Video script..

Dat je deze video bekijkt doet me vermoeden dat je verlangt naar meer innerlijke rust en ruimte. Maar dat de stap om daar hulp bij te vragen wellicht nog te groot voelt. Dat snap ik. Als geen ander. Je bent namelijk uniek als mens maar niet in je pijnen.
In het jaar 2009 klemde mijn eigen deur naar innerlijke rust en ruimte. Hoe ik ook trok ik kreeg hem niet open. Ergens wist ik, ik heb hulp nodig om hem open te krijgen. Alleen daarom vragen was voor mij toen not done. Uit schaamte. En door de oude overtuiging ik moet het altijd alleen redden. En nu denk ik als je in het moeras van verwarring vast zit heb je toch echt een hand nodig om je eruit te trekken. Maar gelukkig ligt mijn kracht in het vinden van wegen om uit moeilijke situaties te stappen.

De weg leidde me toentertijd naar een instituut dat de mens helpt zichzelf en de inspiratie te hervinden. Daar kwam ik tot mezelf en was het begin van een nieuw begin. De zoektocht naar continu persoonlijke groei werd mijn tweede natuur.

Nu jaren later weet ik precies hoe ik de deur open naar innerlijke rust en ruimte. Kom ik makkelijk in contact met mijn mooie innerlijke kracht en voel ik een rotsvast vertrouwen. Ongeacht welke golf in het leven tegen die rots klotst ik blijf stevig staan.
Vanuit die vibe heb ik er mijn missie van gemaakt om jou ook die groei te doen doormaken. En de eerste stap daarin is het openen van de deur naar je innerlijke rust en ruimte. Ik gun het je vanuit mijn hart. Het fijne erover ontdek je hieronder.

 

monfaraz, logo, Therapie & Allah’s onmetelijke liefde, therapie
Tussen twee culturen

De zoektocht

Je bent een single, zorgzame en werkende jonge vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen. Thema’s als religie en cultuur stonden in deze werelden ver van elkaar. Hierdoor voel(de) je je in beide werelden niet thuis. Onrust, schaamte en onzekerheid werden onderdeel van je leven.

Het voelt alsof je je aan beide werelden moet bewijzen. Met onbewuste patronen en strategieën als perfectionisme, pleasen en keihard je best doen probeer je recht te doen aan de twee werelden waarin je leeft.

Alleen in die zoektocht lijk je jezelf alsmaar meer kwijt te raken.

En herken je dit steeds vaker:

Je s’ochtends bij het opstaan al een druk ervaart

Vanbinnen voel je hoe de onzekerheid groeit

Je verliest steeds meer jezelf door de innerlijke druk die je door de dag heen voelt

Je hart in je keel klopt als je bijna op je werk of thuis aankomt

Je lontje steeds korter wordt

Je voelt je opgejaagd door je eigen onrust vanbinnen

Ontspannen? Daar heb je geen tijd voor. Of je weet simpelweg niet meer hoe te ontspannen

Ondanks alles lukt het je om door te gaan. Alleen:

Het vechten blust je uit. Waardoor je met steeds minder energie je bed in en uit gaat 

Moedig probeer je een weg te slaan in wat je doormaakt. Maar langzamerhand zakt de moed je steeds meer in de schoenen 

Het moment van leven gaat steeds meer aan je voorbij.

Voor veel vrouwen is dit een grote worsteling. Die ervoor zorgt dat ze steeds meer grip verliezen op hun leven. Bakken met energie kost het en ze raken steeds meer vervreemd van hunzelf.

Spijtig.

Zonde.

Vooral omdat de prijs die ervoor betaald wordt onnodig hoog is.
Maar voor jou hoeft het helemaal niet zo te zijn.

Kan ik je daarbij helpen?

 

Ja

Er is namelijk een manier om ervoor te zorgen dat je loskomt van emoties die op je drukken. Zodat er innerlijke rust en ruimte ontstaat. En je draagvlak vergroot. Dit bereik je met je het traject ‘Open de deur naar innerlijke rust en ruimte’.

Stel je voor: je bevrijdt jezelf van de spanning en de daarbij behorende drukkende emoties. 

