De kracht
van bemoedigende woorden 

Gratis audio opname
Vanuit de unieke combinatie
Persoonlijke groei & Allah’s onmetelijke liefde

Gratis audio opname 

voor de zorgzame multiculturele islamitische vrouw.

Met de opname gun ik jou rust, positiviteit, vertrouwen en vreugde

Z

Om met de dag emotioneel sterker en rustiger te worden. Zodat moeilijkheden niet groter lijken dan ze zijn in sha Allah. 

Z

Je ervaart hoe je zorgen en spanning loslaat. Zodat er ruimte ontstaat voor innerlijke rust en innerlijke kracht. 

Z

Voor een verschil in levensvreugde. Hierdoor vergroot je de waarde van de koffiegeur die op zondagochtend je neus verwent, de zingende vogels die je oren strelen en de kleurrijke bloemen die je ogen plezieren.

 

Persoonlijke groei & Allah’s onmetelijke liefde….

Liefdevol en stap voor stap begeleid ik jou vanuit rust, ontspanning en positiviteit door de opname.

Als grote fan van simpele concepten die voor een positief en levensveranderend effect zorgen, geloof ik sterk dat kracht zich toont in eenvoud. Dit mag je ook verwachten in deze gratis audio opname.

Details 

van de opname

Binnen 5 minuten in je inbox

Tijdbesteding 8 minuten per dag
Te beluisteren wanneer het je uitkomt op die dag

De kracht van woorden in een audio ( compact & to the point)

Online MonFaraz Academy 

Ik ben FatimaZohra Bouchareb en mijn liefde voor de mens is groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn talent ligt in het op natuurlijke wijze rust brengen in een situatie. Mensen geruststellen en op weg helpen.

Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt.
Waar je als vrouw, die is opgegroeid tussen twee culturen, schaamteloos jezelf kunt zijn.

Waar je erkend wordt in wie je bent en wat je doormaakt. Jij je angsten en onzekerheden transformeert.

Zodat jij in contact bent met je mooie innerlijke kracht en steeds meer inziet hoe waardevol jij bent.

Want krachtige vrouwen vormen harmonieuze en vreugdevolle gemeenschappen. En ik geloof oprecht dat dat is wat de wereld nu nodig heeft.

Dit zeggen prachtige vrouwen over MonFaraz

“Niet verwacht, zo een positieve impact”

De opnames over loslaten, zelfvertrouwen en angst hebben een mega impact gehad in mijn traject. Eerlijk, je gaat er veel aan hebben. FatimaZohra is zo een integer en mooi mens. Ze gaat altijd uit van de kracht van Allah. Mooie balans tussen mentale werk en mijn prachtige geloof, de islam.

Qamar (29)

“Als een paracetamol voor mijn angsten”

In een hevige paniekaanval heeft de opname mij een route gegeven naar mijn ademhaling. Luisterend naar mijn ademhaling kreeg ik de opdracht op zoek te gaan naar waar de angst zat en deze op te vangen. Rust en erkenning geven aan de angst; dat was de volgende stap.

Ik mocht bang zijn … Het was oké … Ik voelde de kalmte terugkomen en kreeg inzicht in hoe grip te krijgen op mijn angsten. Ik kwam weer in de kracht van mijn volwassenheid …

Als een paracetamol voor mijn angsten, heb ik de opname nu altijd bij me.

Jinan (40)

“Ik raad het programma van harte aan”

Ik volg een tijdje therapiesessies bij FatimaZohra en ik kan zeggen dat het tot nu toe een aangename ervaring is. Je merkt al heel snel dat ze het beste wil voor haar klanten en alles vanuit haar hart doet.

Het is ook heel mooi hoe ze de Islam en de liefde die Allah voor ons heeft op een natuurlijke manier verwerkt in haar sessies. Ze luistert goed naar de dingen die je nodig hebt en vanuit haar expertise kan ze ook heel goed inschatten wat er nog meer gaande is zonder dat je daar zelf bewust van bent. En dat waardeer ik enorm.

Verschillende thema’s worden behandeld die voor veel mensen relevant zijn en in mijn geval zijn het thema’s die momenteel tegelijkertijd spelen in mijn leven. Daar is dus goed over nagedacht.

Ik raad het programma van harte aan, het is goed ingedeeld en je merkt al heel snel dat FatimaZohra er veel tijd, zorg en een stukje van haar zelf in heeft gestopt.

Hayate (26)

Ontvang jij ook graag de bemoedigende woorden, voor meer rust, positiviteit, vertrouwen en vreugde?

Meld je dan hieronder aan en ontvang binnen vijf minuten de opname……

Om de gratis opname en de daarbij behorende mailtjes te ontvangen, behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring. Voor mij is dat een pure formaliteit. Want ik weet niet beter dan dat eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden de norm is. Je mag er dan ook op vertrouwen dat ik zorgvuldig omga met je gegevens.

Pin It on Pinterest