Traject Liefdevol Grenzen Stellen 

Leer

liefdevol
grenzen
stellen
zonder

angst
voor

conflicten

Je leeft het perfecte plaatje aan de buitenkant.….

Je bent een gevoelige islamitische vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen. De verwachtingen van beide werelden liepen niet met elkaar op. Dit resulteerde in een drukkend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Maar van nature ben je positief ingesteld en je zocht daarin je weg.

Je studeerde, ontwikkelde jezelf en timmerde aan de weg om succesvol te zijn. Het perfecte plaatje aan de buitenkant. Alleen wat weinig mensen van jou weten, is hoe jij je vanbinnen voelt. Het stellen van grenzen en nee zeggen vind je daardoor een hele opgave. Je mijdt conflicten om de goede vrede en harmonie te bewaren, maar daarmee lever je een stuk van jezelf in en verlies je je gemoedsrust.

 

Zonde

Want er is een andere weg. Een weg waarin je ontdekt dat het mogelijk is om liefdevol en zonder conflict je grenzen te stellen. Op een manier waarbij jij authentiek blijft, met zelfliefde en respect voor je eigen behoeften, en tegelijkertijd oog hebt voor een ander.

In het traject ‘Liefdevol grenzen stellen’ krijg je, vanuit de unieke combinatie van MonFaraz, psychotherapie en Allah’s onmetelijke liefde, alle persoonlijke tools en aandacht om ook die weg te ontdekken. Zodat je harmonie, berusting en vreugde in je hart en leven ervaart, In shāʾ Allāh.

“Wat ik heb meegekregen van FatimaZohra (MonFaraz) zijn tools voor het leven.” (Nabila, 47)

 

Dit zeggen prachtige vrouwen over MonFaraz

“Dankzij jouw begeleiding sta ik stevig verankerd en vol zelfvertrouwen.”

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met jou als begeleider werkelijk uniek is. Jouw begeleiding gaat verder dan alleen praktische hulp; het is een bron van troost en onschatbare waarde. Wat jou zo bijzonder maakt, is dat je aan onze zijde staat. Onze woorden, emoties en zelfs de meest uitdagende situaties worden door jou omarmd en gerespecteerd. Het is een wonderbaarlijke stroom van begrip en harmonie.

Dankzij jouw begeleiding sta ik stevig verankerd en vol zelfvertrouwen. Mijn mentale kracht is sterker dan ooit tevoren, en dat is grotendeels te danken aan jou. Ik koester een diep en onwrikbaar vertrouwen, zelfs wanneer het leven zijn woelige momenten kent.

Bedankt, vanuit het diepst van mijn hart, voor de onschatbare begeleiding die je biedt. Jouw unieke aanpak heeft mijn leven verrijkt op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Boutaina (37)

“Ik wou dat ik meer dan 5 sterren kon geven – ik meen dit oprecht.”

Iedereen die nu de Monfaraz-recensies doorneemt en ook de mijne leest: Twijfel niet, je bent hier aan het juiste adres. Dit is echt geen verkooppraatje maar oprecht mijn mening. Wat ik heb meegekregen van Fatima Zohra (Monfaraz) zijn tools voor het leven.

Ze werkt zo puur en oprecht en ik voelde me direct thuis in haar praktijk, een veilige haven waarin alles besproken kan worden.

Ze luistert heel goed en heeft een sterk inlevingsvermogen. Ze geeft je kracht, inzichten en hoop, precies wat ik nodig had en zocht.

Een van de weinige goede therapeuten die Nederland rijk is en waar er te weinig van zijn!

Fatima Zohra, dank voor alle inzichten die je me hebt gegeven en waardoor ik altijd hoopvol bleef.

Nabila (47)

“Ik raad het programma van harte aan”

Ik volg een tijdje therapiesessies bij FatimaZohra en ik kan zeggen dat het tot nu toe een aangename ervaring is. Je merkt al heel snel dat ze het beste wil voor haar klanten en alles vanuit haar hart doet.