En je gaat ervaren dat: 

Z

Je grip krijgt op je situatie en je beter in je vel voelt

Z

Je het afvoerputje in jezelf gevonden hebt en je innerlijke emmer leegt

Z

Negativiteit teruggedrongen wordt en positiviteit weer mag stromen

Z

Je vanbinnen meer ruimte voelt en je incasseringsvermogen vergroot 

Z

Er ruimte is voor jezelf en anderen in je leven waardoor je relaties verbeteren

Z

Je energie overhoudt om prettig de dag door te komen

En ook: dat je steeds meer tot jezelf komt.

Wat is de weg daarnaartoe?

Wellicht ben je eerder in therapie geweest en heb je al ontdekt waar de schoen voor jou wringt. Met je verstand weet je nu wat je moet doen.

Maar je gevoel werkt nog niet helemaal mee.

Hoe ga je nu verder? Blijf je aanmodderen, tegen beter weten in?

Dat gun ik je niet.

Het leven is  namelijk te kort om je emoties tussen jou en je relaties in te laten staan. Bakken met energie kost het en je raakt steeds meer van jezelf vervreemd.

Terwijl jij niet je emotie bent. Jij bent veel meer dan dat. Je hebt prachtige hulpbronnen in jou.

Die kunnen je helpen je innerlijke rust weer te ervaren. Het enige is dat jij misschien niet weet hoe je weer in contact komt met die hulpbronnen. 

Althans: nog niet.

De oplossing: Open de deur naar innerlijke rust en ruimte
Met het traject ‘Open de deur naar innerlijke rust en ruimte’ maak je je los van de druk en spanning. Zodat je weer vanuit je eigen kracht leert handelen. 
Er spleten ontstaan om rust door te laten stromen. En je weer tot jezelf komt. 

Pure dankbaarheid 

Dit zeggen prachtige vrouwen over MonFaraz

De vraag die mijn leven letterlijk veranderde

Ze vroeg me welke kleur heeft jouw leven nu? Gitzwart hoorde ik mezelf zeggen. Toen barstte ik in huilen uit. Maar het was oké zei ze, laat je tranen er maar zijn. Daar begon het helingsproces voor mij. Ik hoefde me niet meer groot te houden.

FatimaZohra is een fantastisch mens. Je voelt dat ze je wilt helpen. En geholpen heeft ze me. Als ik mijn therapieproces mag beschrijven: van gitzwart dal naar een mooi lichtblauwe vlinder. Ik voel me weer vrij en blij. Beste lezer, als er iemand op aarde begaan is met jouw lot en geluk dan is het therapeute FatimaZohra wel. Wanneer je vastloopt dan helpt ze je verder. Wanneer je weer vrij bent, helpt ze je naar meer levensvreugde. Ik kom nog steeds met veel plezier langs voor een APK sessie

Majda (32)

Lieve Fatima Zohra,

In het begin vond ik het heel spannend en wist niet wat ik kon verwachten. Door jouw goede uitleg, begrip en rustgevende stem en houding is het goed gekomen. Na een aantal sessies voelde ik mijzelf al een stuk sterker.

Los van dat ik soms heel verdrietig was hebben wij ook veel gelachen. Ik vond dat heel fijn.

Bedankt voor je luisterend oor en je inzet.

Sascha (42)

 

Maar… hoe gaat het in zijn werk?

Nu je weet wat het traject ‘Open de deur naar innerlijke rust en ruimte’ inhoudt, kan ik me zo voorstellen dat je je afvraagt: “Maar hoe werkt het in de praktijk?”

Mooie vraag. Ik neem je daarin mee.

De eerste stap in het traject is succes vieren. Het is namelijk moedig dat je besluit je te willen losmaken van beperkende innerlijke spanning en drukkende emoties.

Daarna werken we in zestien weken tijd-
samen stap voor stap toegewijd aan het  hervinden van je innerlijke rust en ruimte.

Praktisch ziet het er zo uit:

Een intakegesprek van 60 minuten.
In het  intakegesprek leggen we samen de basis voor jouw innerlijke rust en ruimte. Daarin is jouw verhaal het script en ben ik de regisseur van het proces.

We zien elkaar daarna om de twee weken in 5 persoonlijke live therapie sessies van 50 minuten. Waarin we in elke sessie met een thema werken dat je helpt meer innerlijke rust en ruimte te ervaren. En tot jezelf komen.

