Versterk je mooie innerlijke kracht en kom thuis bij jezelf

Bevrijd jezelf van druk, spanning, negativiteit en voel de levensvreugde meer stromen.….

Wil jij ook de levensvreugde voelen stromen?
Dan is dit wellicht de belangrijkste pagina die je de komende tijd leest…

Misschien heb je al geprobeerd jezelf te bevrijden van deze gevoelens. Je praatte erover met bekenden. Las zelfhulpboeken en ging aan de slag met oefeningen.
Maar heb je het gevoel dat wat je ook doet, je niet of nauwelijks verlichting ervaart? Dan heb ik een bijzonder verhaal voor je.

Lees verder – en al helemaal als je wel eens ervaart ‘dat er iets zit waar je niet bij kan…’

 

Je bent een zorgzame islamitische vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen. De verwachtingen van beide werelden liepen niet met elkaar op. Een drukkend gevoel als gevolg. Maar van nature ben je positief ingesteld en je liet dan ook niet kisten.

Je studeerde hard. Timmerde aan de weg om succesvol te zijn. Het perfecte plaatje aan de buitenkant. Alleen wat weinig mensen van jou weten, is hoe je je vanbinnen voelt.

Door de druk en spanning is je mooie innerlijke kracht, net zoals een glas helder water met modder, vertroebeld geraakt.
In de training ’’Versterk je mooie innerlijke kracht’’ ontdek jij hoe je loskomt van die druk, spanning, en negativiteit. En hoe je leert luisteren naar je behoeften. Zodat je rust en kalmte creëert en de levensvreugde meer voelt stromen.

Om de hoogglans van je innerlijke kracht te doen glimmen…….

Oordeel-en schaamteloos jezelf zijn
is geen uitzondering, maar de norm.

Ik ben FatimaZohra Bouchareb en mijn liefde voor de mens is groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn talent ligt in het op natuurlijke wijze rust brengen in een situatie. Mensen geruststellen en op weg helpen.

Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt.
Waar je als vrouw, die is opgegroeid tussen twee culturen, schaamteloos jezelf kunt zijn.

Waar je erkend wordt in wie je bent en wat je doormaakt. Jij je angsten en onzekerheden transformeert.

Zodat jij in contact bent met je mooie innerlijke kracht en steeds meer inziet hoe waardevol jij bent.

Want krachtige vrouwen vormen harmonieuze en vreugdevolle gemeenschappen. En ik geloof oprecht dat dat is wat de wereld nu nodig heeft.

Het transformerende resultaat van de training….

 • Je maakt jezelf vrij van de beslommeringen van de dag en van vastzittende spanning in je lichaam. Zodat je lichaam verzacht en welverdiende rust krijgt.
 • Je innerlijke last is verminderd en je incasseringsvermogen is groter. Je voelt je mentaal en emotioneel sterker.
 • Je ontdekt hoe je je lichaam zuivert van negatieve energieën en innerlijke onrust. Zodat je innerlijke rust en positieve energie vergroot.
 • Er ontstaat ruimte in je hoofd en je slaapt beter. Het gepieker en gemaal in je hoofd nemen af. Je krijgt meer veerkracht.
 • Je leert beter omgaan met druk en spanning. Je blik op de toekomst wordt meer gekleurd vanuit vertrouwen.
 • Je ontdekt hoe je naar je behoeften luistert en je kunt de mildheid voor jezelf laten stromen.
 • Je kunt beter ontspannen en berusting vinden in zaken. De levendigheid stroomt meer en je geniet heerlijk van de kleine dingen in het leven.
 • Je versterkt je mooie innerlijke kracht en elke dag neem je je zelfvertrouwen beter waar.
 • Je vormt positieve overtuigingen over jezelf en staat steviger in je schoenen.

Het is je goed recht.

Ik heb met al mijn liefde, talent, ervaring en kennis deze training voor jou ontwikkeld.
De combinatie persoonlijke groei & Allah’s onmetelijke liefde maakt het uniek in Nederland en België.

Je mag daarin rekenen op mijn vertrouwde begeleiding als therapeut. Zodat je de mooie transformerende groei, vertrouwen en kracht ervaart in sha Allah….

