0650974457 info@monfaraz.nl

  Mon(Hypno)birthing
de manier voor aangenaam bevallen!   

Zie jij op tegen bevallen?  

9

Bijna iedere vrouw ervaart op haar manier wel onbehagen of angst voor bevallen.

Je kunt bang zijn voor pijn, controleverlies of gewoon dat er iets mis gaat. Een vervelende ervaring met een eerdere bevalling past soms ook in het rijtje.

Mijn zussen, de drijfveer achter Monbirthing.

Met 2 zussen en één zusje, die samen 7 kinderen hebben, heb ik veel zwangerschap en bevalling momenten meegemaakt. Wat me daarvan vooral is bijgebleven, is hoe het zweet ze uitbrak wanneer ze de 6 maanden passeerden. Het ontspannen werd lastiger, hyperventileren en de angstaanvallen namen toe. Herhaaldelijk vroegen ze zich af hoe ze in godsnaam de bevalling zouden doorkomen. Elke keer als ik ze zo angstig zag kijken tijdens de bevalling voelde ik me machteloos. Ik wilde zo graag dat ik kon helpen. Jaren later ontdekte ik hypnobirthing en besefte dat ik wel degelijk kan helpen. Ik liet me bijscholen en daarna werd de geboorte van Monbirthing een feit. Nu hoef ik niet meer machteloos toe te kijken en kan ik vrouwen helpen met vertrouwen en ontspanning de geboorte van hun baby tegemoet te gaan.

“Mijn streven is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen angstvrij en ontspannen te bevallen!”

Hoe helpt Monbirthing je om je voor te bereiden?

In leerzame en ontspannen sessies van 75 minuten werk ik op maat met jou en je partner* toe naar de geboorte van je baby. Vanaf week 20 van je zwangerschap kun je beginnen en dan zien we elkaar om de 3 weken. Je krijgt voor de tijd tussen de afspraken tools en opnames om thuis de ontspanning verder te verbeteren. De laatste sessie plannen we rond week 36 en daarna mag je de uitgerekende datum als de perfecte dag voor jou en je baby gaan verwelkomen.
* Idealiter is dit je man maar uiteraard mag een zus, moeder of iemand anders deze rol ook vervullen.

N

Therapeut

N

Hypnotherapie

N

Hypnobirthing

Een fijne bevalling begint met te geloven in een fijne bevalling! 

N

Je leert je angstgedachten te elimineren.

N

Je gaat steeds meer geloven dat weeën gewoon krachtige golven zijn die je dichterbij je baby brengen waardoor je pijnbeleving een stuk vermindert.

N

Je leert de bevalling ontspannen, kalm en vol vertrouwen tegemoet te gaan.

De geboorte van je baby verloopt gemakkelijker en vlotter. Tevens gaat het herstel na de geboorte voorspoediger.

Cliënte aan het woord over haar ervaring met MonBirthing

Ik heb contact opgezocht met MonFaraz omdat ik angst voor de bevalling had. Ik had veel goede verhalen over haar gehoord dus ik dacht ik probeer het even. Je krijgt subhanalah heel snel een goed gevoel bij haar waardoor je makkelijk je verhaal kwijt wil en kan bij haar. Het is iemand waar je je snel op je gemak bij voelt, en dat was in mijn geval heel belangrijk. Voor mij werd een spraakopname gemaakt door haar om me te kunnen voorbereiden en ontspannen voor de bevalling en de angsten minder werden. Ik heb de opname ervaren als iets heel bijzonders, moois en zeer ontspannend. Ze heeft Allahoma bareek een zeer prettige en rustgevende stem waardoor je snel tot rust en jezelf komt. Ik was mijn angsten even vergeten en was zo ontspannen dat ik zelfs een paar keer in slaap was gevallen, wat in mijn geval een wonder is omdat ik dat niet snel doe. Ze neemt je even mee naar een andere wereld. Een wereld van rust, kalmte en vrede. Een plek waar ik heel lang niet ben geweest. Dat is wat ik nodig heb en mij kan helpen om te ontspannen en mijn stress te vergeten. Ik zal er inshaAllah veel aan hebben en ben blij dat ik die stap heb genomen. Ik raad en gun het ieder aan die ook te kampen heeft met bepaalde gevoelens en angsten. InshaAllah hebben jullie er net zoveel aan als ik.

