Verminder de onzekerheid, vergroot je zelfvertrouwen 

Gratis online workshop

Zodat je hart opent voor meer zelfliefde en compassie.

Vraag jij je als zorgzame multiculturele islamitische vrouw af, hoe het komt dat onzekerheid steeds om de hoek komt kijken? Verlang je ernaar om de zelfvertrouwen lift knop naar boven te kunnen bedienen?

Dat snap ik. 

Daarom deel ik met jou, in deze gratis online workshop een gouden en bewezen manier, om de onzekerheid te verminderen en zelfvertrouwen te vergroten. Zodat je hart opent voor meer zelfliefde en compassie in sha Allah.

Oordeel-en schaamteloos jezelf zijn
is geen uitzondering, maar de norm.

Ik ben FatimaZohra Bouchareb en mijn liefde voor de mens is groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn talent ligt in het op natuurlijke wijze rust brengen in een situatie. Mensen geruststellen en op weg helpen.

Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt. Waar je als vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen schaamteloos jezelf kunt zijn.

Je erkend wordt in wie je bent en wat je doormaakt. Jij je angsten en onzekerheden transformeert. Zodat ze je niet langer belemmeren en de liefde voor jezelf groeit.

Met één doel. Een sterk eigen kompas ontwikkelen, een rotsvast vertrouwen. Want krachtige vrouwen vormen harmonieuze en vreugdevolle gemeenschappen. En ik geloof dat dat is wat de wereld nodig heeft.

Na deze gratis workshop

Blijf je niet in handen van onzekerheid, Maar …

  • Weet jij welke kleine stappen je meteen kan zetten, zodat je zelfvertrouwen met de dag toeneemt.

  • Ontdek je de sleutel om je hart te openen voor meer zelfliefde en compassie. Om steeds meer te gaan ervaren dat je al goed bent zoals je bent.
  • Ervaar je hoe je het lek dicht zodat je negatieve gedachten en gevoelens die bij je naar binnenstromen stopt. Hierdoor ontstaat ruimte voor meer levensvreugde.

Wanneer is deze gratis workshop ideaal

en waardevol voor jou ….

  • Als jij jezelf vergelijkt met anderen en als mindere uit de bus komt.

  • Als jij piekert over je eigen kunnen op het werk.
  • Als jij van anderen hoort hoe waardevol je bent, maar het zelf niet ziet.
  • Als jij droomt van een volgende stap in je leven, maar deze niet zet.
  • Als jij aan alles voelt dat er meer in jou zit, dan er nu uitkomt.

En nu even praktisch

Waar & wanneer?

Zaterdag 15 Oktober 2022 om 12:00 uur

Reserveer voor jezelf 75 minuten

Bomvol met waarde en inzichten ( compact & to the point)

Online via Zoom

 

Wat mag je verwachten na aanmelden?

Na aanmelden ontvang je een link. Op deze link kan je zaterdag 15 Oktober 12:00 uur klikken om naar de gratis online workshop te gaan.

Gun jezelf deze workshop als cadeau. Reserveer de tijd in je agenda. Een dag en een uur voor de workshop ontvang je een liefdevolle reminder. Omdat er geen opname komt van de workshop.

Want live erbij zijn, betekent een cadeau aan het einde.

“Ik ben keihard gegroeid.”

Ik heb handvatten van jou gekregen om mezelf te ontwikkelen.
Ik stond op instorten. Wist niet meer hoe te handelen in woorden en daden. Alles ging letterlijk mis en ik werd heel erg onzeker.

Nu sta ik mijn mannetje en laat niemand over me heen lopen. Ik bestrijd haat met liefde. Heb veel geduld. Maar genoeg is genoeg en dat laat ik zien en merken op een liefdevolle manier.

Verder durfde ik niet in groep te praten, dat ging nooit goed. Altijd stotteren en over woorden struikelen. Nu hou ik presentaties voor een groep.

MonFaraz is uniek omdat het geloof erbij betrokken wordt. Dit helpt goed bij persoonlijke groei. Ook geeft het je rust en kalmte en besef je ieder keer opnieuw hoe gezegend wij zijn met ons prachtige geloof Islam. Hoe groot de liefde en rahma van Allah de verhevene is.

FatimaZohra beantwoordt buiten de sessie om mijn mails als ik in de knoop zit. Ze reageert erop en stuurt een audio met bemoedigende woorden. Gewoon masha Allah!!
Aicha (36)

“Groei zonder de onnodige groeipijn”

Mijn reis bij Monfaraz heeft mij op meerdere fronten verrijkt. O.a. hoe ik naar mezelf kijk en hoe ik steeds beter omga met andermans energieën. Ik ben nu veel milder naar mezelf.

FatimaZohra is deskundig, open, warm en oprecht. Je kan op haar vertrouwen.

Je komt als een verzopen katje aan en gaat weer weg als een krachtige leeuwin.

Rachida (44)

“Een reis vanuit de diepte naar waar je uiteindelijk wil zijn.”

Ik ben FatimaZohra dankbaar voor haar tijd en energie. Dankzij haar kracht heb ik geleerd dat tranen ook een emotie zijn en dat je altijd moet luisteren als iets jou onrust geeft vanbinnen.

In het begin was ik omsingeld door angst en paniek waardoor ik niks alleen durfde. Nu sta ik sterker in mijn schoenen dan voorheen.
FatimaZohra gelooft in je en doet alles om je ware aard weer te realiseren.

Nese (30)

De onzekerheid verminderen, zelfvertrouwen vergroten?

Meld je dan  hieronder aan voor de gratis online workshop……

Om deel te nemen aan deze gratis workshop behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring. Voor mij is dat een pure formaliteit. Je mag erop vertrouwen dat ik zorgvuldig met je gegevens omga. Want ik weet niet beter dan dat eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden de norm is.

Pin It on Pinterest