Welkom

Bijzonder leuk jou ook binnen de omgeving van MonFaraz te mogen verwelkomen. Ik kijk ernaar uit je de komende dagen vanuit die onmetelijke liefde van Allah te inspireren. En vertrouw erop dat je mooie inzichten opdoet en momenten ervaart in sha Allah.

Zometeen ontvang je een mailtje met de eerste audio. Hierin leg ik je uit hoe de Steun & Faraz werkt. Heb je binnen vijf minuten het mailtje nog niet binnen? Controleer dan even je reclamefolder. Onverhoopt daar ook niet? Laat het weten via info@monfaraz.nl. Dan zoeken we het voor je uit.  

 

Gastvrijheid is voor mij een groot goed

Ik nodig je dan ook van harte uit binnen de Facebook en Instagram Community.
Daar inspireer ik je graag verder over thema’s rondom vertrouwen, rust en kracht.

Tot binnenkort in sha Allah.

Met gastvrije groet,
FatimaZohra

Pin It on Pinterest