pijnlijke gevoelens. Je praatte erover met bekenden. Las zelfhulpboeken en ging aan de slag met oefenen.
Maar heb je het gevoel dat wat je ook doet, je niet of nauwelijks verlichting ervaart? Dan heb ik een bijzonder verhaal voor je.

Lees verder – en al helemaal als je wel eens ervaart ‘dat er iets zit waar je niet bij kan…’

Loop jij met verdriet, schaamte, onrust of onzekerheid rond?

Je bent een gevoelige vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen. In beide werelden kon je niet helemaal jezelf zijn. Thema’s als religie en cultuur stonden te ver van elkaar. Waardoor schaamte en onzekerheid hun verblijf bij je vonden. Gedachten of je wel goed genoeg bent, mag je er wel zijn, werden je eigen. Ook spaarde je gevoelens van schaamte op, en van minderwaardigheid, verdriet en onrust. 

Oud zeer uit het verleden. Dat houdt je onnodig klein. Saboteert en kleurt je heden.

Je wilt ervan af. Liefst helemaal, maar in elk geval dat het vermindert.

Alleen: het lukt maar niet. Althans, niet voldoende om er grip op te krijgen.

Veel vrouwen zitten zichzelf in de weg door wat ze met zich meedragen. Herken jij dit ook? 

In het dagelijks leven gebeurt daarom dit:

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit

Vanbinnen voel je hoe de onzekerheid groeit

Je verliest steeds meer jezelf door de innerlijke druk die je door de dag heen voelt

Je wordt steeds meer geleefd door alles wat je MOET doen

Je loopt rond met een emmer die bijna overloopt

Je voelt je opgejaagd door je eigen onrust vanbinnen

Ontspannen? Daar heb je geen tijd voor. Of je weet simpelweg niet meer hoe te ontspannen

Ondanks alles lukt het je om door te gaan. Alleen:

Het vechten blust je uit. Waardoor je met steeds minder energie je bed in en uit gaat 

Moedig probeer je een weg te slaan in wat je doormaakt. Maar langzamerhand zakt de moed je steeds meer in de schoenen 

Het moment van leven gaat steeds meer aan je voorbij.

Voor veel vrouwen is dit een grote worsteling. Die ervoor zorgt dat ze steeds meer grip verliezen op hun leven. Bakken met energie kost het en ze raken steeds meer vervreemd van hunzelf.

Spijtig.

Zonde.

Vooral omdat de prijs die ervoor betaald wordt onnodig hoog is. 

Maar voor jou hoeft het helemaal niet zo te zijn.
Er is namelijk een manier om ervoor te zorgen dat je jezelf bevrijdt van emotionele bagage uit het verleden. Zonder dat je daarvoor diep hoeft te graven. Dit bereik je met je het traject ‘Ruim emotionele bagage op’. 

Stel je voor: je bevrijdt jezelf van pijnen uit het verleden en de daarbij behorende drukkende emoties. 

En je gaat ervaren dat: 

Z

Je grip krijgt op je situatie en je beter in je vel voelt

Z

Je het afvoerputje in jezelf gevonden hebt en je innerlijke emmer leegt

Z

Negativiteit teruggedrongen wordt en positiviteit weer mag stromen

Z

Jij je helpende gedachten, gevoelens en gedragingen ontdekt zodat jij je eigen emotionele broek kunt ophouden

Z

Je vanbinnen meer ruimte voelt en je incasseringsvermogen vergroot 

Z

Er ruimte is voor jezelf en anderen in je leven waardoor je relaties verbeteren

Z

Je energie overhoudt om prettig de dag door te komen

En ook: dat je steeds meer tot jezelf komt.

Wat is de weg daarnaartoe?

Wellicht ben je eerder in therapie geweest en heb je al ontdekt waar de schoen voor jou wringt. Met je verstand weet je nu wat je moet doen.

Maar je gevoel werkt niet helemaal mee.

Hoe ga je nu verder? Blijf je aanmodderen, tegen beter weten in ?

Niet doen.

Het leven is te kort om je emoties tussen jou en je relaties in te laten staan. Bakken met energie kost het en je raakt steeds meer van jezelf vervreemd.

Terwijl jij niet je emotie bent. Jij bent veel meer dan dat. Je hebt prachtige hulpbronnen in jou.

Die kunnen je helpen je innerlijke kracht weer te ervaren. Het enige is dat jij misschien niet weet hoe je weer in contact komt met die hulpbronnen. 

