Download GRATIS POWERNAP

Helpt de beslommeringen van de dag loslaten

Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk zoals beschreven in mijn privacyverklaring. En ontvang je waardevolle tips en tools. 

 Laad je batterij op

Door de waan van de dag en alle bijhorende verplichtingen, vergeten we vaak te ontspannen. Het schiet erbij in.   Terwijl  het lichaam en mind de rust en ontspanning nodig heeft. Om opgebouwde stress, negativiteit en de   beslommeringen van de dag los te kunnen laten.

De powernap is een mp3 luister opname die je kunt opzetten wanneer je een moment voor jezelf nodig hebt. Met een   kalmerende en rustgevende stem word je met positieve woorden en suggesties liefdevol begeleidt naar de ontspanning.

Zodat je je innerlijke batterij oplaadt, stress loslaat en prettig tot jezelf komt.

De opname helpt je:

Z

Loslaten en nieuwe energie opdoen

Z

Prettige ontspannen en heerlijk rusten

Z

Aan een aangenaam moment voor jezelf

Z

Je innerlijke batterij opladen

Rust komt van binnenuit

Al ruim 3 jaar help ik met veel liefde en heel mijn hart mensen vooruit. Omdat ieder mens uniek is, is de vraag om hulp ook bijna altijd anders. Soms wil iemand zijn angst overwinnen. Een ander wil leren zijn grenzen aangeven en zo nu en dan werken we aan stoppen met roken. Maar één ding hebben al deze mensen gemeen. Ze zijn allemaal op zoek naar rust. Rust die stroomt van binnenuit.

Met de ontspanningsopname ( powernap) hebben veel mensen de eerste stap gezet naar hun innerlijke rust.

–  FatimaZohra Bouchareb, MonFaraz

Wil jij ook de deur openen naar rust? download de gratis powernap

Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk zoals beschreven in mijn privacyverklaring. En ontvang je waardevolle tips en tools.