Verhalen

Voor inspiratie en een sprankeling levensvreugde 

monfaraz, logo, Therapie & Allah’s onmetelijke liefde, therapie, kracht
Er is niets wat ik liever doe dan inspireren, schrijven en spreken vanuit het hart 

Omdat ik jou als zorgzame, multiculturele islamitische vrouw daarmee de sprankeling van levensvreugde gun

Eens per week schrijf ik verhalen vanuit mijn hart. Met de juiste aandacht en positieve energie.

Zo doorboor ik mijn creativiteit en vloeien de woorden uit mijn pen. Ter inspiratie en als steun. Alsof je door de polder fietst met de wind zachtjes in je rug. Zodat jij daarna het vertrouwen en levensvreugde voelt stromen.
Wil jij dat ook? Voel je dan welkom binnen de community. Je gratis daarvoor aanmelden kan hieronder.

 

Om  de verhalen, dua’s en hartrakende inzichten te ontvangen, behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring . Voor mij is dat een pure formaliteit. Want ik weet niet beter dan dat transparantie, eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden de norm is.

 

Pin It on Pinterest