Althans: nog niet.

De oplossing: kom weer in contact met je hulpbronnen
Met het traject ‘Ruim emotionele bagage op’ maak je je los van de emoties die op je drukken. Zodat je vanuit je eigen kracht leert handelen. 
Zodat er spleten ontstaan om rust door te laten stromen. En je weer tot jezelf komt. 

Mijn ervaring bij MonFaraz was een eyeopener en heeft mij heel veel geholpen om nog dichterbij mezelf te komen en om beter naar de binnenkant van mijn lichaam te luisteren! Het heeft mij echt bewust gemaakt om naar mijn innerlijke kind binnen in mij te luisteren, en ook hoe je ermee om moet gaan! Hoe je goed leert te luisteren en voelen…. En wat je dan moet doen etc. Want dat is zooo belangrijk wil je dichtbij jezelf blijven, en je binnenkant helen….. En het heeft ook enorm geholpen dat de eigenaresse, Fatima, zo een hartverwarmend en fijn mens is, ik voelde me nooit bevooroordeeld bij haar of wat dan ook…. Je kunt haar alles vertellen zonder dat je je ongemakkelijk erbij voelt. Ik ben Fatima voor altijd heel erg dankbaar en ik raad het iedereen aan die oude wonden van vroeger wilt helen, om zo dichterbij jezelf te komen! Doe het nu! Wees lief voor jezelf en schenk jezelf dit mooie cadeau waar je de rest van je leven veel plezier van zult hebben!! Want wie wilt nu niet gelukkig zijn :). Alvast heel veel succes gewenst aan iedereen die ervoor kiest om de beste versie van zichzelf te worden! 

Britt

When paths cross each other,
Ik kwam voor het eerst in contact met Monfaraz, nadat een vriendin mij vertelde dat ze een intake had ingepland met een psychologe.Zelf was ik toentertijd herstellende van burn out en had ik net een aantal sessies achter de rug met een psychologe die mij via het werk was aangeraden. Helaas voelde ik me daar niet goed begrepen en daardoor dacht ik ook dat het bezoeken van een psychologe niks voor mij was. Echter, voelde ik aan mezelf dat het nog steeds niet goed ging en wist ik dat ik hulp nodig had om verder te komen.Nadat mijn vriendin haar intake had gehad bestookte ik haar met vragen omdat ik erg nieuwsgierig was naar haar eerste kennismaking met Monfaraz. Het antwoord maakte mij nog nieuwsgieriger waardoor ik de behandelmethodes van Monfaraz online ging bekijken. Hierna heb ik snel een afspraak gemaakt voor een intake. Het is de beste stap die ik ooit in mijn leven gezet heb. Losstaand van het feit dat FatimaZohra een ontzettend mooi mens is, is ze erg bekwaam in het uitoefenen van haar passie. De behandelmethodes van Monfaraz zijn erg doortastend en op maat gemaakt. Door de persoonlijke en meelevende benadering voelde ik mij erg gehoord en begrepen. Dankzij de toegepaste methodes kan ik vandaag de dag weer zeggen dat ik een sterke onafhankelijke vrouw ben geworden. Ik ben er oprecht sterker uitgekomen dan dat ik erin ging. Creatief als FatimaZohra is geloof ik dan ook heilig in de haar uitspraak dat therapie net als een APK keuring voor een auto is. 1 keer in de zoveel is het goed om een behandeling te ondergaan als ‘onderhoud’. Oftewel: Voorkomen is beter dan genezen. Lieve FatimaZohra, ontzettend bedankt voor alles!

Loubna

‘Ruim emotionele bagage op’ is een speciaal ontwikkeld traject gericht op loskomen van emoties die op je drukken. Met behulp van methodes waarvan de werking in wetenschappelijk onderzoek is aangetoond. En die in de ruim vier jaar dat ik therapeut ben hun effectiviteit in de praktijk bewezen hebben.

Samen maken we de weg vrij naar je emoties, gedrag en overtuigingen. Als vanzelf activeer je een diepere laag in jezelf. Dat helpt bij het verwerken van oude emotionele of lichamelijke pijn en bij het verkennen van ander gedrag. Zo maak je je los van oude gevoelens die op je drukken, zonder dat je daarvoor diep hoeft te graven. Je laat emotionele bagage los en ervaart meer innerlijke ruimte. Ook je incasseringsvermogen groeit.

Maar… hoe gaat het in zijn werk?