Dit zeggen prachtige vrouwen over MonFaraz

“Niet verwacht, zo een positieve impact”

De opnames over loslaten, zelfvertrouwen en angst hebben een mega impact gehad in mijn traject. Eerlijk, je gaat er veel aan hebben. FatimaZohra is zo een integer en mooi mens. Ze gaat altijd uit van de kracht van Allah. Mooie balans tussen mentale werk en mijn prachtige geloof, de islam.

Qamar (29)

“Als een paracetamol voor mijn angsten”

In een hevige paniekaanval heeft de opname mij een route gegeven naar mijn ademhaling. Luisterend naar mijn ademhaling kreeg ik de opdracht op zoek te gaan naar waar de angst zat en deze op te vangen. Rust en erkenning geven aan de angst; dat was de volgende stap.

Ik mocht bang zijn … Het was oké … Ik voelde de kalmte terugkomen en kreeg inzicht in hoe grip te krijgen op mijn angsten. Ik kwam weer in de kracht van mijn volwassenheid …

Als een paracetamol voor mijn angsten, heb ik de opname nu altijd bij me.

Jinan (40)

“Ik raad het programma van harte aan”

Ik volg een tijdje therapiesessies bij FatimaZohra en ik kan zeggen dat het tot nu toe een aangename ervaring is. Je merkt al heel snel dat ze het beste wil voor haar klanten en alles vanuit haar hart doet.

Het is ook heel mooi hoe ze de Islam en de liefde die Allah voor ons heeft op een natuurlijke manier verwerkt in haar sessies. Ze luistert goed naar de dingen die je nodig hebt en vanuit haar expertise kan ze ook heel goed inschatten wat er nog meer gaande is zonder dat je daar zelf bewust van bent. En dat waardeer ik enorm.

Verschillende thema’s worden behandeld die voor veel mensen relevant zijn en in mijn geval zijn het thema’s die momenteel tegelijkertijd spelen in mijn leven. Daar is dus goed over nagedacht.

Ik raad het programma van harte aan, het is goed ingedeeld en je merkt al heel snel dat FatimaZohra er veel tijd, zorg en een stukje van haar zelf in heeft gestopt.

Hayate (26)

En nu even praktisch

Wat houdt het programma in?

Vanuit rust en ontspanning werk je aan thema’s als:

 • loslaten,
 • angstreductie,
 • innerlijke kracht,
 • zelfvertrouwen vergroten.

Je krijgt hierbij toegang tot:

 • video’s.
 • mooie inspirerende en levensveranderende inzichten op een serveerblad (in de vorm van werkboeken),
 • verschillende korte en lange transformerende en ontspannende luisteroefeningen.

Doordrenkt met die onmetelijke liefde van Allah. Audio’s met dua en positieve woorden. Om te doordringen naar de diepere lagen en jij in sha Allah daardoor een positieve verandering ervaart.

Wat mag je verwachten na aanmelden?

Na aanmelden krijg je direct toegang tot je eigen account in de beveiligde Academy.

Met de begeleidende Academy tour video en welkomstmail krijg je een warm ontvangst. Zodat je daarin mijn betrokkenheid ervaart.

Daarna neem ik je stap voor stap mee in hoe je je innerlijke kracht versterkt en thuiskomt bij jezelf.

Waar & wanneer?

Je hebt direct en 24/7 toegang tot het materiaal. Zodat je meteen vanuit rust en ontspanning kunt werken aan het versterken van je innerlijke kracht en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Dit mag en kan op jouw manier en tempo. Ik gun je daarin de ruimte om tegelijkertijd de vrijblijvendheid buiten de deur te houden.

Daarom worden alle lessen direct vrijgegeven. Zodat je de vrijheid hebt om het programma aan te passen aan jouw behoeften en levensstijl, waardoor het gemakkelijker wordt om consistent vooruitgang te boeken.

Bovendien biedt de Academy een krachtige tool die je de mogelijkheid geeft om vragen te stellen en inzichten te delen.

 

Hoe lang behoud je toegang?

De training is zo opgebouwd dat jij in sha Allah in dertig dagen de mooie groei ervaart. Alleen ik geloof in de kracht van herhaling. Om duurzaam de verandering waar te nemen. Daarom krijg je 6 maanden toegang tot de training.

Hoeveel bedraagt deze investering?

 

€ 97,-

incl. btw. 

