06 50974457 info@monfaraz.nl

Onlangs werd ik geïnterviewd door de website Qantara over mijn werk als therapeute.

Hierin vertel ik hoe ik tot mijn keuze ben gekomen om als therapeut aan de slag te gaan en waarom ik gekozen heb voor de richting van de Integratieve Psychotherapie.

In het interview vertel ik onder meer over omgaan met pijn uit het verleden. Ik denk namelijk dat je pijn nooit volledig kunt kwijtraken, maar dat je met een goede therapie wel tot de kern kunt komen en tools krijgt om met die pijn om te gaan, zodat hij niet meer in de weg staat in het functioneren van je huidige leven.

Als voorbeeld noem ik mensen die met burn-out klachten vaak maar blijven doorgaan. Dit doen ze namelijk niet zomaar. Er is vaak een sterke overtuiging of een gevoel dat ervoor zorgt dat ze dat blijven doen.

Ook vertel ik over mentale conditie opbouwen en dat mildheid naar jezelf daarbij essentieel is.

Benieuwd naar het hele interview? Je vindt het hier

Meer weten over hoe Integratieve Psychotherapie jou zou kunnen helpen? Stuur me een mailtje of bel me. Ik sta open voor al je vragen.