Wil jij een kopje thee? Ja lekker antwoordde ze.Terwijl zij zich settelde in de groene velvet bank, liep ik richting de theeruimte waar de blauwe de’longhi waterkoker stond. In die tijd dat het gepruttel begon, maakte ik haar theepot en bijpassende kopje klaar. Voor mezelf een mok.

Om daarna genietend van onze dampende thee en Ferrero Rocher in gesprek te gaan. Leuk je weer te zien, zei ik. Helemaal insgelijks, zei zij. Vanochtend had ik het kriebelig gevoel van op schoolreisje gaan.

Omdat ik hier altijd met een positief gevoel wegga

Zij aan zij komen we altijd verder….Daarom klopte voor mij het laatste stuk van jouw vorige verhaal niet: Als twee automobilisten die hun auto manoeuvreren op de snelweg. Jij voorop en ik daarachter. Voor ondersteuning en rugdekking. Met alle liefde. Op weg naar jouw mooie innerlijke kracht

De kracht van MonFaraz is zij aan zij. Je staat naast me voor die ondersteuning en niet achter mij. In eerste instantie zei ik, wellicht komt het omdat jij al in contact bent met je mooie innerlijke kracht? En dat het in bouw vertrouwen zo sterk als een rots meer zij aan zij gaat?

Nadat we vanuit een goede vibe hadden afgerond, besloot ik te gaan wandelen. Haar woorden meenemend. Om ze beter te doorvoelen en me daarin te laten adviseren door mijn innerlijke adviseur.

Het adviesgesprek ging als volgt

Innerlijke adviseur(Ia): Wil je genuanceerd of ongenuanceerd advies?
Ik: Laten we klein en met nuance beginnen.
Ia: Oké. Ja, het kan. Dat zij het zo ervaart omdat ze al in contact is met haar mooie innerlijke kracht. Alleen ik denk eerlijk gezegd van niet. Want ook toen ze in contact kwam met haar mooie innerlijke kracht ging het zij aan zij.
Ik: Prima. geef me nu de ongenuanceerde versie….Ia: Zeker? Let op de woorden kunnen als schokkend ervaren worden.
Ik: Haha kom maar op…
Ia: Jij weet ook dat de vorm die je in eerste instantie gekozen hebt voor Kom in contact met je mooie innerlijke kracht, nonsens is. Wilde jij de begeleiding echt met e-mail en stappenplannen gaan doen? Jij bent altijd iemand die voorop en niet achterop rijdt. Het had daarom nooit voor je gewerkt.
Ik: Want?
Ia: Jouw kracht zit in het persoonlijk zij aan zij meedenken en reizen. Maar ook wetende met wie je werkt. Iemands verhaal kennen.
Ik: It make sense
Ia: Daarnaast komt alle waarden die je al hebt gecreëerd, veel meer tot zijn recht in een traject. Waarin je duidelijk schetst de hoe, wat en transformatie.
Ik: Tof en dank je wel.
Ia: Tuurlijk. Vaar nu verder op je innerlijke kompas en je weet me te vinden voor advies.

Kom in contact met je mooie innerlijke kracht is een traject. Waarin we drie maanden zij aan zij reizen. We passeren diverse stations. Zodat je een positieve transformatie doorgaat in sha Allah.

Wil jij in een gratis gesprek meer over die mooie transformatie horen? Vraag dan hier je persoonlijke uitnodiging aan.

Met gastvrije groet,

FatimaZohra

 

 

Pin It on Pinterest