Nu je weet wat het traject ‘Ruim emotionele bagage op’ inhoudt, kan ik me zo voorstellen dat je je afvraagt: “Maar hoe werkt het in de praktijk?”

Mooie vraag. Ik neem je daarin mee.

De eerste stap in het traject is succes vieren. Het is namelijk moedig dat je besluit je te willen losmaken van beperkende emotionele bagage.

Daarna leggen we in het intakegesprek samen de basis voor jouw positieve groei. Daarin is jouw verhaal het script en ben ik de regisseur van het proces.

Je ontdekt dan welke thema’s aan bod komen in het traject. In twaalf weken tijd- werken we samen stap voor stap toegewijd aan het opruimen van jouw oude emotionele bagage. Het opschonen van je innerlijke ruimte. Zodat je pijn langzaam afbrokkelt en er ruimte ontstaat voor een nieuwe kleur in je leven.

Het mooie resultaat van het traject:

Z

Je krijgt grip op jezelf én grip op je situatie

Z

Je emmer is leger en je incasseringsvermogen groter

Z

Je ontdekt je eigen innerlijke kracht en leert geloven dat je goed bent zoals je bent

Z

Je maakt innerlijke ruimte vrij en ruimt pijnlijke gedateerde emoties op. Zodat elk celletje en vezeltje in je lichaam zich oplaadt met nieuwe energie

Z

Iedere dag neem je je zelfvertrouwen beter waar. En situaties maken je minder snel zenuwachtig.

Z

Er ontstaat ruimte en rust in je hoofd en je slaapt beter.

Z

Je zenuwen worden met de dag sterker waardoor je beter opgewassen bent tegen uitdagingen in het leven

Dit zorgt ervoor dat:

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Met als prachtig bijproduct:

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je voelt je anders… positief, met meer motivatie en energie.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Z

Je positiviteit ebt langzaam weg en maakt steeds meer plaats voor negativiteit.

Bonussen

 

  • Rust beter uit terwijl je slaapt
    ter waarde van € 145,00 GRATIS

De onrust die je overdag ervaart, heeft invloed op je slaap. Bij het inslapen en wakker worden. Met deze opname verdiep en verbeter je je slaap en rust je beter uit. Je inslaaptijd verkort en schapen tellen is niet meer nodig.

  • Zwaai hyperventilatie uit ter waarde van € 65,00 GRATIS

Hoge ademhalingen en hyperventilatie worden verleden tijd met deze opname. Je leert je ademhaling reguleren en committeren aan rust. Stressmomenten ben je daardoor de baas.

  • Moeten maakt niet langer gek ter waarde van € 362,00 GRATIS

Met deze opname leer je eigen moeten(s) en de angst die erbij hoort loslaten. Op een prettige manier ontdek je dat angst niet je grootste vriend is maar dat je hem gerust in de ogen kunt kijken. Je vormt mooie en nieuwe overtuigingen. Die je leren met mildheid naar jezelf en een ander kijken.

  • Rugzak met daarin bretels om de broek des levens op te houden ter waarde van € 575,-

Je krijgt je eigen rugzak met daarin prachtige tools die je helpen ontspannen. En mentaal herstellen. De bretels om je emotionele broek op te houden. Zodat je leven een aangename reis wordt.

  • Claim je korting die wel kan oplopen tot € 1.500,00

Met MonFaraz ben ik aangesloten bij de RBCZ, NBVH en SCAG. Zo garandeer ik de hoge kwalitatieve zorg. Ook maak ik het daarmee voor jou mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Bij een aanvullende verzekering kan afhankelijk van de verzekeraar het bedrag tot boven de duizend euro uitkomen. Zo biedt Nationale-Nederlanden een vergoeding aan tot € 1.500,00. Wellicht wordt jouw traject dan alléén een investering van tijd en niet van geld. Informeer daarom vandaag nog bij je verzekeraar naar de mogelijkheden.

Investering

Je investering voor dit traject is 997 euro.

Daarbovenop krijg je de gratis bonussen ter waarde van minimaal € 1147,00.

Of je de investeringen in termijnen kan voldoen?
Ja, dat kan. Dat maakt het voor jou makkelijker om jezelf te verlossen van oud zeer. Je totale investering komt wel ietsje hoger uit: 3 termijnen van 350 euro omdat we administratief het een en ander moeten omzetten.

Voor wie is ‘Ruim emotionele bagage op’ (en voor wie niet)?

