Je wilt graag helpen en voelt de druk om ‘ja’ te zeggen..….

Je sluit je laptop af, drinkt je laatste slok lauwe thee en zet je mok in de vaatwasser. Met een lichte vermoeidheid trek je je jas aan en groet je collega’s een fijne avond. Eén van hen steekt zijn hoofd achter de computer en wenst je succes met de voorbereiding voor je examen van morgen.

“Gaat lukken,” zeg je glimlachend. “Even naar huis, rusten, en dan twee uur studeren, dan ben ik er klaar voor.” Terwijl je dit zegt, graai je in je tas, op zoek naar je autosleutels. Het lichtje van je telefoon begint te branden – een oproep van je tante. Enthousiast vertelt ze dat ze een groot familie-etentje organiseert voor de volgende dag en vraagt of je na je werk langs wilt komen.

 

Je wilt graag helpen en voelt de druk om ‘ja’ te zeggen, maar diep van binnen weet je dat je deze tijd echt nodig hebt om bij te komen en te studeren. Een knoop vormt zich in je maag terwijl de angst om je tante teleur te stellen je gedachten overspoelt. De stress neemt toe en je voelt het schuldgevoel groeien met elke seconde die verstrijkt. Je hart zegt ‘nee’, maar je mond staat op het punt ‘ja’ te zeggen, gevangen tussen de behoefte aan zelfzorg en de angst voor conflict.

Herkenbaar? Download dan hieronder de gratis audio en ontdek hoe je grenzen kunt stellen zonder schuldgevoel of angst voor conflicten, terwijl je respectvol en empathisch blijft naar anderen toe.

Je ontvangt 3 korte en krachtige audio’s met inzichten en oefeningen

Om als multiculturele islamitische vrouw beter je grenzen aan te geven, zonder angst voor conflicten of schuldgevoel

  • Op dag 1: Ontdek je wat liefdevol grenzen stellen is en waarom het zo belangrijk is
    ↠ Hoe je je bewust wordt van je eigen grenzen
    ↠Welke prachtige oefening helpt om de eerste stap te zetten in het liefdevol grenzen stellen
  • Op dag 2: Ontdek jij hoe je grenzen kunt stellen zonder angst voor conflicten. Ook leer je welk krachtig hulpmiddel jou hierbij ondersteunt, waardoor je effectiever en met meer zelfvertrouwen je grenzen kunt aangeven.
  • Op dag 3: Geef ik je nog een waardevol cadeau: een praktische oefening die je niet alleen helpt om je schuldgevoelens te begrijpen, maar ook om vriendelijker en begripvoller voor jezelf te zijn, en om zelfacceptatie verder te ontwikkelen. Het is een mooie tool die je kunt gebruiken wanneer je behoefte hebt aan extra steun.

Details van de audiotraining

Te volgen wanneer het jou uitkomt.
De eerste audio ontvang je al binnen vijf minuten.

3 korte waardevolle to the point audio’s

Tijdbesteding tussen de 5 en 15 minuten per dag

Online MonFaraz Academy 

Ik ben FatimaZohra Bouchareb en mijn liefde voor de mens is groot.

Tijdens mijn studietijd bezocht ik ziekenhuizen. At er een broodje en praatte met wie er zoal voorbijkwam. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal, hun vrolijke en pijnlijke geschiedenissen. Ik vond het geweldig, die echte ontmoetingen. Daar is mijn passie voor het verhaal achter de mens geboren.

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn talent ligt in het op natuurlijke wijze rust brengen in een situatie. Mensen geruststellen en op weg helpen.

Dat inzicht inspireerde me om de opleiding integratieve psychotherapie te volgen. Vier jaar studeerde ik hard en ontwikkelde ik de therapeut in mij.

Sinds 2015 maak ik mijn missie waar: een plek creëren waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt.
Waar je als vrouw, die is opgegroeid tussen twee culturen, schaamteloos jezelf kunt zijn.

Waar je erkend wordt in wie je bent en wat je doormaakt. Jij je angsten en onzekerheden transformeert.

Zodat jij in contact bent met je mooie innerlijke kracht en steeds meer inziet hoe waardevol jij bent.

Want krachtige vrouwen vormen harmonieuze en vreugdevolle gemeenschappen. En ik geloof oprecht dat dat is wat de wereld nu nodig heeft.

Wil je liefdevol grenzen stellen zonder je schuldig te voelen of bang te zijn voor conflicten?

Meld je dan hieronder aan en ontvang meteen de eerste audio……

Om deel te nemen aan deze gratis audio training behoor ik je te vragen akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring. Voor mij is dat een pure formaliteit. Want ik weet niet beter dan dat eerlijkheid en een ander behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden de norm is. Om die reden zal ik daarom altijd zorgvuldig en discreet met je gegevens omgaan.

Pin It on Pinterest