Van Angst naar Vertrouwen

Voor de zorgzame, werkende, multiculturele islamitische vrouw die vanuit die onmetelijke liefde van Allah in het vertrouwen wil stappen.

In deze gratis Steun & Faraz inspiratie maken we samen een korte reis.
Waarin ik je met audio’s begeleid om de angst in kracht te laten afnemen en het vertrouwen te vergroten In shāʾ Allāh:

De inzichten zorgen voor verheldering, rust en helpen je ontdekken:

Op dag 1: 
↠ Wat de dieperliggende reden is waarom we in die angst terechtkomen.
↠ Hoe het kan dat die angst als een schaduw van lijden zich over ons heen werpt.
↠Welke eerste stap je kunt zetten om je van die opgejaagde angst te bevrijden.

Dag 2:
↠Ontdek je welke belangrijke spil je helpt groeien in het vertrouwen. En geef ik je een mooie manier om het inzicht vorm te geven. Een simpel concept dat je leven positief ( en wellicht) voorgoed verandert.

Dag 3:
↠ Deel ik met jou een fijne en ontspannende manier om vanuit die onmetelijke liefde van Allah de angst te transformeren en steeds meer in het vertrouwen te stappen in sha Allah.

Dag 4: 
↠ Krijg je van mij vier bouwstenen, die je naast je gebeden en dua’s houvast bieden om in dat vertrouwen te stappen, Die je zelfbeeld en vertrouwen versterken. Zodat het gemakkelijker voor je wordt om meer te ontspannen en bewuster dat vertrouwen te ervaren en vergroten in sha Allah.

 

Om  de verhalen, dua’s en hartrakende inzichten te ontvangen, behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring . Voor mij is dat een pure formaliteit. Want ik weet niet beter dan dat transparantie, eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld de norm is.

 

Pin It on Pinterest