De eerste vijftig deelnemers krijgen een feestelijke korting van 35%. Lees er hieronder meer over

2Met trots, dankbaarheid en vertrouwen lanceer ik vreugdevol deze training. Om dit te vieren, krijgen de eerste vijftig deelnemers een feestelijke korting van 35%.

Je deelname is daarom slechts 63,05 euro i.p.v. 97. Gebruik de kortingscode: Innerlijkekracht om die 35% te besparen. Bij de 50ste deelnemer vervalt deze korting definitief.

Er zijn nog 2 plekken beschikbaar tegen de kortingsprijs.

 

 

Een persoonlijke aanpak voor jouw persoonlijke groei.

Ik heb met al mijn liefde, talent, ervaring en kennis deze training voor jou ontwikkeld, zodat je de prachtige transformerende groei, het vertrouwen en de kracht kunt ervaren, in sha Allah. Voel je dan ook van harte welkom en doe mee aan de training. 

"'Ik durf nu mijn hart te volgen en heb een carrière switch gemaakt. Mijn leven heeft diepgang"

Er is zoveel wat ik wil zeggen maar weet niet waar te beginnen. Als ik het in één woord mag vatten dan is Monfaraz voor mij levensveranderend geweest.

Op alle vlakken. Werk. Loskomen van pijn uit mijn verleden. Relaties die verbeterden omdat ik liefdevoller werd naar mezelf en anderen. Vooral die met mijn ouders. Ik kan nu zoveel beter inzien dat zij bepaalde dingen hebben gedaan omdat ze niet beter wisten en niet omdat ze niet beter wilden. Ik ben nu zo dankbaar voor hun aanwezigheid in mijn leven.

Ook durfde ik mijn hart te volgen en heb een carrière switch gemaakt. Mijn leven heeft diepgang. Betekenis en een nieuwe kleur. Ik krimp niet meer ineen van schaamte of angst maar sta achter mezelf en mijn beslissingen.

Maar waar ik FatimaZohra het meest dankbaar voor ben is dat ik door haar meer van mezelf en Allah ben gaan houden. Ik vertrouw zoveel meer op de mooie dingen die in mijn leven komen en gaan komen. Als je maar een beetje twijfelt over Monfaraz, niet doen. Puurder, echter en liefdevoller in haar professionaliteit zal je niet vinden. 
Esra (31)

"Het heeft een aanzienlijke, blijvende en positieve impact gehad op mijn leven"

Voordat ik Monfaraz ontdekte, gaf ik alles weg zonder grenzen. Mijn liefde, tijd, en zelfs mijn schatten stonden altijd ter beschikking van anderen, zelfs voor vage kennissen. Dit kwam voort uit onzekerheid en een diep verlangen om anderen te helpen, maar uiteindelijk deed ik mezelf tekort en kwam ik niet tot bloei.

Op zoek naar verandering begon ik aan het programma "Bouw vertrouwen zo sterk als een rots." De oefeningen en inzichten waren diepgaand en hebben mijn leven aanzienlijk veranderd. Twee weken geleden kreeg ik op mijn werk de opdracht om te delen welke situatie of persoon mij als mens heeft veranderd. Dankzij het programma heb ik geleerd om niet alles te delen en mijn kwetsbaarheid beter te beschermen.

Waar ik voorheen alles met mijn team deelde, ben ik nu selectiever en bewuster in wat ik deel en met wie. Dit heeft me geholpen om sterker en zelfverzekerder te worden. Mijn diepste gevoelens en ervaringen blijven bij mij, en ik deel ze alleen met mensen die het waard zijn. Dit heeft mijn kwaliteiten beter naar voren gebracht en me in staat gesteld om mezelf het beste te gunnen.

"Bouw vertrouwen zo sterk als een rots" heeft me geleerd om mijn grenzen te bewaken en mijn waarde te erkennen. Het is een krachtig programma dat een blijvende, positieve impact heeft gehad op mijn leven. Mijn dua is ook voor jou. Zonder jouw hulp was ik nooit gekomen waar ik nu ben, in de staat waarin ik nu verkeer, op de weg naar het uit laten komen van alles wat ik wil bereiken. Moge Allah jou rijkelijk belonen met het goede en moge Allah alles wat jij wilt verwezenlijken mogelijk maken. Moge Allah jou en je geliefden beschermen en moge Allah jou anderen laten begeleiden naar hun droom!
Anna (45)

 

Pin It on Pinterest