Ook heb je recht op drie schaduwsessies. Dat zijn sessies die je thuis volgt aan de hand van het bonusmateriaal dat ik je bied in de Mon Steun & Faraz Academy. 

Zodat de spanning en druk langzaam afbrokkelt en er ruimte ontstaat voor rust in je hoofd en in jezelf.

Het mooie resultaat van het traject:

Z

Je krijgt grip op jezelf én grip op je situatie

Z

Je emmer is leger en je incasseringsvermogen groter

Z

Je maakt innerlijke ruimte vrij. Zodat elk celletje en vezeltje in je lichaam zich oplaadt met nieuwe energie

Z

Iedere dag neem je je innerlijke rust beter waar. En situaties maken je minder snel zenuwachtig.

Z

Er ontstaat ruimte en rust in je hoofd en je slaapt beter.

Z

Je zenuwen worden met de dag sterker waardoor je beter opgewassen bent tegen uitdagingen in het leven

Dit zorgt ervoor dat:

Z

Je de lader voor je innerlijke batterij ontdekt om jezelf te vullen met nieuwe energie

Z

Je jezelf vrijmaakt van de beslommeringen van de dag

Z

Je vastzittende spanning in je lijf loslaat, zodat je lichaam verzacht en welverdiende rust krijgt

Z

Je jezelf niet meer in de weg zit met alle moeten(s) en daardoor de mildheid voor jezelf kunt laten stromen

Z

Je beter kunt ontspannen en de rust in jezelf vinden

Z

Je weer in contact met jezelf komt en heerlijk kunt genieten van de kleine dingen in het leven

Met als prachtig bijproduct:

Z

Je voelt je anders… positief, met meer motivatie en energie

Z

Je voelt meer de levendigheid van het leven en hoort de vogeltjes weer fluiten.

Z

Je blik op de toekomst wordt meer gekleurd vanuit vertrouwen

Z

Je voelt de blijdschap en de energie in jezelf stromen

Z

Rust vult elke vezel van je lichaam, zodat je dit natuurlijk uitstraalt. Het doet je goed, het doet je stevig in het leven staan.

De Investering

Je investering voor dit traject is 997 euro.

Of je de investeringen in termijnen kan voldoen?  Ja, dat kan. Dat maakt het voor jou makkelijker om de deur te openen naar innerlijke rust en ruimte. Je totale investering komt wel ietsje hoger uit: 3 termijnen van 350 euro omdat we administratief het een en ander moeten omzetten.

Maar misschien hoef je het niet uit eigen zak te betalen

Met MonFaraz ben ik aangesloten bij de RBCZ, NBVH en SCAG. Zo garandeer ik de hoge kwalitatieve zorg. Ook maak ik het daarmee voor jou mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Bij een aanvullende verzekering kan afhankelijk van de verzekeraar het bedrag voor alternatieve zorg tot boven de duizend euro uitkomen. Wellicht wordt jouw traject dan alléén een investering van tijd en niet van geld. Informeer daarom vandaag nog bij je verzekeraar naar de mogelijkheden. 

Voor wie is ‘Open de deur naar innerlijke rust en ruimte’(en voor wie niet)?

Open de deur naar innerlijke rust en ruimte is voor vrouwen die geloven dat échte verandering begint bij henzelf. Ze zijn bereid de weg naar verandering te bewandelen wanneer ze daarin begeleid worden. Daarnaast is het voor vrouwen die al eerder therapie hebben gehad en het mooi verrichte werk willen doorzetten en verdiepen.

Als je een positievere kijk op de toekomst wilt hebben. Wanneer je je emoties niet tussen jou, en je relaties in wilt laten staan. Meer de rust in jezelf en je gedrag wilt vinden. Eindelijk de zwaarte en druk eraf.

In al die gevallen is ‘Open de deur naar je innerlijke rust en ruimte’ bij uitstek geschikt voor jou.

Kleine waarschuwing vooraf: diep graven is niet nodig, maar wel een bereidheid tot positieve verandering. Door vooral niet te blijven hangen in wat je doormaakt. De stappen te zetten die nodig zijn. Want je zult met de geboden tools aan de slag behoren te gaan en dat betekent wilskracht en motivatie.