Het is ook heel mooi hoe ze de Islam en de liefde die Allah voor ons heeft op een natuurlijke manier verwerkt in haar sessies. Ze luistert goed naar de dingen die je nodig hebt en vanuit haar expertise kan ze ook heel goed inschatten wat er nog meer gaande is zonder dat je daar zelf bewust van bent. En dat waardeer ik enorm.

Verschillende thema’s worden behandeld die voor veel mensen relevant zijn en in mijn geval zijn het thema’s die momenteel tegelijkertijd spelen in mijn leven. Daar is dus goed over nagedacht.

Ik raad het programma van harte aan, het is goed ingedeeld en je merkt al heel snel dat FatimaZohra er veel tijd, zorg en een stukje van haar zelf in heeft gestopt.

Hayate (26)

MonFaraz is de plek waar jij je als islamitische multiculturele vrouw gehoord, gezien en begrepen voelt

Ik ben Fatima Zohra, oprichtster van MonFaraz. In 2009 bevond ik me op een punt waarin ik me nog nooit zo overweldigd en verloren had gevoeld. Maar zelfs te midden van die uitdagingen bleef ik vastbesloten om de krachtige vrouw uit te stralen die ik wilde zijn.

Hoewel ik aanvankelijk probeerde mijn emoties te negeren uit angst om verder vast te lopen, besefte ik al snel dat dit niet de juiste weg was. Ik ben niet iemand die wegduikt wanneer de situatie moeilijk wordt; integendeel: mijn kracht ligt juist in het vinden van wegen om uit moeilijke situaties te stappen.

Die zoektocht leidde me naar een instituut waar ik de nodige ondersteuning vond om mezelf opnieuw te ontdekken en mijn inspiratie te hervinden. Ook kwam ik erachter wat me dreef en wat mijn talenten zijn: mensen vanuit positiviteit inspireren en de rust laten stromen. Ik ontdekte mijn échte ik en dat er een therapeut in mij huisde. Dit inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen.

Vier jaar studeerde en werkte ik hard aan mezelf – ik ontwikkelde de therapeut in mij. Met succes. Mijn vertrouwen werd zo groot en sterk als dat van een rots. Het gevoel van tekortschieten verdween, omdat ik steevast geloof dat ik goed ben zoals ik ben. Ik leerde liefdevol en conflictvrij mijn grenzen stellen. Problemen van anderen rusten niet langer met schuldgevoel op mijn schouders. Voor mij is het de balans in het leven.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt. Waar je als vrouw, die is opgegroeid tussen twee culturen, schaamteloos jezelf kunt zijn. Waar je erkend wordt in wie je bent en wat je doormaakt. Jij transformeert je angsten en onzekerheden. Zodat jij in contact bent met je mooie innerlijke kracht en steeds meer inziet hoe waardevol jij bent.

Want krachtige vrouwen vormen harmonieuze en vreugdevolle gemeenschappen. “En ik geloof oprecht dat dat is wat de wereld nu nodig heeft.”

Dit ontvang jij in het groepstraject van liefdevol grenzen stellen

24/7
Toegang tot de academy

2 krachtige coachcalls met een kleine veilige groep

Antwoord op
je persoonlijke vragen

Toegang tot de Academy met 4 modules

Zodra je je aanmeldt, word je hartelijk ontvangen, zodat je meteen mijn betrokkenheid ervaart en krijg je direct toegang tot je persoonlijke account in onze veilige Academy. Daar heb je 24/7 toegang tot 4 krachtige modules die je leren liefdevol en zonder conflict grenzen te stellen. Deze modules bestaan uit korte en krachtige video’s, e-books, audio’s en ontspannende luisteroefeningen.

