3 handvatten om de deur te openen naar rust en vertrouwen 

Gratis online workshop

voor de zorgzame multiculturele islamitische vrouw

Om te ontdekken hoe je de deur geopend houdt voor rust en vertrouwen

En je……

Z

Ervaart hoe je loskomt van de waan van de dag. Zodat je tot jezelf komt.

Z

Ontdekt hoe je de zaadjes plant waar rust en vertrouwen in kunnen groeien. Hierdoor ontstaat innerlijke ruimte en vergroot je de vreugde in je hart. 

Z

Inzicht krijgt in hoe het komt dat we verwijderd raken van die rust en vertrouwen.

Z

Je bemerkt welke dingen helpen om je rust en vertrouwen te doen toenemen. Hierdoor vergroot je de waarde van de koffiegeur die op zondagochtend je neus verwent, de zingende vogels die je oren strelen en de kleurrijke bloemen die je ogen plezieren.

 

Verlang je hiernaar? Voel je welkom om mee te doen. Reserveer hieronder gratis jouw plekje.

Oordeel-en schaamteloos jezelf zijn
is geen uitzondering, maar de norm.

Ik ben FatimaZohra Bouchareb en mijn liefde voor de mens is groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn talent ligt in het op natuurlijke wijze rust brengen in een situatie. Mensen geruststellen en op weg helpen.

Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt. Waar je als vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen schaamteloos jezelf kunt zijn.

Je erkend wordt in wie je bent en wat je doormaakt. Jij je angsten en onzekerheden transformeert. Zodat ze je niet langer belemmeren en de liefde voor jezelf groeit.

Met één doel. Een sterk eigen kompas ontwikkelen, een rotsvast vertrouwen. Want krachtige vrouwen vormen harmonieuze en vreugdevolle gemeenschappen. En ik geloof dat dat is wat de wereld nu nodig heeft.

En nu even praktisch

Waar & wanneer?

Donderdag 08 December 2022 om 20:00 uur

Reserveer voor jezelf 60 tot 75 minuten

Waarde en inzichten
(compact & to the point)

Online via Zoom
Heb je nog niet eerder gewerkt met zoom? Geen probleem. Je ontvangt in de welkomstmail na aanmelden ook een link naar een korte en eenvoudig instructievideo. Hierin ontdek je stap voor stap hoe je een zoom meeting bijwoont.

 

Wat mag je verwachten na aanmelden?

Na aanmelden ontvang je een welkomstmail met daarin alle informatie en een link. Op deze link kan je Donderdag 08 December 20:00 uur klikken om naar de gratis online workshop te gaan.
Je hoeft daarvoor niet in beeld en ook niet perse je audio te gebruiken. We gaan namelijk de interactie voornamelijk via de chat doen.

Ook wil ik je uitnodigen om jezelf deze workshop als cadeau te gunnen. Reserveer de tijd in je agenda. Een dag en een uur voor de workshop ontvang je een liefdevolle reminder. Omdat er geen opname komt van de workshop.

 

Wanneer is deze gratis workshop ideaal

en waardevol voor jou ….

  • Als jij positief bent ingesteld en het vermogen hebt om te reflecteren.

  • Als jij graag opzoek gaat naar wegen voor groei en daarin een open houding hebt. 

Herken jijzelf hierin? Voel je dan welkom om mee te doen. Reserveer hieronder gratis jouw plekje.

“Ik ben keihard gegroeid.”

Ik heb handvatten van jou gekregen om mezelf te ontwikkelen.
Ik stond op instorten. Wist niet meer hoe te handelen in woorden en daden. Alles ging letterlijk mis en ik werd heel erg onzeker.

Nu sta ik mijn mannetje en laat niemand over me heen lopen. Ik bestrijd haat met liefde. Heb veel geduld. Maar genoeg is genoeg en dat laat ik zien en merken op een liefdevolle manier.

Verder durfde ik niet in groep te praten, dat ging nooit goed. Altijd stotteren en over woorden struikelen. Nu hou ik presentaties voor een groep.

MonFaraz is uniek omdat het geloof erbij betrokken wordt. Dit helpt goed bij persoonlijke groei. Ook geeft het je rust en kalmte en besef je ieder keer opnieuw hoe gezegend wij zijn met ons prachtige geloof Islam. Hoe groot de liefde en rahma van Allah de verhevene is.

FatimaZohra beantwoordt buiten de sessie om mijn mails als ik in de knoop zit. Ze reageert erop en stuurt een audio met bemoedigende woorden. Gewoon masha Allah!!
Aicha (36)

“Groei zonder de onnodige groeipijn”

Mijn reis bij Monfaraz heeft mij op meerdere fronten verrijkt. O.a. hoe ik naar mezelf kijk en hoe ik steeds beter omga met andermans energieën. Ik ben nu veel milder naar mezelf.

FatimaZohra is deskundig, open, warm en oprecht. Je kan op haar vertrouwen.

Je komt als een verzopen katje aan en gaat weer weg als een krachtige leeuwin.

Rachida (44)

“Een reis vanuit de diepte naar waar je uiteindelijk wil zijn.”

Ik ben FatimaZohra dankbaar voor haar tijd en energie. Dankzij haar kracht heb ik geleerd dat tranen ook een emotie zijn en dat je altijd moet luisteren als iets jou onrust geeft vanbinnen.

In het begin was ik omsingeld door angst en paniek waardoor ik niks alleen durfde. Nu sta ik sterker in mijn schoenen dan voorheen.
FatimaZohra gelooft in je en doet alles om je ware aard weer te realiseren.

Nese (30)

De deur openen naar rust en vertrouwen?

Reserveer dan hieronder je gratis plekje ……

Om deel te nemen aan deze gratis workshop behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring. Voor mij is dat een pure formaliteit. Je mag erop vertrouwen dat ik zorgvuldig met je gegevens omga. Want ik weet niet beter dan dat eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden de norm is.

Pin It on Pinterest