0650974457 info@monfaraz.nl

Je bent een vrouw die is opgegroeid tussen twee culturen.
Daarin kwam je de nodige struggles tegen. Waardoor het voor jou voelt alsof je je aan beiden werelden te bewijzen hebt.
Je studeerde hard. Daarna timmerde je aan de weg om succesvol te zijn in je baan. Met familie, vrienden en kennissen om je heen heb je een goede band. Het perfecte plaatje aan de buitenkant.

Maar wat maar weinig mensen van jou weten is hoe jij daadwerkelijk van binnen voelt. Onzeker, eenzaam, angstig en vaak ook het gevoel van tekort schieten.

Omdat je vindt dat je elke rol goed MOET vervullen. Als dochter, moeder, zus, schoondochter, vriendin collega, partner….
Maar in dat heilige moeten loop je zo langzamerhand vast.

Je probeert het te maskeren.

Want stel je voor dat de buitenwereld erachter komt? Dan weten ze dat je je sterker voordoet.
Jij weet het zeker: je valt dan door de –niet goed genoeg zijn- mand. Hoor je dan nog wel bij? Ben je als persoon nog wel goed genoeg?

Uit schaamte wil je dat koste wat het kost vermijden. Alleen hierdoor ga je steeds meer herkennen dat:  

  •  Je jezelf alsmaar minder ruimte gunt om fouten te maken. Waardoor elke vorm van feedback hard binnenkomt.
  • Je eigen doen en laten leg je onder het vergrootglas. Daar kijk je kritisch naar. Vervolgens deel je jezelf zo een sneer uit dat je vijand denkt- wow ik had het niet beter kunnen doen.
  • Het lukt je aardig om het probleem van een ander bij een ander te laten. Alleen dat gaat dat niet zonder schuldgevoel. Op zo’n moment lijkt het gevoel van schuld je als een emotionele sluipschutter onder bedwang te houden. Waardoor je bijna geneigd bent tegen de ander te zeggen- weet je wat ik fiks het wel.
  • Je zelfvertrouwen is groter dan een huis in Madurodam. Alleen hoeveel groter en steviger? 
  • De pijnen die je meedraagt uit het verleden zorgen ervoor dat je niet van het moment kunt genieten. En je kijk op de toekomst is meer vanuit angst dan vertrouwen gekleurd.

Maar ja. Hoe ga je nu verder?

Bang blijven om door de -niet goed genoeg zijn- mand te vallen: maar stel dat er geen mand is? Er geen goed of fout is? Omdat je mens bent en daarmee al goed genoeg. 
En je nu kostbare tijd aan het verdoen bent met je zorgen maken? Het leven is te kort om je pijnen tussen jou en je relaties in te laten staan. Bakken met energie kost het en je raakt steeds meer vervreemd van jezelf.

Terwijl jij niet je emotie bent. Jij bent veel meer dan dat. Je hebt prachtige hulpbronnen in jou. Die jou kunnen helpen je innerlijke kracht weer te ervaren…..

Gun jezelf meer ruimte, rust en kleur in je leven. Laat me je daarbij helpen..