De wijze woorden van- Steve Jobs, mede-oprichter van Apple🍎. Hoewel hij bekend stond om zijn succes en welvaart, deelde hij op zijn sterfbed enkele krachtige inzichten die ons allen kunnen inspireren.

Jobs reflecteerde op zijn leven en besefte dat er meer is dan materiële rijkdom en erkenning. Hij zei: “Ik heb het toppunt van succes in de zakenwereld bereikt. In de ogen van anderen is mijn leven de definitie van succes. Maar, naast mijn werk, heb ik weinig vreugde in mijn leven. Uiteindelijk is welvaart een feit in mijn leven waar ik aan gewend ben geraakt.”

Deze woorden raken mij keer op keer als ik ze lees.

Het besef dat streven naar alleen materiële welvaart een lege huls is….

Er zijn andere waardevolle aspecten van het leven, waarin rijkdom zit. Voor mij de verbinding met die onmetelijke liefde van Allah❤️.Liefdevolle relaties en het verwezenlijken van (diepste) dromen✨.

Maar even terug naar Steve Jobs zijn verhaal..🥰
In de donkere uren van zijn ziekbed, omringd door machines, voelde Jobs de nabijheid van het einde en realiseerde hij zich dat echte rijkdom niet in geld ligt, maar in de herinneringen van liefde. Hij benadrukt het belang van het voelen van liefde in de harten van anderen, omdat dit de ware rijkdom is die ons zal vergezellen op onze reis💗.

Jobs wijst ons erop dat het duurste bed ter wereld een ziekbed is…..

Hij herinnert ons eraan dat we fysieke bezittingen kunnen verliezen, maar dat het leven zelf het meest waardevolle is. We behoren de liefde voor onze familie, onze partner en onze vrienden te waarderen en goed voor onszelf zorgen.

Neem de tijd om liefde te koesteren, zowel voor anderen als voor jezelf. Vergeet niet dat het leven kostbaar is en dat we elk moment mogen omarmen. ⌛️

Deze woorden schreef ik je vanuit Amsterdam Schiphol, waar ik in de lounge zat, wachtend op mijn vlucht naar Casablanca. 🛫
Om die aankomende twee weken nieuwe herinneringen te maken met mijn geliefden daar. Wil jij ook wekelijks dit soort inspiratie ontvangen? 🌟 Voel je welkom binnen de community. Je daarvoor gratis aanmelden kan hier.

🎨 Met kleurrijke groet,
FatimaZohra

 

Pin It on Pinterest