Je bent een single, gevoelige en zorgzame jonge vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen. In beide werelden kon je niet helemaal jezelf zijn. Twijfel over jezelf. Gedachten of je wel goed genoeg bent, mag je er wel zijn, werden je eigen.

Van nature ben je positief ingesteld en je liet je dan ook niet kisten. Je studeerde hard. Timmerde aan de weg om succesvol te zijn. Het perfecte plaatje aan de buitenkant.

Alleen wat weinig mensen van jou weten is hoe je je vanbinnen voelt. Daar ben je onzeker, eenzaam, angstig. En hoe vaak voel je jezelf tekortschieten?

Van binnen wankel je. Maar toch probeer je er het beste van te maken. Daarvoor mijn diepste respect. Het getuigt namelijk van een drive om niet bij de pakken neer te zitten. En dat siert je. 

Alleen ik weet ook dat je inlevert op levensvreugde, innerlijke rust en vrijheid.

En dat vind ik eeuwig zonde.

Jij bent namelijk veel meer dan de angst en onzekerheid. Echt. Allah heeft je met zulke mooie eigenschappen, krachten en talenten geschapen. Daarom vertrouw ik op één ding: Je bent al goed zoals je bent.

Het is hooguit dat je wellicht niet (meer) weet hoe je in contact komt met die mooie eigenschappen en innerlijke kracht.

Voor vrouwen zoals jij zet ik me graag in. Vanuit de onmetelijke liefde van Allah, dankbaarheid en het talent dat hij me geschonken heeft.

Zodat jij in sha Allah in contact komt met die mooie innerlijke kracht. En bouwt aan zelfvertrouwen sterk als rots.

 

Therapie is alles kunnen vertellen
zonder vreemd aangekeken te worden.

Ik vind dat oordeel en schaamteloos jezelf kunnen zijn, geen uitzondering maar de norm behoort te zijn.

Want als aandachtige oren naar je luisteren. Vriendelijke woorden je bemoedigen. Milde ogen naar je kijken. En zien wie jij écht bent, groei en heel je als mens. 

Daarom doe ik de dingen een beetje anders. Vanuit unieke eigenheid laat ik de wereld van wetenschappelijk onderzochte therapie methodes en Allah’s onmetelijke liefde samenkomen. Zodat jij in je persoonlijke groei ook die berusting, vreugde en harmonie van de islam voelt.
Daarbij wordt je uitgenodigd uit eenvoud rust te creëren en je thuis te voelen in jezelf.

monfaraz, logo, Therapie & Allah’s onmetelijke liefde, therapie, kracht

Wil jij nu al beginnen met bouwen aan zelfvertrouwen?

Doe gratis mee met de Steun & Faraz inspiratie

Inspirerende woorden

Alsof je door de polder fietst met de wind zachtjes in je rug. 
Zodat je daarna weer het vertrouwen voelt dat het goed komt.

 

Zal ik je een geheim vertellen?

Zal ik je een geheim vertellen?

Het was Hemelvaartsdag. Iets meer dan vijfentwintig jaar geleden. Een dag die ik nooit meer zal vergeten. En de buren ook niet. Ze werden namelijk door mij wakker gegild 🙂

Ik neem je mee in de waargebeurde film…

Lees meer

Mooie woorden van prachtige vrouwen

Lieve Fatima Zohra,

Ontzettend bedankt voor je pure en professionele inzet. Vind het sowieso een compliment waard dat je mij niet alleen kon volgen, maar ook begreep en uiteindelijk de juiste richting kon opduwen. Je hebt in zeer korte tijd twee grote issues aangepakt. Hoop je inshAllah weer te zien, ook als er geen grote issues moeten worden aangepakt. Ik zie het dan meer als een APK-behandeling.

Moge Allah jou en je dierbaren belonen.

Liefs

Rachida

Daar zit ik dan, vast in een rollercoaster, emotieloos. Willen schreeuwen maar ik kan niet schreeuwen. Ik raak in de war.

En dan een intake gesprek met een spot on diagnose door Monfaraz. Met als resultaat dat een enkele behandeling mij m’n stem heeft terug gegeven. Ik kan mijn rust weer de ruimte geven en opgelucht ademen. Ik heb mijn kracht hervonden en kan nu mijn verlies en verdriet gaan omarmen met een glimlach.

Ouarda

Lieve Fatima Zohra,

Ik ben niet goed met woorden maar ik voel zoveel liefde voor jou. Je hebt me geholpen toen ik het moeilijk had. Je geloofde in mij toen ik het niet deed in mezelf. Door jouw hulp sta ik weer stevig in mijn schoenen, geloof en hou ik weer van mezelf.

Hasna 

Zoals ik sinds begin af aan heb gezegd “Het is meer dan therapie”! Fatima-Zohra is een geweldige therapeute die zich 100% inzet voor haar cliënten. Ik ben zeer tevreden met deze investering in mijzelf. Dankzij MonFaraz ready om zelf verder te gaan, maar kom zeker wel terug voor een periodieke keuring 😉Sarah 

Pin It on Pinterest