Dit is wat je precies leert:

 • Les 1: Laat Allah je verlossen van emotionele last
  Hoe je stap voor stap ervaringen, angsten, onzekerheden en beperkende gedachten die door omstandigheden zijn gevormd, kunt loslaten met de hulp van Allah.
 • Les 2: Bepaal zelf wie dichtbij mag komen en wie niet
  Je ontdekt hoe het zit met jouw mentale grens en leert deze te versterken. Een sterke mentale ‘grens’ helpt je namelijk om beter te bepalen wie wel en wie niet te dichtbij mag komen in je leven. Het maakt het makkelijker om vriendelijk maar duidelijk ‘nee’ te zeggen als iets niet goed voelt voor jou. Ook beschermt het je tegen de negatieve energie van anderen. En het belangrijkste is dat het je leert om jezelf niet schuldig te voelen als je grenzen stelt en de verantwoordelijkheid bij anderen laat waar die hoort.
  Les 3: Leer nee zeggen zonder schuldgevoel
  Je leert hoe je bewust en onbewust ‘nee’ kunt zeggen, zodat je wensen en verzoeken van anderen die ingaan tegen jouw belangen vriendelijk kunt afslaan zonder je daar schuldig over te voelen. We beginnen met hoe je ‘nee’ zegt en op welke manier je dat kunt doen, want je kunt namelijk op verschillende manieren ‘nee’ zeggen. Daarvoor hoef je echt niet van de hoogste duikplank te springen. Dat mag en kan vanuit wie jij bent.
  Les 4: Angst voor conflicten transformeren
  In deze les leer je hoe je contact maakt met het diepe vertrouwen dat Allah in je geschapen heeft, zodat het je helpt om op een meer constructieve, zelfverzekerde manier met conflicten om te gaan.

2 krachtige coachcalls met een kleine veilige groep

Je maakt deel uit van een kleine groep, waardoor een vertrouwde en veilige omgeving ontstaat waarin iedereen de kans krijgt om zichzelf te zijn en zich gezien te voelen. Het is een ruimte waarin je vrij bent om je vragen te stellen zonder angst voor veroordeling.

Bovendien zijn de interactieve online sessies ontworpen om een gevoel van verbondenheid en ondersteuning te creëren. Tijdens deze sessies duiken we samen dieper in de materie, bespreken we praktijkvoorbeelden en sta ik persoonlijk klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit alles met als doel om jou gemotiveerd te houden en te inspireren om direct aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten die je opdoet.

Er zal een opname beschikbaar zijn van de coachcalls voor het geval je er onverhoopt niet live bij kunt zijn, zodat je achteraf de waarde voor jezelf kunt halen.

 

 

Antwoord op
je persoonlijke vragen

 • Je vragen zijn welkom: binnen de Academy is er een handige tool waar je eventuele vragen over de modules en lessen kunt stellen. Deze komen in mijn mailbox terecht en ik zal ze meenemen in de verdiepende en krachtige coachingcalls.

Dit traject is ideaal, verrijkend en alléén voor jou wanneer jij:

 • Gelooft dat échte verandering begint bij jezelf.
 • Liever naar wegen zoekt voor groei in plaats van ergens in blijven hangen.
 • Je voor de volle 100 % committeert en bereid bent de stappen te zetten die nodig zijn.
 • Van nature positief ingesteld bent en het vermogen hebt om te reflecteren.
 • Bereid bent tijd, aandacht en geld te investeren in jezelf.
Je ontvangt direct toegang tot je persoonlijke account in onze veilige Academy

Na dit traject kan en weet je….

 • Hoe je stap voor stap ervaringen, angsten, onzekerheden en beperkende gedachten die door omstandigheden zijn gevormd, kunt loslaten met de hulp van Allah.
 • Op welke manieren je de stress en spanning in je dagelijks leven kunt verminderen. Hoe je incasseringsvermogen groeit, wat resulteert in een mentaal en emotioneel sterker gevoel.
 • Waarom je moeilijk grenzen kunt stellen voor jezelf. Dit zelfinzicht helpt je om een mooie eerste stap te zetten om jouw mentale grenzen te ontdekken en te versterken. Zo kun je beter bepalen wie wel en wie niet te dichtbij mag komen in je leven.
 • Hoe je bewust en onbewust ‘nee’ kunt zeggen, zodat je wensen en verzoeken van anderen die ingaan tegen jouw belangen vriendelijk kunt afslaan zonder je daar schuldig over te voelen.
 • Op welke manieren jij ‘nee’ kunt zeggen, zonder daarvoor van de hoogste duikplank te springen. Dit kan en mag vanuit wie jij bent.
 • Je bent beter in staat om je eigen grenzen te herkennen en te respecteren. Door ‘nee’ te zeggen wanneer dat nodig is, bescherm je je eigen welzijn en energie, wat resulteert in een groter gevoel van innerlijke rust en balans tussen werk en privé.
 • Hoe je contact maakt met het diepe vertrouwen dat Allah in je heeft geschapen, zodat het je helpt om op een meer constructieve, zelfverzekerde manier met conflicten om te gaan
Je ontvangt direct toegang tot je persoonlijke account in onze veilige Academy

