Groei van
Angst Naar Vertrouwen

 

Gratis 4-daagse audio training
voor de multiculturele islamitische vrouw.

Waarin ik inspirerende inzichten met je deel, die zorgen voor rust en vertrouwen. En je helpen ontdekken: 

  • Op dag 1: Wat de dieperliggende reden is waarom we in die angst terechtkomen.
    ↠ Hoe het kan dat die angst als een schaduw van lijden zich over ons heen werpt.
    ↠Welke eerste stap je kunt zetten om je van die opgejaagde angst te bevrijden.
  • Op dag 2: Ontdek je welke belangrijke spil je helpt groeien in het vertrouwen. En geef ik je een mooie manier om het inzicht vorm te geven. Een simpel concept dat je leven positief ( en wellicht) voorgoed verandert.
  • Op dag 3: Deel ik met jou een fijne en ontspannende manier om vanuit die onmetelijke liefde van Allah de angst te transformeren en steeds meer in het vertrouwen te stappen.
  • Op dag 4 : Krijg je van mij vier bouwstenen, die je naast je gebeden en dua’s houvast bieden om in dat vertrouwen te stappen, Die je zelfbeeld en vertrouwen versterken. Zodat het gemakkelijker voor je wordt om meer te ontspannen en bewuster dat vertrouwen te ervaren en vergroten in sha Allah.
Het is mijn intentie om waarde met je te delen.
In deze video vertel ik je waarom ik jou dat vanuit mijn hart gun.
monfaraz, logo, Therapie & Allah’s onmetelijke liefde, therapie

Persoonlijke groei & Allah’s onmetelijke liefde….

Liefdevol en stap voor stap begeleid ik jou vanuit rust,
ontspanning en positiviteit door deze training.

Als grote fan van simpele concepten die voor een positief
en levensveranderend effect zorgen,
geloof ik sterk dat kracht zich toont in eenvoud.
Dit mag je ook verwachten in deze gratis audio training.

Details van de audiotraining

Te volgen wanneer het jou uitkomt.
De eerste audio ontvang je al binnen vijf minuten.

4 korte audio’s en opdrachten
( compact & to the point)

Tijdbesteding tussen de 5 en 15 minuten per dag

Online MonFaraz Academy 

Er is een andere weg

naar meer rust en vertrouwen

Opgroeien in twee werelden is een verrijking, maar ook een weg vinden in de loyaliteit naar beide werelden.

Waarin ingeslopen verwachtingen en bedekte eisen de ruimte zien om je als sluipschutter in bedwang te houden. Wat zich vertaalt in druk, spanning, onrust en nog vele andere vormen van onbehagen.

Het overkwam mij in 2009.

Nog nooit voelde ik me zo rot en verloren als in die tijd. Van binnen wankelde ik. Toch straalde ik uit dat ik een sterke vrouw ben. Uit vrees voor verder vastlopen, wilde ik het negeren. Alleen dat ging niet. Het zit niet in mijn aard om weg te lopen als het moeilijk wordt.

Mijn kracht ligt juist in het vinden van wegen om uit moeilijke situaties te stappen.

De weg leidde me toentertijd naar een instituut dat de mens helpt zichzelf en de inspiratie te hervinden.

 

 

Zo ontdekte ik dat er een therapeut in mij zit. Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt.

Waar je als vrouw, die is opgegroeid tussen twee culturen, schaamteloos jezelf kunt zijn.

Je erkend wordt in wie je bent.

 

Met alle liefde laat ik je die andere weg zien.

Jij ontdekt in deze gratis audiotraining ook…
  • Hoe je de ruis in je hoofd vermindert en daarmee je innerlijke rust herwint.
  • Hoe je dankzij de bemoedigende woorden en korte dua’s een groot verschil ervaart in je levensvreugde. Hierdoor vergroot je de waarde van de koffiegeur die op zondagochtend je neus verwent, de zingende vogels die je oren strelen en de kleurrijke bloemen die je ogen plezieren.
Pure dankbaarheid

Dit zeggen prachtige vrouwen over MonFaraz

De sessies met jou waren een cadeau aan mezelf (Kawtar 28)

Lieve FatimaZohra,
Bedankt voor alle mooie, inspirerende, versterkende en steunende sessies van vorig jaar.

Je hebt me heel veel mooie inzichten gegeven.
Moge Allah jou zegenen met alle goeds❤!
Je bent bijzonder & een super therapeut!

Veel liefde,
Kawtar

Geen moment spijt gehad (Sanny 42)

Vlak voordat ik daadwerkelijk uitviel met een burn-out was ik op zoek naar een therapeut waar ik niet alleen mijn verhaal kon doen, maar die mij ook kon helpen weer rust te brengen in de chaos die ik op dat moment in mijn hoofd had.

Ik sliep slecht, was prikkelbaar en barstte bij het minste of geringste uit in tranen. Via Google vond ik de website van MonFaraz en deze sprak mij erg aan.

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor  FatimaZohra/MonFaraz. Wat een lieve vrouw. FatimaZohra luistert oprecht naar je, geeft je weer het gevoel dat je er doet en heeft diverse therapievormen gecombineerd om mij er zo snel mogelijk weer bovenop te helpen.

Hierdoor voel ik me weer een heel en gelukkig mens!

Klaar om van Angst naar Vertrouwen te groeien?

Meld je dan hieronder aan en ontvang meteen de eerste audio……

Om deel te nemen aan deze gratis audio training behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring. Voor mij is dat een pure formaliteit. Want ik weet niet beter dan dat eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden de norm is. Om die reden zal ik daarom altijd zorgvuldig en discreet met je gegevens omgaan.

Pin It on Pinterest