Sara

Bevallen is je voorbereiden om de liefde van je leven te ontmoeten.
Wil jij voorbereid op date?

Je verliest geen controle maar herwint die juist

Sommige mensen vinden hypnose een beetje eng omdat hypnose voor veel mensen onbekend is en wordt geassocieerd met iets negatiefs. Raak ik de controle kwijt? Val ik in slaap? Weet ik achteraf nog wel wat ik gezegd heb? Maar bij deze vorm van therapie zorg ik er eerst voor dat je je volledig op je gemak voelt en ik verzeker je dat er niets gebeurt waar jij niet achterstaat. Vervolgens gaan we samen naar een rustige en prettige ruimte, zodat jij kunt ontspannen en zo min mogelijk wordt afgeleid.Hierdoor kom je helemaal tot rust en kun je daarna beginnen met de controle te herwinnen over je klacht.

Vergoedingen bij aanvullende verzekering

Wanneer jij aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je een deel van jouw voorbereiding op je date terugkrijgt van de verzekeraar! Hieronder vind je een aantal van de meer dan 25 verzekeraars die de dienst van MonFaraz vergoeden. Wil je zeker weten of en hoeveel jij van jouw traject vergoed krijgt, bekijk dan het polisblad van jouw verzekering of check dit bij de verzekeraar zelf. Er geldt géén eigen risico voor deze vergoedingen en een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig.
Ik ben aangesloten bij:
NBVH (registratienummer 15001) Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten
RBCZ (registratienummer 403418R) Register Beroepsbeoefenaren complementaire zorg
SCAG (registratienummer 10090)

Mijn diensten worden o.a. deels vergoed door:

Iedere vrouw verdient het om met vertrouwen en ontspanning de geboorte van haar baby tegemoet te gaan.

 Met MonFaraz heb ik daar oog, oor en een helpende hand voor. Ontdek er hieronder meer over.

Verander je mindset

en verlicht daarmee je angst …

Dit traject is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat vrouwen met lichte angst voor bevallen, deze kunnen overwinnen. Je leert begrijpen hoe de angstcirkel voor bevallen precies werkt en hoe je deze kunt doorbreken. Hierdoor kun je de angstgevoelens of onbehagen vervangen door aangename gevoelens als rust en ontspanning.

Voorbereid op date

ontmoet de liefde van je leven…..

Dit traject is speciaal ontwikkeld om je samen met je partner vanuit vertrouwen en ontspanning voor te bereiden op de geboorte van je baby. Je leert hoe je angst en paniek tijdens de geboorte kunt voorkomen. Ook ontdek je waarom veel vrouwen pijn ervaren bij het baren en hoe jij met die kennis jouw pijnbeleving kunt verminderen. Hierdoor blijf je kalm,vol vertrouwen en in balans tijdens en na de geboorte van je baby.

Verwerk bevallingstrauma

en straal als nieuwe mama…

Heb jij een traumatische ervaring door een eerdere bevalling? Is het idee aan een nieuwe zwangerschap of bevalling angstaanjagend? In dit traject help ik je om de traumatische ervaring te verwerken.  Zodat je je beleving van de zwangerschap en bevallen in kunt kleuren met rust en vertrouwen.

Als je door wilt met de behandelingen of alleen 1 sessie wenst is het volgende mogelijk: 
Losse behandelingen: €95,50 per behandeling

Vraag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgeprek aan:

Over welk traject wens je het te hebben in je vrijblijvend gesprek?

Belangrijk:

4 + 14 =

Praktijk informatie: Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag
08:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur
Tel: 06-50974457
Willem Beukelsstraat 12 ( 1 hoog) 1097 CS Amsterdam Noord-Holland

MonFaraz

Annuleringsregeling:

Voor elke therapie behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik het therapie consult in rekening brengen.

Wil jij ook weten hoe je je met vertrouwen en ontspanning kunt voorbereiden op de geboorte van je baby?