De investering om liefdevol je grenzen te leren stellen, waarbij je dit ontvangt:

Toegang tot de Academy met 4 modules
2 krachtige coachcalls met een kleine en veilige groep
Handige communicatietool voor het stellen van vragen
De eerste 5 deelnemers ontvangen ook een 1-op-1 coachcall van 20 minuten cadeau

éénmalig

€ 199

in 2 termijnen

€ 112,5

Belangrijk om te benadrukken is dat dit een speciale kortingsprijs is. De normale prijs is €299, maar nu eenmalig beschikbaar voor slechts €199. Houd er rekening mee dat betalen in termijnen iets hoger uitkomt wegens extra administratiekosten.

Je ontvangt direct toegang tot je persoonlijke account in onze veilige Academy

"'Ik durf nu mijn hart te volgen en heb een carrière switch gemaakt. Mijn leven heeft diepgang"

Er is zoveel wat ik wil zeggen maar weet niet waar te beginnen. Als ik het in één woord mag vatten dan is Monfaraz voor mij levensveranderend geweest.

Op alle vlakken. Werk. Loskomen van pijn uit mijn verleden. Relaties die verbeterden omdat ik liefdevoller werd naar mezelf en anderen. Vooral die met mijn ouders. Ik kan nu zoveel beter inzien dat zij bepaalde dingen hebben gedaan omdat ze niet beter wisten en niet omdat ze niet beter wilden. Ik ben nu zo dankbaar voor hun aanwezigheid in mijn leven.

Ook durfde ik mijn hart te volgen en heb een carrière switch gemaakt. Mijn leven heeft diepgang. Betekenis en een nieuwe kleur. Ik krimp niet meer ineen van schaamte of angst maar sta achter mezelf en mijn beslissingen.

Maar waar ik FatimaZohra het meest dankbaar voor ben is dat ik door haar meer van mezelf en Allah ben gaan houden. Ik vertrouw zoveel meer op de mooie dingen die in mijn leven komen en gaan komen. Als je maar een beetje twijfelt over Monfaraz, niet doen. Puurder, echter en liefdevoller in haar professionaliteit zal je niet vinden. 
Esra (31)

Je ontvangt direct toegang tot je persoonlijke account in onze veilige Academy

"Het heeft een aanzienlijke, blijvende en positieve impact gehad op mijn leven"

Voordat ik Monfaraz ontdekte, gaf ik alles weg zonder grenzen. Mijn liefde, tijd, en zelfs mijn schatten stonden altijd ter beschikking van anderen, zelfs voor vage kennissen. Dit kwam voort uit onzekerheid en een diep verlangen om anderen te helpen, maar uiteindelijk deed ik mezelf tekort en kwam ik niet tot bloei.

Op zoek naar verandering begon ik aan het programma "Bouw vertrouwen zo sterk als een rots." De oefeningen en inzichten waren diepgaand en hebben mijn leven aanzienlijk veranderd. Twee weken geleden kreeg ik op mijn werk de opdracht om te delen welke situatie of persoon mij als mens heeft veranderd. Dankzij het programma heb ik geleerd om niet alles te delen en mijn kwetsbaarheid beter te beschermen.

Waar ik voorheen alles met mijn team deelde, ben ik nu selectiever en bewuster in wat ik deel en met wie. Dit heeft me geholpen om sterker en zelfverzekerder te worden. Mijn diepste gevoelens en ervaringen blijven bij mij, en ik deel ze alleen met mensen die het waard zijn. Dit heeft mijn kwaliteiten beter naar voren gebracht en me in staat gesteld om mezelf het beste te gunnen.