Ik werk daarom alleen met vrouwen die geloven dat ze kunnen veranderen. Gemotiveerde vrouwen met een sterke drijfveer.
Die de deur naar innerlijke rust en ruimte willen openen en daarmee goed voor zichzelf zorgen.

monfaraz, logo, Therapie & Allah’s onmetelijke liefde, therapie
FatimaZohra Bouchareb

Waarom zou je met mij werken?

Ver voor het bestaan van MonFaraz was mijn liefde voor de mens al groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Enkele jaren geleden maakte ik een moment van bezinning mee. Hierdoor kon ik verbinding maken met mijn innerlijke kracht en leerde ik mijn verscholen talent kennen. Mijn talent bleek te liggen in het op natuurlijke wijze rust in een situatie brengen, mensen geruststellen en op weg helpen.

Gaandeweg begreep ik dat er een therapeut in mij huisde. Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar een mens zich gezien en begrepen voelt, ongeacht huidskleur, geloof of afkomst.

Waar je als vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen schaamteloos jezelf kunt zijn. Je erkend wordt in wie je bent en de pijnen die je met je meedraagt. Zodat het je niet langer belemmert en je de rust in jezelf vindt.

Pure dankbaarheid 

Dit zeggen prachtige vrouwen over MonFaraz

Jij hebt een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. En dat doe jij nog steeds. Jij hebt mij geholpen om mezelf weer terug te vinden. Om weer van het leven te genieten en om te doen waar ik van houd. Jij hebt ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen heb in mezelf. Ik geniet nu weer van de dingen waar ik hiervoor van genoot. Ik ben weer de oude ik, waar ik naar op zoek was, maar die ik dankzij jou weer heb gevonden. Het allermooiste is zelfs dat ik nu nog meer van het leven geniet dan ooit hiervoor. Het zijn de kleine dingen die mij gelukkig maken. Dankbaar, dat is wat ik ben.

Nogmaals: DANKBAAR!!! Bedankt voor alles! Jij maakt therapie iets moois en niet iets psychisch of medisch. Jij maakt het verschil. Ma shaa Allah en Allahouma bareek.

Siham (39)

Angst om hulp te vragen
Nooit vroeg ik om hulp maar stond wel altijd klaar voor anderen. De reden? angst.
Maar niet eerder voelde ik me zo kwetsbaar. En in die tijd zag ik MonFaraz op Facebook voorbij komen met pakkende teksten die mij een veilig en warm gevoel gaven. Iets wat ik lang niet meer had gevoeld.

Maar toch twijfelde ik. Therapie was niet voor mij weggelegd. Want ik kwam er altijd wel zelf bovenop. Ik dacht het wel onder controle te krijgen. Totdat de emotionele pijn de controle over mij kreeg. Niet wetende dat ik veel pijn had weggestopt.

Daar zat ik dan bij MonFaraz. Ik kwam binnen en werd zo warm verwelkomd en Elamdoelilah er hing een fijne energie in de praktijk.
Alle emotie kwam eruit en ik voelde me zo leeg. Leegte omdat ik bezig was om mijn pijn uit te spreken. Langzaam begon ik ruimte te krijgen.
Door alles sessies bij MonFaraz ben ik stappen gaan maken naar een Saida 2.0 en in sha Allah ben ik onderweg. MonFaraz jij bent de pilaren die ik nodig had.

Saida (39)

 

 

Hoe besluit jij te leven?

Hoe besluit jij te leven? Vanuit onrust?
Nee toch?

Daarvoor is het leven te waardevol en mooi. Per slot van rekening heb je maar één leven – waarvan je niet weet hoe lang die is. Open de deur naar je innerlijke rust en ruimte en kom tot jezelf. De eerste stap zet je hier >>

Kleurrijke groet, FatimaZohra

PS: Dankjewel voor de tijd en moeite die je hebt genomen om mijn boodschap aan jou te lezen.

Laten we ervoor gaan

Klaar om de deur naar innerlijke rust en ruimte te openen?

Vraag hier je gratis en vrijblijvend gesprek aan

11 + 1 =

Pin It on Pinterest