Ruim emotionele bagage op is voor vrouwen die geloven dat échte verandering begint bij henzelf. Ze zijn bereid de weg naar verandering te bewandelen wanneer ze daarin begeleid worden. Het is ook voor vrouwen die wel therapie willen volgen, mits bij iemand die hun culturele of religieuze achtergrond begrijpt.
Daarnaast is het voor vrouwen die al eerder therapie hebben gehad en het mooi verrichte werk willen doorzetten en verdiepen.

Als je het verleden wilt leren accepteren. Een positievere kijk op de toekomst wilt hebben. Wanneer je je emoties niet tussen jou, en je kinderen en relaties in wilt laten staan. Meer de rust in jezelf en je gedrag wilt vinden. Eindelijk de zwaarte en druk eraf.

In al die gevallen is ‘Ruim emotionele bagage op’ bij uitstek geschikt voor jou.

Kleine waarschuwing vooraf: diep graven is niet nodig, maar wel een bereidheid tot positieve verandering. Door vooral niet te blijven hangen in wat je doormaakt. De stappen te zetten die nodig zijn. Want je zult met de geboden tools aan de slag behoren te gaan en dat betekent wilskracht en motivatie.

Ik werk daarom alleen met vrouwen die geloven dat ze kunnen veranderen. Gemotiveerde vrouwen met een sterke drijfveer.
Die willen gaan staan voor wie ze echt zijn. Liefdevol naar zichzelf, met oog voor een ander.

FatimaZohra Bouchareb

Waarom zou je met mij werken?

Ver voor het bestaan van MonFaraz was mijn liefde voor de mens al groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Enkele jaren geleden maakte ik een moment van bezinning mee. Hierdoor kon ik verbinding maken met mijn innerlijke kracht en leerde ik mijn verscholen talent kennen. Mijn talent bleek te liggen in het op natuurlijke wijze rust in een situatie brengen, mensen geruststellen en op weg helpen.

Gaandeweg begreep ik dat er een therapeut in mij huisde. Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar een mens zich gezien en begrepen voelt, ongeacht huidskleur, geloof of afkomst.

Waar je als vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen schaamteloos jezelf kunt zijn. Je erkend wordt in wie je bent en de pijnen die je met je meedraagt. Je emotionele bagage kunt opruimen. Zodat het je niet langer belemmert en je de rust in jezelf vindt.

Je loopt geen enkele risico: 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Met hart en ziel begeleid ik de processen van mijn cliënten. Waar ik het maximale van mezelf in vraag. Niet omdat het moet maar omdat ik het graag wil. Vrouwen vooruithelpen is mijn drive.
Daarom is dit de deal:
Jij gelooft en vertrouwt erop dat echte verandering mogelijk is. Samen werken we toegewijd aan je proces om emotionele bagage los te laten. Geen resultaat na al die toewijding van ons samen?  Dan hoef je je investering niet terug te vragen. Ik stort het zelf. 

Hoe besluit jij te leven?

Hoe besluit jij te leven? Met emotionele bagage dat op je drukt? 
Nee toch?

Daarvoor is het leven te waardevol en mooi. Per slot van rekening heb je maar één leven – waarvan je niet weet hoe lang die is. Ruim emotionele bagage op en ontdek je nieuwe en lichtere kleur. 

De eerste stap zet je hier >>

Kleurrijke groet, FatimaZohra

Psst..

PS: Wil je in contact komen met je innerlijke kracht? Ruim emotionele bagage op en vorm nieuwe overtuigingen. Die je helpen je verleden te accepteren, je heden te leven en de toekomst vertrouwen.

Je investering is 1050 euro in 3 termijnen van 350 euro (of 997 euro ineens).

PPS: Als je nu instapt krijg je een aantal bonussen ter waarde van € 1.147,- gratis waarmee je je broek des leven leert ophouden. Zodat je leven een aangename reis wordt.

PPPS: Je krijgt maar liefst 60 dagen garantie: ga aan de slag met de geboden tools en verlos jezelf van oud zeer.

Dankjewel voor de tijd en moeite die je hebt genomen om mijn boodschap aan jou te lezen.

Laten we ervoor gaan

Klaar om je emotionele bagage op te ruimen?

Vraag hier je gratis intake gesprek aan

9 + 4 =

Hallo bezoeker, 


Leuk je hier te mogen ontvangen! 


Wil je nu al wat rust en positiviteit? Beluister dan de powernap.Zodat je opgebouwde stress, negativiteit en de beslommeringen van de dag kunt loslaten.

Toestemming

You have Successfully Subscribed!