"Bouw vertrouwen zo sterk als een rots" heeft me geleerd om mijn grenzen te bewaken en mijn waarde te erkennen. Het is een krachtig programma dat een blijvende, positieve impact heeft gehad op mijn leven. Mijn dua is ook voor jou. Zonder jouw hulp was ik nooit gekomen waar ik nu ben, in de staat waarin ik nu verkeer, op de weg naar het uit laten komen van alles wat ik wil bereiken. Moge Allah jou rijkelijk belonen met het goede en moge Allah alles wat jij wilt verwezenlijken mogelijk maken. Moge Allah jou en je geliefden beschermen en moge Allah jou anderen laten begeleiden naar hun droom!
Anna (45)

 

Antwoorden om een totaal beeld te hebben van het traject

Wat mag je verwachten na aanmelding?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot je eigen account in de beveiligde Academy. Met de begeleidende Academy tour video en welkomstmail krijg je een warm ontvangst, zodat je mijn betrokkenheid daarin ervaart. Daarna neem ik je stap voor stap mee in hoe jij in 4 weken tijd ontdekt hoe je liefdevol en conflictvrij je grenzen stelt. Ook krijg je de data door voor onze verbindende momenten in de groepssessies, en inzicht in hoe je de handige tool binnen de Academie gebruikt voor je vragen.

Waar & wanneer?

De startdatum van dit traject vindt dit jaar nog maximaal twee keer plaats. Je kunt je alleen aanmelden als deze pagina zichtbaar is. Zodra je je hebt aangemeld op de zichtbare pagina en de betaling is voldaan, krijg je direct toegang tot je eigen account in de beveiligde Academy.

Daarna neem ik je stap voor stap mee om in 4 weken tijd te ontdekken hoe je liefdevol en conflictvrij je grenzen kunt stellen. Ook ontvang je de data voor onze live verbindende online momenten in de groepssessies.

Hoeveel tijd en aandacht behoor ik per week te investeren voor het traject?

De ervaring leert me dat je met een gemiddelde van 2 uur per week een heel eind komt.

Je reserveert best 1 uur voor het doornemen van de werkboeken en 1 uur voor het uitwerken van de opdrachten. Het meeste effect ervaar je als je jezelf dagelijks onderdompelt in de ontspanning, de hoop vergrotende dua en positieve gedachten audio’s die doordringen in de diepere lagen.

Hoe lang behoud ik toegang tot de Academy?

Na 1 maand begeleiding behoud je twee maanden toegang tot het materiaal. Zo heb je alle ruimte om bepaalde modules op te frissen of daarin de kracht van herhaling toe te passen. In totaal heb je dus 3 maanden toegang tot de academy.

Komt er een opname van de coachcalls als ik er niet live bij kan zijn?

De krachtige coachingcalls zullen in samenspraak met de groep en mij ingepland worden om de aanwezigheid voor een ieder van jullie zo goed mogelijk, mogelijk te maken. Mocht je onverhoopt door omstandigheden er niet bij kunnen zijn, niet getreurd, je ontvangt de opname van de sessie, zodat je achteraf de waarde voor jezelf eruit kan halen.

De investering om liefdevol je grenzen te leren stellen, waarbij je dit ontvangt:

Toegang tot de Academy met 4 modules
2 krachtige coachcalls met een kleine en veilige groep
Handige communicatietool voor het stellen van vragen
De eerste 5 deelnemers ontvangen ook een 1-op-1 coachcall van 20 minuten cadeau

éénmalig

€ 199

in 2 termijnen

€ 112,5

Belangrijk om te benadrukken is dat dit een speciale kortingsprijs is. De normale prijs is €299, maar nu eenmalig beschikbaar voor slechts €199. Houd er rekening mee dat betalen in termijnen iets hoger uitkomt wegens extra administratiekosten.

Je ontvangt direct toegang tot je persoonlijke account in onze veilige Academy

Pin It on Pinterest