Gratis online trainingsreis

voor de multiculturele islamitische vrouw.

Ervaar rust en vreugde in sha Allah.

Z

Maak een scan van je leven en ontdek waar de lek van druk en ruis zit.

Z

Leer hoe je dit lek dicht zodat je negatieve gedachten en gevoelens die bij je naar binnenstromen stopt. Hierdoor geef je positieve woorden en gevoelens de ruimte en vergroot je de vreugde in je hart. 

Z

Voel hoe jouw lichaam ontspant vanuit die onmetelijke liefde en rahma van Allah. Er ontstaat ruimte en rust in je hoofd en je geniet meer van de kleine dingen in het leven.

Z

Ervaar een groot verschil in je levensvreugde dankzij de bemoedigende woorden en korte dua’s. Hierdoor vergroot je de waarde van de koffiegeur die op zondagochtend je neus verwent, de zingende vogels die je oren strelen en de kleurrijke bloemen die je ogen plezieren

 

Ik gun het jou

Ervaar met minimale inspanning
rust en vreugde in sha Allah.

Liefdevol en stap voor stap begeleid ik jou vanuit rust, ontspanning en positiviteit door deze reis.

Als grote fan van simpele concepten die voor een positief en levensveranderend effect zorgen, geloof ik sterk dat kracht zich toont in eenvoud. Dit mag je ook verwachten in deze gratis online training.

Ik ben live betrokken zodat jij je in sha Allah vergezeld voelt in je reis.

Details van het

Reisschema

12, 13 en 14 Januari 2021 

Tijdbesteding 20 minuten per dag
Te volgen wanneer het je uitkomt op die dag

3  korte video’s, audio’s en opdrachten
( compact & to the point)

Online MonFaraz Academy 
Er is een andere weg

naar meer rust en vreugde

Heb je veel aan je hoofd en voel je je daardoor onrustig?
Moet jij van jezelf alle ballen hooghouden en ojee als er één valt?

Als je dit ervaart dan is dat absoluut niet vreemd.

Opgroeien in twee werelden is een verrijking, maar ook een weg vinden in de loyaliteit naar beide werelden.

Waarin ingeslopen verwachtingen en bedekte eisen de ruimte zien om je als sluipschutter in bedwang te houden. Wat zich vertaalt in druk, spanning, onrust en nog vele andere vormen van onbehagen.

Het overkwam mij in 2009.

Nog nooit voelde ik me zo rot en verloren als in die tijd. Van binnen wankelde ik. Toch straalde ik uit dat ik een sterke vrouw ben. Uit vrees voor verder vastlopen, wilde ik het negeren. Alleen dat ging niet. Het zit niet in mijn aard om weg te lopen als het moeilijk wordt.

Mijn kracht ligt juist in het vinden van wegen om uit moeilijke situaties te stappen.

De weg leidde me toentertijd naar een instituut dat de mens helpt zichzelf en de inspiratie te hervinden.

 

 

Zo ontdekte ik dat er een therapeut in mij zit. Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt.

Waar je als vrouw, die is opgegroeid tussen twee culturen, schaamteloos jezelf kunt zijn.

Je erkend wordt in wie je bent.

 

Met alle liefde laat ik je die andere weg zien.

Jij ontdekt in deze gratis online training.

Z

Hoe je je MOETEN transformeert naar WILLEN, KUNNEN EN MOGEN en daarmee je innerlijke rust herwint.

Z

Hoe je de mildheid voor jezelf creëert. Zodat als het niet gaat zoals het MOET het ook MAG gaan zoals het gaat.

Z
Welke dingen jou helpen je levensvreugde vergroten.
Pure dankbaarheid

Dit zeggen prachtige vrouwen over MonFaraz

De sessies met jou waren een cadeau aan mezelf (Kawtar 28)

Lieve FatimaZohra,

Bedankt voor alle mooie, inspirerende, versterkende en steunende sessies van vorig jaar.

Je hebt me heel veel mooie inzichten gegeven.

Moge Allah jou zegenen met alle goeds❤!

Je bent bijzonder & een super therapeut!

Veel liefde,

Kawtar

Geen moment spijt gehad (Sanny 42)

Vlak voordat ik daadwerkelijk uitviel met een burn-out was ik op zoek naar een therapeut waar ik niet alleen mijn verhaal kon doen, maar die mij ook kon helpen weer rust te brengen in de chaos die ik op dat moment in mijn hoofd had.

Ik sliep slecht, was prikkelbaar en barstte bij het minste of geringste uit in tranen. Via Google vond ik de website van MonFaraz en deze sprak mij erg aan.

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor  FatimaZohra/MonFaraz. Wat een lieve vrouw. FatimaZohra luistert oprecht naar je, geeft je weer het gevoel dat je er doet en heeft diverse therapievormen gecombineerd om mij er zo snel mogelijk weer bovenop te helpen.

Hierdoor voel ik me weer een heel en gelukkig mens!

Klaar om de druk te verminderen en je levensvreugde te vergroten?

Om deel te nemen aan deze gratis online trainingsreis behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring. Voor mij is dat een pure formaliteit. Want ik weet niet beter dan dat eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden de norm is. 

Gratis ticket reserveren

mogelijk tot 11 januari 2021. Inschrijven is niet meer mogelijk

Pin It on Pinterest